Plzeň Praha Pardubice

Program

Sobota 20.6.2015


Whirlpool workshop stage

11:00 - 11:30 Whirlpool cooking show - Kateřina Obrazová
12:00 - 12:30 Makro cooking show - Jitka Ulihrachová
13:00 - 13:30 Michal Kalhous - restaurace Fortna Chrudim
14:00 - 14:30 Zdeněk Pohlreich vs. Prostřeno
15:00 - 15:30 Karolína domácí Kuchařka – TV Prima
16:00 - 16:30 Whirlpool cooking show – Markéta Hrubešová
17:00 - 17:30 Veronika KOKO Kokešová 
18:00 - 18:30 David Jurásek - Davídkovo koření cooking show
19:00 - 19:30 Whirlpool cooking show – Petr Havlíček

Cooking pódium

10:30 - 11:30 Miroslav Barcík - Restaurace Aquarium
11:30 - 12:00 Vyhlášení vítezů Regionálních potravin a MLSu Pardubického kraje
12:00 - 13:00 Zdeněk Pohlreich
13:00 - 14:00 Gondíci s.r.o. a Klára Michalová - PRIMA FRESH
14:00 - 15:00 Whirlpool cooking show – Markéta Hrubešová
15:00 - 16:00 Makro cooking show - Jitka Ulihrachová
16:00 - 17:00 Zdeněk Pohlreich
17:00 - 18:00 Karolína domácí kuchařka - TV Prima
18:00 - 19:00 Veronika KOKO Kokešová
19:00 - 20:00 Koukolíček - extrémní catering
20:00 - 21:00 hudební program

Nahoru

Neděle 21.6.2015


Whirlpool workshop stage

11:00 - 11:30 Petr Ocknecht - entomofágie
12:00 - 12:30 Filip Horký - kapitán českého národního teamu
13:00 - 13:30 ZPMVČR cooking show – Ing.Petr Havlíček
14:00 - 14:30 Dalibor Návrátil
15:00 - 15:30 Whirlpool cooking show – Markéta Hrubešová

Cooking pódium

11:00 - 12:00 ZPMVČR cooking show – Ing.Petr Havlíček
12:00 - 13:00 Roman Vaněk - jídlo s.r.o. LIVE!
13:00 - 14:00 Jan Horký - kapitán českého národního teamu
14:00 - 15:00 Petr Ocknecht - entomofágie
15:00 - 16:00 Dalibor Návrátil
16:00 - 16:30 vyhlášení vítězů - ceny předá primátor města Pardubice pan Martin Charvát

Nahoru

 

Festivalem Vás bude doprovázet moderátor Petr Vejvoda z radia BEAT!

V přestávkách mezi cooking show na hlavním pódiu vás budou bavit komici z pořadu Na stojáka.

Po celý víkend budou na pódiu přítomní sommeliéři Milan Bartošík a Tomáš Čepek ze společnosti VIA VINI, kteří budou servírovat vína k připraveným pokrmům.

Na druhém pódiu festivalu, Whirlpool Workshop stagei, vás bude doprovázet moderátorka TV Prima Sandra Parmová.

*změna programu vyhrazena


Zdeněk Pohlreich

Teď vaří šéf!www.zdenekpohlreich.cz
Více informací
  • Tatarák ze zeleného chřestu
  • Mořský ďas s mladým hráškem a pancettou
  • Carpaccio z ananasu s omáčkou z citrónové trávy
  • Tatarák z tuňáka s křupavou okurkou , „zcela ztraceným vejcem“ a kaviárem, česnekový dresink
  • Kotleta z vepřového Iberico brambory ochucené sýrem Manchego
  • Ananas s vanilkovou omáčkou beurre blanc, kokosová zmrzlina

Roman Vaněk

Jídlo s.r.o. LIVE!www.prakul.cz
Více informací
  • Šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk vysvětlí, proč přestal dělat Peklo na talíři a začal tvořit nový pořad Jídlo s.r.o.. S diváky festivalu si popovídá o mýtech a pohádkách v gastronomii.

Dalibor Navrátil

Více informací
  • Doddine z francouzských bílých kachních jater s omáčkou z černé aronie a demi glas, vlažný salát z celeru, zakysané smetany créme fraiche
  • Boeuf bourguignon podávaný s francouzským bramborovým pyré a čerstvě nastrouhaným křenem, v úpravě tak, jak si připravují francouzští kuchaři doma
  • Limetkový pie – limetkový mousse na mandlovém dacquoise s gelem z čerstvé limetkové šťávy, sušená limetka v karamelovém rozvaru

Gondíci s.r.o. a Klára Michalová

Více informací
  • Teplý mrkvový salát se zázvorem a sezamem
  • Tabouleh z quinoy
  • Marinovaná kuřecí srdíčka na grilu

Veronika Koko Kokešová

www.menudomu.cz
Více informací
  • Sous-vide salát s čerstvým tuňákem
  • Shu Mai

Petr Koukolíček

extrémní catering a molekulární kuchyně
www.petrkoukolicek.cz
Více informací
  • krokodýlí filet se zelenou kari pastou na jedlých kouřících kamenech
  • sous vide medailonek z krajty s teriyaki prachem, kuličkou z wasabi a soba nudlemi
  • nitro espuma z černých fazolí s čokoládou připravená při -19°C, jahodová rtěnka

Karolína Kamberská

domácí kuchařka
www.nowproductions.czVíce informací
  • Mrkvový krém
  • Minutková kachní prsa s pomerančem a portským
  • Pikantní pečené brambory
  • Citrusový salát s ořechy
  • Domácí cheeseburger s opečenými paprikami
  • menu bude doplněno

Markéta Hrubešová

Whirlpool cooking show
Více informací
  • menu bude doplněno

Petr Ocknecht

entomofágie aneb vaření z hmyzuwww.hmyznataliri.cz
Více informací
  • menu bude doplněno

Petr Stádník

Makro cooking showwww.makro.cz
  • Mušle sv. Jakuba s kaviárem a salátovou espumou

Miroslav Barcík

Restaurace Aquarium www.aquarko.cz
Více informací
  • Carpaccio z mušlí svatého Jakuba
  • Chňapal s omáčkou z bílého vína a mušlemi Vongole
  • Sotýrovaný jehněčí brzlík

Filip Horký

kapitán národního teamu
  • Pečená vepřová panenka v petrželové krustě, račí omáčka, karotkové purée s opečeným chřestem , mini žampiony, romanesco

Na Stojáka

www.nastojaka.cz

Daniel Čech

20.6.

Vojta Záveský

20.6.

Arnošt Frauenberg

20.6.

Petr Nasty Cerha

21.6.

Richard Nedvěd

21.6.

Nahoru
youtube