Gurmánský festival
dobrého jídla a pití

BOSCH Fresh Festival 2016

Kulinářský BOSCH FRESH FESTIVAL podruhé v Praze. Nabídne nevšední lahůdky a skvělou zábavu pro všechny. 

Gurmánský festival dobrého jídla a pití přichází letos podruhé do Prahy. Tradiční festival, který se od roku 2011 koná v Plzni, Pardubicích, Praze a letos nově i v Brně proběhne na národním památníku na Vítkově o víkendu 25. a 26. června. I letos nabídne nevšední gastronomické pokrmy. Návštěvníci se mohou těšit na to nejlepší z klasické, molekulární nebo extrémní kuchyně. V Praze nebude chybět jedinečná gastronomie, živé show pod vedením věhlasných šéfkuchařů, soutěž o Restauraci roku a další bohatý doprovodný program.

Praha, se kromě dalších festivalových měst Brna, Plzně a Pardubic, stane místem vysoké kulinařiny z různých koutů světa. Na gurmánském festivalu, který má letos několik novinek, se kromě hlavního pódia s bohatým programem za účasti kuchařských es, mohou návštěvníci těšit i na workshop stage nebo nově na pódium, které bude věnováno pražení kávy. 

„Hlavní tváří celé série festivalu je populární Zdeněk Pohlreich, který své umění předvede hned ve třech unikátních cooking show, chybět nebudou ani další známí šéfkuchaři – Oldřich Sahajdák, Dalibor Navrátil a Ivan Vodochodský, kteří předvedou nezapomenutelné show,“ říká Martin Nauš, pořadatel BOSCH FRESH FESTIVALU.

Na hlavním pódiu se právě tito nejlepší šéfkuchaři vystřídají při svých živých kulinářských show. Návštěvníci se mohou pod jejich vedením naživo seznámit s přípravou nejrůznějších lahůdek nebo přímo na pódiu jejich jídla ochutnat. V interaktivní workshop stage si naopak mohou s některou z kuchařských hvězd sami uvařit rozmanité speciality. Pro gurmánské nadšence představí kuchaři nejen klasickou gastronomii, ale mohou zažít také molekulární kuchyni, extrémní catering nebo svět entomofágie – neboli pojídání hmyzu, který je nazýván surovinou třetího tisíciletí. Chystají se také lahůdky z hadího nebo krokodýlího masa a jedno veliké překvapení, které si pořadatelé schovávají na později. „Na letošním festivalu v Praze proběhnou skvělé kuchařské show s řadou osobností spojených se špičkovou gastronomií. Pro návštěvníky je připravena celá řada gurmánských zážitků v příjemném venkovním prostředí plném zeleně. Show a doprovodné programy festivalu jsou určeny všem věkovým kategoriím,“ upřesňuje Martin Nauš.

Součástí festivalu v Praze bude soutěž o Restauraci roku, které se zúčastní TOP restaurace z Prahy a středočeského regionu se svým soutěžním degustačním menu. O vítězi letošního ročníku mohou návštěvníci, spolu s odbornou porotou, rozhodnout svými hlasy v průběhu celého festivalového víkendu.

 Pro milovníky lahodných moků, jako jsou víno a pivo, které k jídlu neodmyslitelně patří, budou připraveny ochutnávky z nejlepších vinařství a představí se známé i menší, či rodinné pivovary. Na festivale nebude chybět ani množství stánků s delikatesami z celého světa.

„Věříme, že další ročník přiláká opět tisíce gurmánů a že se stane inspirací pro všechny milovníky dobrého jídla a pití,“ dodává Martin Nauš.

V sobotu 25. června bude program probíhat od 10 do 21 hodin a v neděli 26. června od 10 do 18:00 hodin (vstupné po oba dva dny je 100,-Kč). 

Hlasování o titul „Restaurace roku 2016“

Hlasuj a vyhraj

Hlasuj o tom, kdo získá titul Restaurace roku 2016 a vyhraj ceny v hodnotě 30tis. Kč. Výherce bude vylosován v neděli 26.6. v 17:30 hod na hlavním pódiu festivalu. Pro zařazení do slosování je podmínkou uvést na hlasovací kupón, který najdete na vstupence, celé jméno a email.

Pravidla soutěže:

1) Každý platící návštěvník dostane u vchodu vstupenku s kuponem pro odtrhnutí pro Restauraci roku 2016.

2) Kupony se vhazují do centrálního boxu umístěného na hlavní ploše (stan označený symbolem soutěž).

3) Od každého návštěvníka si kupon přebere hosteska, která lístek označí soutěžním číslem požadované restaurace a vhodí za vaší přítomnosti do centrálního boxu.

4) Pokud chcete být zařazeni do slosování o ceny od partnerů soutěže v hodnotě 30.000,-Kč, napište na kupón celé jméno a emailovou adresu, na kterou vás budeme v případě vylosování kontaktovat.

5) O vítězi v kategorii Restaurace roku 2016 rozhodne i odborná porota, která se bude skládat z osob z řad známých kuchařů, účinkujících v hlavním programu Bosch Fresh Festivalu. Jejich rozhodnutí bude mít stejnou hodnotu, jako celkové pořadí určené hlasy od návštěvníků.

6) Termín hlasování a předání cen:

25.6. od 10:00 do 21:00

26.6. od 10:00 do 15:00, poté budou hlasy sečteny, vyhlášen vítěz hlasování a vylosován návštěvník, který obdrží hodnotné ceny. K předání cen a zveřejnění výsledku soutěže dojde v 17:30 na hlavním pódiu festivalu.

Podrobné informace

Copyright © 2018 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook