Plzeň Praha Pardubice
Ochutnej
Plzeň

OC Plzeň Plaza 22.-24.5.2015

Fotoreport z Prima Fresh Festivalu 2015

Fotoreport z Prima Fresh Festivalu 2015

29.05.2015

Přinášíme vám fotoreport z Prima FRESH Festivalu Plzeň a zároveň děkujeme všem návštěvníkům i účastníkům za úžasnou atmosféru, která festival provázela. Zažili jsme spolu s vámi povedený víkend a už teď se těšíme na Prima FRESH Festival Plzeň 2016. Vaše náklonnost a hojná návštěvnost je pro nás zavazující a uděláme maximum, aby tomu bylo tak i v příštím roce. Za celý team, který festival organizuje děkují Petr Jirásek a Martin Nauš - organizátoři festivalu. Budeme rádi za vaše emaily s náměty na zlepšení nebo postřehy z festivalu. Vše posílejte na adresu petr@freshfestival.cz .

Nejlepší restaurace a pivovar obhájily  na Prima FRESH Festivalu vítězství

Nejlepší restaurace a pivovar obhájily na Prima FRESH Festivalu vítězství

25.05.2015

Západočeskou restaurací roku 2015 se stala restaurace Delish.  Rozhodli o tom svými hlasy návštěvníci Prima FRESH Festivalu, který se konal od 22. do 24. května za OC Plzeň Plaza. Zároveň vybrali i Pivo FRESH Festivalu 2015. Ze všech čepovaných pěnivých moků jim nejvíce chutnaly produkty minipivovaru Pašák. Restaurace i pivovar tak obhájily vítězství z loňského roku.

 Na Prima FRESH Festivalu bude vařit španělský  držitel Michelinské hvězdy

Na Prima FRESH Festivalu bude vařit španělský držitel Michelinské hvězdy

22.05.2015

Letošní ročník Prima FRESH Festivalu v Plzni je součástí projektu Plzeň 2015 – Evropské hlavní město kultury. Díky tomu se zde představí špičkový zahraniční šéfkuchař a držitel Michelinské hvězdy, Španěl Rubén Trincado Lopez.

Ivan Vodochodský se na Prima FRESH Festival těší. Vaření před lidmi miluje

Ivan Vodochodský se na Prima FRESH Festival těší. Vaření před lidmi miluje

20.05.2015

Plzeň, 15. května 2015 – Jeden z kulinářských workshopů na letošním Prima FRESH Festivalu v Plzni povede oblíbený herec a vyučený kuchař Ivan Vodochodský. Slibuje, že návštěvníkům ukáže, je se dá chutně zpracovat chřest. Prima FRESH Festival se bude konat od pátku 22. do neděle 24. května 2015 u OC Plzeň Plaza.

Kde jinde ochutnat krajtu či zebru  než na Prima FRESH Festivalu?

Kde jinde ochutnat krajtu či zebru než na Prima FRESH Festivalu?

18.05.2015

Plzeň, 18. května 2015 – Chtěli byste ochutnat krajtu, krokodýla, žábu nebo zebru? Pak máte jedinečnou příležitost na plzeňském Prima FRESH Festivalu, který se bude konat od pátku 22. do neděle 24. května 2015 za OC Plzeň Plaza. Jedním z hlavních hostů festivalu bude mistr extrémní a molekulární kuchyně u nás – šéfkuchař Petr Koukolíček.

Zobrazit další aktuality
youtube