Program
Sobota 29.6.2013
Cooking stage
|
|
11:00 - 12:00 |
Libor Tláskal - Restaurace Panorama |
12:00 - 13:00 |
Zdeněk Pohlreich |
13:00 - 14:00 |
Jan Vnuk - Restaurace Populár |
14:00 - 15:00 |
Václav Šulc - Whirlpool cooking show |
15:00 - 16:00 |
Petr Stádník - Makro cooking show |
16:00 - 17:00 |
Zdeněk Pohlreich |
17:00 - 18:00 |
Lukáš Kolmann - Restaurace Bonté |
18:00 - 19:00 |
Petr Koukolíček - molekulární gastronomie |
19:00 - 20:00 |
Jiří Středa - Restaurace Grund Resort |
20:00 - 21:00 |
Oldies disco |
21:00 |
konec |
Hudební a zábavní podium
10:00 - 12:00 |
Černá hora rádio live |
12:00 - 13:00 |
Vyhlášení vítezů Regionální potravina a MLS Pardubického kraje |
13:15 - 13:45 |
Komici s.r.o. - Miloš Knor - to nejlepší z Na stojáka |
14:00 - 15:15 |
Blue Effect |
15:30 - 16:00 |
Komici s.r.o. - Miloš Knor - to nejlepší z Na stojáka |
16:15 - 17:30 |
Pavel Houfek band |
18:00 - 19:00 |
The Travelers |
19:30 - 20:45 |
Orange |
21:00 |
konec |
Nahoru
Neděle 30.6.2013
Cooking stage
10:00 - 11:00 |
tba. |
11:00 - 12:00 |
Jakub Tabak - Restaurace Aquarium |
12:00 - 13:00 |
Roman Paulus - držitel michelinské hvězdy |
13:00 - 14:00 |
Filip Sajler - Kenwood cooking show - znáte z pořadu "kluci v akci" |
14:00 - 15:00 |
Petr Ocknecht - entomofagie (vaření z hmyzu) |
15:00 - 16:00 |
Veronika KOKO Kokešová - MENUdomu.cz |
16:00 - 17:00 |
Ondřej Slanina - znáte z pořadu "kluci v akci" |
17:00 - 18:00 |
vyhlášení vítězů soutěže Východočeská restaurace roku 2013 a Pivovar roku 2013 |
18:00 |
konec |
Hudební a zábavní podium
10:00 - 11:15 |
Černá hora rádio live |
11:15 - 12:30 |
Katka Šarközi a Roman Pluhař |
12:30 - 13:00 |
to nejlepší z pořadu "Na Stojáka" Richard Nedvěd, Daniel Čech, Karel Hynek |
13:15 - 14:30 |
Mrakoplaš |
14:45 - 15:15 |
to nejlepší z pořadu "Na Stojáka" Richard Nedvěd, Daniel Čech, Karel Hynek |
15:30 - 16:45 |
Vladimír Mišík a čdg |
16:45 - 18:00 |
Černá hora rádio live |
18:00 |
konec |
Po celý víkend bude na pódiu přítomný sommeliér Martin Žůrek z vinařství Spielberg, který bude servírovat vína.
Festivalem Vás bude doprovázet moderátor Petr Vejvoda z radia Kiss Proton.
*změna programu vyhrazena
Nahoru
Kuchaři
- New style sashimi
- Napůl vařený skotský losos s hráškem
- Risotto se ztraceným vejcem
- Treska s pestem z petržele
- Rajčatový tarte Tatin
- Hanger steak s omáčkou Bérnaise
- Spaghetti al Pomodoro basilico
- Jakubské mušle s hráškem a křepelčím vejcem
- Filet z candáta s chřestem na másle a Baernskou omáčkou
- Pražská uzená kýta se sladkou koprovou omáčkou a opečenými brambůrkami
- Jahody s kozím sýrem, rukolou a dresingem z pečené červené řepy
- Carpaccio ze pstruha duhového s chřestovým salátem
- Mořský vlk au pistou
- Čokoládovo-ořechový nákyp
- Cvrček na másle s pečivem
- Saranče podávaná s kuskusem
- Ovocný tvaroh se sušenými červy
- Aperitiv: Kouřící drink
- Předkrm: Zvuk moře – mořská pláž kterou celou sníte i s pískem a mořskou pěnou, za zvuku moře, které vám hrají do uší ze sluchátek
- Hlavní jídlo: Sous vide losos s espuma holandskou omáčkou a koprovým kaviárem
- Sladká tečka: Lesní ovoce na mechu v ranním oparu
- Klasika na závěr: NITRO kapučíno připravené v tekutém dusíku -196°C
- Zprudka opečený tuňák v sezamové krustě, zeleninový tartar s avokádem a pikantní sojovou omáčkou
- Mušle Svatého Jakuba, hráškové pyré a pěna z pancetty
- Filet candáta s pečenou červenou řepou, česnekovou omáčkou a dýňovou raviolou
- Mušle svatého Jakuba
cukrový hrášek, marinovaná dýně, levandulový olej
- Dančí hřbet
brambor violette, kroketa s medvědím česnekem, jarní karotka, čerstvá majoránka
- Grilovaná kreveta marinovaná v česneku a listové petrželi, podávaná na blanšírovaném listovém špenátu s pečeným keříčkovým tomatem
- Filet z pražmy královské na pyré z černého kořene, pečené bramborové suflé s koriandrem a omáčka z cognacu
- Jahodovo-smetanový dortík s mátovo-limetkovým želé a omáčkou z manga
- Uzený filet ze pstruha, bílé žampiony s olivovým olejem a rukolou, domácí žitný chléb
- Filírovaná loupaná hovězí plec s vinnou omáčkou, gratinované brambory s rozmarýnem
- Mrkvový dortík s jablečným sorbetem
- YAKITORI – grilovaný špízek z kuřecích stehýnek s omáčkou Teryiaki, podávaný na ledové slámě s rýžovou Onigirou se sezamem
- MAKI SET - shittake (nakládaná japonská houba), kappa (okurka), sake (losos), ABURI NIGIRI (opalovaná makrela), DASHIMAKI (překládaná japonská vaječná omeleta)
- URAMAKI SET – tuna salada (pomazánka z čerstvého tuňáka),YASAI FUTOMAKI (zeleninová maki), DASHIMAKI (překládaná japonská vaječná omeleta)
Nahoru
To nejlepší z Na Stojáka
Richard Nedvěd – trapnomagie, Daniel Čech, Karel Hynek – borec Karel
www.nastojaka.cz
Komici s.r.o.
Nahoru