Gurmánský festival
dobrého jídla a pití

Park Vítkov 25. a 26.6.2016

Soutěže o titul Restaurace roku 2016 se zúčastní pečlivě vybrané TOP restaurace. O tom, kdo tento prestižní titul získá, rozhodnete právě vy návštěvníci společně s odbornou porotou. Konec hlasování bude 26.6. v 15:00. Poté budou hlasy sečteny a vyhlášeny výsledky na hlavním pódiu festivalu a to od 17:30.

HLASUJ A VYHRAJ !

Hlasuj o tom, kdo získá titul Restaurace roku 2016 a vyhraj ceny v hodnotě 30tis. Kč. Výherce bude vylosován v neděli 26.5. v 17:30 hod na hlavním pódiu festivalu. 

Soutěžní

Rest

speciality z moře

www.restrest.cz
Praha 4 - Podolí, Podolské nábřeží 6/34

Menu:

  • Grilované kalamáry s fenyklovým salátem a sépiovým pečivem
  • Marinovaný losos v červené řepě s tzatziky a nakládanou okurkou
  • Grilovaná chobotnice se salátem z černé čočky beluga a salsou verde

BistRAWveg

raw food

www.bistrawveg.cz
Chlumecká 765/6, Praha-Černý Most

Menu:

  • HRÁŠKOVÁ POLÉVKA s shiro misem, mořskou solí, panenským olejem a růžovým pepřem
  • CUKETOVÉ ŠPAGETY S KEŠU-RAJČATOVÝM PESTEM s datlemi, bazalkou a česnekem
  • BORŮVKOVÝ KOLÁČ S DROBENKOU slazený datlemi a s chia semínky

Ho Sen Quan Lotus

www.restauracelotus.cz
areál SAPARIA, Libušská 319, Praha 4

Menu:

  • Tygří kreveta v tempuře s pikantní omáčkou
  • Grilované sépie s mangovým salátem 
  • Salát s exotickým ovocem

Salabka

www.salabka.cz
K Bohnicím 2,Praha 7

Menu:

  • Rillette z marinovaného uzeného lososa z naší udírny na citrusovém salátku
  • Boeuf Bourguignon na víně z vinice Salabka s bochníčkem domácího chleba
  • Jahodový tartar s crème fraîche a výběrem cukrů ochucených naší zahrádkou

Letem Světem

www.letemsvetem.net
Edisonova 429, Praha – Petrovice

Menu:

  • Tatarák ze pstruha, šalotka, čerstvý křen, červená řepa, křížaly a estragon, toust 
  • Šneci po Burgundsku, zauzené pyré z pečených brambor na soli s petrželovou natí a tymiánem, máslová brioška 
  • Selekce krevet: Glazovaná, grilovaná s česnekem a chilli a smažená v kokosově-limetkové tempuře, hrášková kaše, mango želé s chilli a kardamonové máslo, chips z topinambur

U Emy Destinové

www.uemydestinnove.cz
Kateřinská 7, Praha 2

Menu:

  • Paté terinka z mořského ďase s mediteránským salátem, sušenými rajčátky, artyčoky, kapary a Yuzu kaviárem
  • Vepřový bůček Iberico, podávaný se zelným asijským salátem se zelenými jablky a burskými oříšky
  • Grilovaný steak z divočáka z české farmy, podávaný s restovanými brambory s bylinkami a šípkovým demiglace

Lal Qila

The Indian Restaurant

www.lalqila.cz
Italská 30, Praha 2 - Vinohrady

Menu:

  • Jehněčí Korma s Basmati rýží a čerstvým česnekovým chlebem
  • Kuřecí Tikka Masala s citronovou rýží a česnekovým chlebem s chilli
  • Kuřecí Vindaloo s citronovou rýží a kokosovým chlebem (OSTRÉ)

Burger Bar & Bowling

www.burgerbar.cz
Nebušická 93, Praha 6 – Nebušice

Menu:

