Přinášíme vám fotoreport a zároveň děkujeme všem návštěvníkům i účastníkům za úžasnou atmosféru, která festival provázela. Všem východočechům skládá náš team upřímnou poklonu za to, že se nenechali odradit proměnlivým počasím a podpořili festival rekordní návštěvností. Vaše náklonnost je pro nás zavazující a již teď přemýšlíme jak festival dále vylepšit a zatraktivnit. Za celý team, který festival organizuje děkují Martin Nauš a Petr Jirásek - organizátoři festivalu. Budeme rádi za vaše náměty na zlepšení nebo postřehy z festivalu. Psát můžete do komentářů nebo na na adresu petr@freshfestival.cz .
Pardubice, 21. června 2015 – Východočeskou restaurací roku 2015 se stala restaurace U Zběhlíka z Čisté. Rozhodli o tom svými hlasy návštěvníci a odborná porota FRESH Festivalu, který se konal od 20. do 21. června na dostihovém závodišti v Pardubicích. Zároveň vybrali i Pivo FRESH Festivalu Pardubice 2015. Ze všech čepovaných pěnivých moků jim nejvíce chutnaly produkty pivovaru Rychtář. Na pardubické závodiště si o víkendu našlo cestu téměř třicet tisíc lidí.
Kuchařské show známých osobností, gurmánská menu špičkových restaurací, nabídka desítek druhů piv malých pivovarů, česká i moravská vína. To všechno nabízí Prima FRESH Festival, který již dnes otevřel brány milovníkům dobrého jídla a pití a zavře je až v neděli 21. června ve večerních hodinách, kdy bude slavnostně vyhlášena Východočeská restaurace roku 2015 a Pivo Fresh Festivalu Pardubice 2015. Dnes si na pardubické závodiště našlo cestu i přes deštivé přeháňky sedmnáct tisíc návštěvníků.
Už jen dva dny zbývají do zahájení významné kulinářské akce letošního roku v Pardubicích – Prima FRESH Festivalu. Na návštěvníky čeká víkend plný špičkového jídla, pití a kuchařských show, na dvou scénách se budou střídat vyhlášení šéfkuchaři se známými osobnostmi. Prima FRESH Festival se koná 20. – 21. června 2015 na dostihovém závodišti. Soutěžní degustační menu nabídne třináct vybraných restaurací, na milovníky piva čeká dvacet pivovarů.
Chtěli byste ochutnat krajtu, krokodýla, žábu nebo zebru? Pak máte jedinečnou příležitost na pardubickém Prima FRESH Festivalu, který se bude konat o víkendu 20. a 21. června 2015 na dostihovém závodišti. Jedním z hlavních hostů festivalu bude mistr extrémní a molekulární kuchyně u nás – šéfkuchař Petr Koukolíček.