Plzeň Pardubice

Program


Sobota 29.6.2013


Cooking stage



11:00 - 12:00 Libor Tláskal - Restaurace Panorama
12:00 - 13:00 Zdeněk Pohlreich
13:00 - 14:00 Jan Vnuk - Restaurace Populár
14:00 - 15:00 Václav Šulc - Whirlpool cooking show
15:00 - 16:00 Petr Stádník - Makro cooking show
16:00 - 17:00 Zdeněk Pohlreich
17:00 - 18:00 Lukáš Kolmann - Restaurace Bonté
18:00 - 19:00 Petr Koukolíček - molekulární gastronomie
19:00 - 20:00 Jiří Středa - Restaurace Grund Resort
20:00 - 21:00 Oldies disco
21:00 konec

Hudební a zábavní podium

10:00 - 12:00 Černá hora rádio live
12:00 - 13:00 Vyhlášení vítezů Regionální potravina a MLS Pardubického kraje
13:15 - 13:45 Komici s.r.o. - Miloš Knor - to nejlepší z Na stojáka
14:00 - 15:15 Blue Effect
15:30 - 16:00 Komici s.r.o. - Miloš Knor - to nejlepší z Na stojáka
16:15 - 17:30 Pavel Houfek band
18:00 - 19:00 The Travelers
19:30 - 20:45 Orange
21:00 konec

Nahoru

Neděle 30.6.2013


Cooking stage

10:00 - 11:00 tba.
11:00 - 12:00 Jakub Tabak - Restaurace Aquarium
12:00 - 13:00 Roman Paulus - držitel michelinské hvězdy
13:00 - 14:00 Filip Sajler - Kenwood cooking show - znáte z pořadu "kluci v akci"
14:00 - 15:00 Petr Ocknecht - entomofagie (vaření z hmyzu)
15:00 - 16:00 Veronika KOKO Kokešová - MENUdomu.cz
16:00 - 17:00 Ondřej Slanina - znáte z pořadu "kluci v akci"
17:00 - 18:00 vyhlášení vítězů soutěže Východočeská restaurace roku 2013 a Pivovar roku 2013
18:00 konec

Hudební a zábavní podium

10:00 - 11:15 Černá hora rádio live
11:15 - 12:30 Katka Šarközi a Roman Pluhař
12:30 - 13:00 to nejlepší z pořadu "Na Stojáka" Richard Nedvěd, Daniel Čech, Karel Hynek
13:15 - 14:30 Mrakoplaš
14:45 - 15:15 to nejlepší z pořadu "Na Stojáka" Richard Nedvěd, Daniel Čech, Karel Hynek
15:30 - 16:45 Vladimír Mišík a čdg
16:45 - 18:00 Černá hora rádio live
18:00 konec

 

Po celý víkend bude na pódiu přítomný sommeliér Martin Žůrek z vinařství Spielberg, který bude servírovat vína.

Festivalem Vás bude doprovázet moderátor Petr Vejvoda z radia Kiss Proton.

*změna programu vyhrazena

 

Nahoru

Kuchaři

  • New style sashimi
  • Napůl vařený skotský losos s hráškem
  • Risotto se ztraceným vejcem
  • Treska s pestem z petržele

 

 

  • Rajčatový tarte Tatin
  • Hanger steak s omáčkou Bérnaise
  • Spaghetti al Pomodoro basilico
  • Jakubské mušle s hráškem a křepelčím vejcem
  • Filet z candáta s chřestem na másle a Baernskou omáčkou
  • Pražská uzená kýta se sladkou koprovou omáčkou a opečenými brambůrkami
  • Jahody s kozím sýrem, rukolou a dresingem z pečené červené řepy
Paulus

Roman Paulus

držitel michelinské hvězdy www.romanpaulus.cz Více informací
  • Carpaccio ze pstruha duhového s chřestovým salátem
  • Mořský vlk au pistou
  • Čokoládovo-ořechový nákyp
Veronika KOKO Kokešová

Veronika KOKO Kokešová

www.menudomu.cz
Více informací
Zdeněk Pohlreich

Petr Ocknecht

entomofágie – vaření z hmyzu www.hmyznataliri.cz Více informací
  • Cvrček na másle s pečivem
  • Saranče podávaná s kuskusem
  • Ovocný tvaroh se sušenými červy
Petr Koukolíček

Petr Koukolíček

molekulární gastronomie www.molekularnicatering.cz Více informací
  • Aperitiv: Kouřící drink
  • Předkrm: Zvuk moře – mořská pláž kterou celou sníte i s pískem a mořskou pěnou, za zvuku moře, které vám hrají do uší ze sluchátek
  • Hlavní jídlo: Sous vide losos s espuma holandskou omáčkou a koprovým kaviárem
  • Sladká tečka: Lesní ovoce na mechu v ranním oparu
  • Klasika na závěr: NITRO kapučíno připravené v tekutém dusíku -196°C
Lukáš Kollman

Lukáš Kollman

www.bonte.cz
  • Zprudka opečený tuňák v sezamové krustě, zeleninový tartar s avokádem a pikantní sojovou omáčkou
  • Mušle Svatého Jakuba, hráškové pyré a pěna z pancetty
  • Filet candáta s pečenou červenou řepou, česnekovou omáčkou a dýňovou raviolou
  • Mušle svatého Jakuba
    cukrový hrášek, marinovaná dýně, levandulový olej
  • Dančí hřbet
    brambor violette, kroketa s medvědím česnekem, jarní karotka, čerstvá majoránka
  • Grilovaná kreveta marinovaná v česneku a listové petrželi, podávaná na blanšírovaném listovém špenátu s pečeným keříčkovým tomatem
  • Filet z pražmy královské na pyré z černého kořene, pečené bramborové suflé s koriandrem a omáčka z cognacu
  • Jahodovo-smetanový dortík s mátovo-limetkovým želé a omáčkou z manga
  • Uzený filet ze pstruha, bílé žampiony s olivovým olejem a rukolou, domácí žitný chléb
  • Filírovaná loupaná hovězí plec s vinnou omáčkou, gratinované brambory s rozmarýnem
  • Mrkvový dortík s jablečným sorbetem
  • YAKITORI – grilovaný špízek z kuřecích stehýnek s omáčkou Teryiaki, podávaný na ledové slámě s rýžovou Onigirou se sezamem
  • MAKI SET - shittake (nakládaná japonská houba), kappa (okurka), sake (losos), ABURI NIGIRI (opalovaná makrela), DASHIMAKI (překládaná japonská vaječná omeleta)
  • URAMAKI SET – tuna salada (pomazánka z čerstvého tuňáka),YASAI FUTOMAKI (zeleninová maki), DASHIMAKI (překládaná japonská vaječná omeleta)

Nahoru

To nejlepší z Na Stojáka

Richard Nedvěd – trapnomagie, Daniel Čech, Karel Hynek – borec Karel

www.nastojaka.cz

Komici s.r.o.

mysik

Vladimír Myšík a ČDG

www.vladimirmisik.cz

blue

Blue Effect

www.blueeffect.cz

mrakoplaš

Mrakoplaš

www.mrakoplas.cz

Nahoru

 

youtube