  • Teriyaki burger - trhané pomalu pečené kuřecí maso s nasládlou japonskou teriyaki omáčkou, grilovaný ananas, avokádová majonéza s wasabi, listový salát
  • Krkavec burger - burger z mleté vepřové krkovice s chilli, koriandrem a římským kmínem, čedar, rajče, domácí hořčičná majonéza, křupavý ledový salát
  • Cheeseburger - hovězí maso, čedar, slanina, nakládaná okurka, cibule, dijonská hořčice, kečup, listový salát

No Stress

www.nostress.cz
V Kolkovně 9, Praha 1

Menu:

  • Grilovaný filet z mořského vlka, risotto z fregola sarda, šťáva ze slávek s bylinkami
  • Kachní prsa s červenou řepou, celerové pyré
  • „Strawberry Verrine“ - jahodová panna cotta, čerstvé jahody, mandlový piškot, šlehačka z bílé čokolády Valrhona Opalys

Nesoutěžní

Thajská ambasáda v ČR

www.thaiembassy.cz
Romaina Rollanda 3, 160 00, Prague 6-Bubenec

Menu:

  • Pad Thai s krevetami (smažené nudle s krevetami po thajsku) / Pad Thai (Thai style stir-fried noodle with shrimp) 
  • Vepřové barbeque po thajsku / Thai style Barbeque grilled Pork 

Šach Mat - hmyz na talíři

šéfkuchař Petr Ocknecht

www.sach-mat.cz
Purkyňova 29, Plzeň

Menu:

  • Blanšírovaný cvrček na másle s bagetkou

  • Smažený šváb na chutney 

  • Zophobas (velký moučný červ) na chilli zelenině, macerovaný na rumu Presidente 15 aňos od společnosti RUMAKO

  • Štír macerovaný v rumu Presidente 15 aňos, koriandru, chilli a limetce, podávaný na mladém salátku

  • Sklípkan růžový macerovaný v rumu Presidente 15 aňos, koriandru, chilli a limetce, podávaný na mladém salátku

Molecular Base a Extrémní catering

extrémní catering a molekulární kuchyně šéfkuchaře Petra Koukolíčka

www.molekularnicatering.cz
CHUŤPOINT - Dělnická 13, Praha 7

Menu:

  • Pomalu pečený medvěd na zelenině a tmavém pivu, bramborové lokše

  • Satay z krajty na špízku v teriyaki marinádě, batátové pyré

  • Burger z krokodýla s mango a jalapeňo omáčkou v „crocodile“ bulce

  • Filovaný steak z krokodýla s espuma pěnou z kokosového mléka a červené kari pasty, rýžové nudle se sezamovým olejem

  • Žabí stehýnka pečená s bylinkami na BEZLEPKOVÉM kuskusu s černou quinou, pěna z medvědího česneku, červená řepa

  • Nakládaný hermelín s chilli perličkami a chlebovým crisp

  • Peprmintový likér „Zelená“ v kostce

  • Kouřící drinky

Street food Viet Nam

www.facebook.com/StreetFoodVietNam
Konevova 68 Praha 3 Zizkov

Menu:

  • Grilovani hovezi maso s bilymi houbami
  • Smazeny zavitek: mrkev, cibule, veprovy maso, houby, krabi tycinky, ryzovy papir
  • jarni zavitek: okurka, mrkev, vejce, krevety, ryzovy papir, ryzove nudle, koriandr
  • Bun cha: veprove maso na grilu, ryzove nudle, zelenina, omacka
  • Com cuon: morske rasy, zelenina, ryze, grilovany bucek
  • Sezamova koule: ryzove testo, sladke fazole, strouhany kokos, sezam

Mr. Bahn mi

www.mrbanhmi.cz
Rumunska 30, Praha 2 a Seifertova 13, Praha 3

Menu:

Sobota

  • Beef Banh Mi - mleté hovězí na zázvoru a česneku a marinované v hoisin omáčce, koriandr, ledový salát, křupavá šalotka, oriandrová majonéza, červená cibule, okurka
  • Mango závitky - (čerstvé závitky z rýžového papíru) - Mango plátky, máta, červené zelí, mrkev, koriandr, paprika + podávané s zázvorovo-burákovou
  • omáčkou.

