Plzeň Pardubice
Ochutnej
Plzeň

OC Plzeň Plaza 17.-18.5.2014

Video z Apetit Festivalu 2014

Video z Apetit Festivalu 2014

11.06.2014

Jaký byl Apetit Festival Plzeň 2014 ? Na to vám odpoví video, které najdete na youtube. Všem návštěvníkům, účastníkům i všem kteří nám s přípravou festivalu pomáhali děkujeme. Na příští rok připravujeme hned několik podstatných vylepšení, těšíme se na vaši návštěvu. Přípravy Apetit Festivalu 2015 právě začínají...

Fotoreport z Apetit Festivalu 2014 a poděkování.

Fotoreport z Apetit Festivalu 2014 a poděkování.

26.05.2014

Všem návštěvníkům Apetit Festivalu, děkujeme za přízeň. Tomuto ročníku festivalu nepřálo počasí, ale o to větší radost nám udělala neuvěřitelná věrnost Vás, našich fanoušků, kteří jste přišli ve velkém počtu 21.500 lidí, a to i přes velmi chladné počasí s teplotami nepřesahujícími 9 stupňů a déšť, který trval bez ustání od sobotní 16h až do konce festivalu. Vaše náklonnost je pro nás zavazující a uděláme maximum, aby v příštím roce byl Apetit Festival ještě zajímavější, chutnější a pohodlnější, a to i za nepřízně počasí.

Nejlepší restaurací je nováček – restaurace Delish

Nejlepší restaurací je nováček – restaurace Delish

19.05.2014

Plzeň, 19. května 2014 - Teprve rok fungující plzeňská restaurace Delish se stala „Západočeskou restaurací roku 2014“, rozhodnuto bylo na základě hlasování návštěvníků a odborné poroty Apetit Festivalu. Naopak již potřetí si odnesl ocenění „Pivo Apetit Festivalu 2014“ pivovar Pašák. I přes deštivé počasí dorazilo za oba dny na festival 21 500 tisíc lidí.

Na show Zdeňka Pohreicha bylo opět plno.

Na show Zdeňka Pohreicha bylo opět plno.

18.05.2014

Zaplněné hlediště přivítalo hned dvakrát během prvního dne Apetit Festivalu televizní hvězdu – šéfkuchaře Zdeňka Pohreicha, který předvedl kuchařskou show na hlavním pódiu. Ani déšť, který odpoledne dorazil do Plzně, neodradil gurmány, labužníky, milovníky dobrého jídla a pití, aby navštívili Apetit Festival za OC Plzeň Plaza. První den gurmánského festivalu dorazilo 17 500 diváků.

Kuchařská reality show přímo na pódiu na Apetit Festivalu v Plzni

Kuchařská reality show přímo na pódiu na Apetit Festivalu v Plzni

14.05.2014

U sporáku na kuchařské stage se vystřídají osobnosti české gastronomie jako Pohlreich, Navrátil, Paulus nebo Ocknecht. Pořadatelé Apetit Festivalu letos nasadili laťku opět hodně vysoko a gurmáni budou moci ochutnat italskou a francouzskou gastronomii od mistrů ve svém oboru, speciality z rybího masa, hmyzí menu nebo vyzkoušet lahůdky molekulární kuchyně. Všechna jídla budou připravovat přímo před zraky diváků kuchařské hvězdy české gastronomické scény.

Zobrazit další aktuality
youtube