Všem návštěvníkům Apetit Festivalu 2013 bychom chtěli upřímě poděkovat za přízeň. Úspěch festivalu je pro nás zavazující a uděláme vše pro to, abyste byli v příštím roce ještě spokojenější. Přípravy na Apetit Festival 2014 právě startují.
Fotoreport z festivalu naleznete ZDE
Druhý den Apetit Festivalu na pardubickém závodišti dnes vyvrcholil vyhlášením nejlepší východočeské restaurace a pivovaru roku 2013. Vítěze vybírali sami návštěvníci festivalu. Titulem „Východočeská restaurace roku 2013“ se od této chvíle může pyšnit restaurace St. Patrick z Pardubic. Jako „Pivovar roku 2013“ zvolili milovníci zlatavého moku pivovar Svijany.
Kuchařské show známých osobností, gurmánská menu špičkových restaurací, nabídka desítek druhů piv malých pivovarů, česká i moravská vína, koncerty a to nejlepší ze zábavných stand-up comedy. To všechno nabízí Apetit Festival 2013, který již dnes otevřel brány milovníkům dobrého jídla a pití a zavře je až v neděli 30. června ve večerních hodinách, kdy bude slavnostně vyhlášena Východočeská restaurace roku 2013 a Pivovar roku 2013. Dnešní návštěvnost je vskutku neuvěřitelná – dvacet tisíc lidí!
Kuchařské show známých osobností, gurmánská menu špičkových restaurací, nabídka desítek druhů piv malých pivovarů, česká i moravská vína, koncerty a to nejlepší ze stand-up comedy. To všechno nabídne Apetit Festival 2013, který už tuto sobotu 29. června otevírá brány milovníkům dobrého jídla a pití a zavře je až v neděli 30. června ve večerních hodinách, kdy bude slavnostně vyhlášena Východočeská restaurace roku 2013 a Pivovar roku 2013.
Co budou moci návštěvníci Apetit Festivalu v Pardubicích ochutnat? Jaké bude degustační menu soutěžních restaurací? Co si připravily minipivovary pro milovníky zlatavého moku? To je možné zjistit buď až návštěvou festivalu ve dnech 29. a 30. června na pardubickém závodišti nebo na webových stránkách festivalu. Letošní nabídka soutěžních menu zahrnuje kachní, hovězí, vepřové nebo rybí různě upravované maso. Pivovary si pro tuto příležitost připravily brusinkové či třešňové speciály, chybět nebudou ani kvasnicové ležáky.