Neděle

  • BBQ Lemongrass Pork - grilované vepřové na citronové trávě, domácí paštika, koriandr, nakládaný mrkvový/kedlubnový salát, okurka, koriandrová majonéza.
  • Avokádo Beef Rolls - (čerstvé závitky z rýžového papíru) - hovězí plátky, klíčky, rýžové nudle pho, ledový salát, avokádo, podávané se švestkovou omáčkou hoisin

Husí Játra

www.husijatra.cz
Na Bojišti 12-14, Praha 2

Menu:

  • Zauzený kachní jazyk se salátkem z divokých hub

  • Kachní gulášovka s pěnou z medvědího česneku a bramoborvým chipsem

  • Husí játra Foie gras s jablky, cibulkou a kváskovým chlebem

  • Zmrzlina Foie gras

Mexicali Taco Truck

www.mexicali-mercado.com
Kovářská 939/4, Praha 9

Menu:

  • Quesadilla Carne Adobo
  • Quesadilla Tinga de Pollo
  • Tacos Al Pastor
  • Tacos de Nopalitos

Makro

www.makro.cz
Stodůlky - Jeremiášova 1249/7 150 00 Praha 5, Černý Most - Chlumecká 2429 190 00 Praha 9

Menu:

  • tataráčky z čerstvého hovězího masa a lososa

Způsob dochucení bude dle výběru zákazníka - Český, Francouzský, Italský, Mexický, Korejský či Thajský.

Hellmann’s

food truck

www.hellmanns.cz

Menu:

  • Tuňákový burger - sezamová houska, grilovaný tuňák, tatarská omáčka s bylinkovou gremuladou, salát mesclun
  • Krevetový burger - sezamová houska, grilované krevety, chilli salát, tatarská omáčka s citronovo koriandrovim freshem 
  • Portobello burger - sezamová houska, tatarská omáčka s červenou repou, portobelo s timianem, cibulka, nakládaný beraní roh, mix mladých salátků

Král Sýrů

Zážitková ochutnávka specialit Krále Sýrů zkombinovaná s molekulární kuchyní Vladislava Stupariče a vynikajícími víny z www.ocenenavina.cz

www.kralsyru.cz
PRIBINA - Hesov 421, Přibyslav

Menu:

  • Král Sýrů KRÉMOVÝ se šátečky z listového těsta plněnými dušenými hruškami s mangem a espumou z pražených ořechů a hnízdečkem z rukoly s medovo-hořčicovým dresinkem + Sauvignon blanc & Semillon barrique, Ch. Haut Peyrous BLANC, GRAVES, Bordeaux, 2013

  • Král Sýrů HERMADUR s toastem plněným karamelizovanou cibulí s octem balsamico, doplněným perlou ze sušených švestek s badyánem a slaninovou vzdušnou pěnou + Gewurtztraminer, Pierre Henri Ginglinnger, Alsace, 2014

  • Král Sýrů NEBESKÝ se smaženými jahodami v těstíčku se zeleným pepřem, tataráčkem z červené řepy a sněhem z burákového másla + Cabernet Sauvignon, La Villette, 2014

Kaiser Franz

www.facebook.com/KaiserFranzCZ
Na Větrově 201/50, Praha 4

Menu:

  • Hovězí bacon cheese burger (hovězí pupek, anglická slanina, sýr gouda, domácí majonéza, zelenina, originální bulka)
  • Jehněčí burger (jehněčí kýta, ovčí sýr, koriandrový dresink, rukola)
  • South Carolina Pulled Pork Sandwich (pomalu pečený vepřový z přeštického pašíka, jemný salát coleslaw, sýr cheddar, originální bulka)

Rösler

prezentace grilů Napoleon a Cadac šéfkuchař Ondřej Slanina

www.rosler.cz
Rösler Praha s.r.o. Elišky Junkové 1394/8, 102 00, Praha 10

Copyright © 2024 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook