Pardubice - Dostihové závodiště 17. a 18.6.2017

Soutěže o titul Východočeská restaurace roku 2017 se zúčastní pečlivě vybrané TOP restaurace. O tom, kdo tento prestižní titul získá, rozhodnete právě vy návštěvníci společně s odbornou porotou. Konec hlasování bude 18.6. v 14:00. Poté budou hlasy sečteny a vyhlášeny výsledky na hlavním pódiu festivalu a to od 16:00.

HLASUJ A VYHRAJ !

Hlasuj o tom, kdo získá titul Východočeská restaurace roku 2017 a vyhraj ceny v hodnotě 30tis. Kč. Výherce bude vylosován v neděli 18.6. v 16:00 hod na hlavním pódiu festivalu. 

Soutěžní

Fortna

www.fortna.cz
Fortenská 43, Chrudim

Menu:

  • Polévka ze zeleného a bílého chřestu s máslovým toustem
  • Český chřest v marinovaném roastbeefu na květákovém pyré, zámecké brambůrky, holandská omáčka
  • Nadívaná křepelka na černé čočce Beluga, kokosová emulze s citronovou šťávou

Tiburón

www.tiburon-restaurant.cz
třída Míru 68, Pardubice

Menu:

  • Arroz Negro - sépiová paella s krevetou a slávkou 
  • Jelení kýta s omáčkou z uzených kaštanů, dýňové pyré 
  • Tarta de pulpo - tatarák z chobotnice s citrusovou pěnou, chlebový chips

U Kolji

www.ukolji.cz
Mařákova 365, Litomyšl

Menu:

  • Trhaná husa, pyré z jablek a červené řepy, domácí bramborové noky a silná šťáva
  • Rolované kuře, kroupy a variace hrášku, marinované ředkvičky 
  • Syrnyky, šlehaný tvaroh s domácím medem, rebarbora

Balustráda

www.balustradachrudim.cz
Resselovo námestí 76, Chrudim

Menu:

  • Grilovaná kreveta s limetami a medem, lehký salátek s aceto citrus, mrkvové purée se zázvorem a zázvorovým chipsem
  • Čerstvé těstoviny aglio-olio s paraguayským flank steakem a uzenou mořskou solí
  • Pošírovaná hruška na víně s krémem mascarpone a redukcí z červeného vína

Na Bídě

www.nabide.cz
Masarykovo náměstí 32, Chrudim

Menu:

  • Domácí bramborové knedlíky plněné husím a kachním konfitem s farmářským červeným zelím, zlatavou cibulkou a silným výpekem 
  • Půlka farmářského baby kuřátka s nádivkou z medvědího česneku, mačkanými brambory s jarní cibulkou, hruškovým chutney a poctivou kuřecí šťávou 
  • Naše domácí lívance s borůvkovým pribiňákem, přepuštěným máslem, cukrem a javorovým sirupem

Dašické sklepy

www.dasickesklepy.cz
Komenského 27, Dašice

Menu:

  • Husí paštika v bylinkové krustě s brusinkovou marmeládou, listovým salátem s jáhly a bylinkovou bagetou
  • Holubce s rajčatovou omáčkou se zeleninou a zakysanou smetanou s koprem
  • Burger s trhaným vepřovým žebrem, zkaramelizovanou cibulkou a zelným salátem v domácí pivní bulce

U Bílého koníčka

www.ubilehokonicka-pce.cz
Pernštýnské náměstí 60, Pardubice

Menu:

  • Sushi set
  • Kuřecí kostky "Kung-Pao" a rýže
  • Smažené sezamové kuličky

Penzion Fajn

www.penzion-fajn.com
Žižkova 770, Pardubice-Svítkov

Menu:

  • Marinované pikantní vepřové žebírko připravované sousvide podávané s mačkanou bramborou se smetanou a lahůdkovou cibulkou
  • Pizza CARPACCIO (marinované tenké plátky hovězí svíčkové, cherry rajčátka s bazalkovým pestem, rukola, parmazán, drcená rajčata, mozzarella)
  • Italské domácí tiramisu připravované z pečených piškotů

Nesoutěžní

Extrémní Catering

Extrémní masa a pokrmy šéfkuchaře Tomáše Drastíka

www.extremnicatering.cz

Menu:

  • Žraločí polévka s kokosovým mlékem 
  • Velbloudí ragů s cizrnou 
  • Baracuda seviche s avokádem 
  • Krokodýlí tacos s mango salsou

Šach Mat - hmyz na talíři

& šéfkuchař Petr Ocknecht

www.sach-mat.cz
Purkyňova 29, Plzeň

Menu:

  • Zophobas na cibulovém chutney se sušenými rajčaty.
  • Smažený šváb na špeku.
  • Blanšírovaní cvrčci na másle s bagetkou.
  • Štír macerován v rumu RON CUBANEY 8 aňos solera reserva, koriandru, chilli a limetce, podávaný na mladém salátku.
  • Sklípkan růžový macerován v rumu RON CUBANEY 8 aňos solera reserva, koriandru, chilli a limetce, podávaný na mladém salátku

Husí Játra

www.husijatra.cz
Na Bojišti 12-14, Praha 2

Menu:

  • Polévka Foie gras s husím pršutem (polevka bude servírována do bílého hrnku s logem Husí játra který si můžou návštvníci nechat, ZDARMA!
  • Ramen s kachním stehnem 
  • Foie gras s jablky a cibulkou 

Barkona Snails

Šnečí a houbová farma

www.barkona-snails.eu
Staškova 520/16, Olomouc

Menu:

  • Šneci po burgundsku (s bylinkovým máslem na bagtetce) - 3ks 
  • Šnečí paštika se šnečím kaviárem s toustovým chlebem
  • Originální slaninové džemy (klasik a pivní švestka) na kanapkách se sezamem a brusinkami - 2ks

Střední Průmyslová škola Potravinářství a služeb Pardubice

www.spspas.cz
náměstí Republiky 116, Pardubice

Menu:

  • Kulajda
  • Hovězí nudličky na červeném víně se slaninovým chipsem a špekovými knedlíčky
  • Čokoládový muffin s mascarpone

Pekařský program:
1.Sýrové tyčinky
2.Listová taška se špenátem a slaninou
3.Tlačený koláč s náplní

Cukrářský program:
1.Medové řezy
2.Piškotové lízátko
3.Kremrole

Makro Akademie

www.makro.cz
Rovná 181, Hradec Králové - Březhrad

Menu:

  • Hunger skewers chřestovo artičok salát
  • Nicoise salát s tuňákem
  • Ceasar salát

Kaiser Franz

www.facebook.com/KaiserFranzCZ
Na Větrově 201/50, Praha 4

Menu:

  • Hovězí bacon cheese burger s anglickou slaninou, vyzrálou goudou, čerstvou zeleninou, domácí majonézou a originální bulkou
  • Jehněčí burger s ovčím sýrem, řeckými tzatziki, rukolou a originální bulkou

Drinky třetího tisíciletí Barman.cz

molekulární mixologie

www.barman.cz
Erbenova 2, Praha 5

Menu:

  • Svíčková vodka infúzovaná hovězím masem, celerovo-mrkvová šťáva, kořeněné hořčidlo, pečená petrželová houba, citronová pěna, brusinkový kaviár.
  • Rajská pepřová vodka, domácí kořeněné hořčidlo, pikantní rajčatová šťáva, sladkokyselé bazalkové špagety s vodkou, balsamikový kaviár.
  • Koprovka reverzní sféra z domácího okurkového ginu, sycená prémiovým tonikem, čerstvý kopr, kyselé mýdlové bubliny.
  • Zelňačka domácí tagliatelle z whisky infúzované klobásou, jablečný shrub s kyselím zelím, sladkokyselá paprikovová espuma, skleněný bramborový lupínek.
  • Krupicová kaše dusíkem mražené pěnové pusinky z rumu, krupicové mléko, jedlá hlína, lentilkové pyré. 
  • Buchtičky se šodó zmrzlina z domácí vanilkové vodky, víno, bílek, vanilkové mléko, pečená jahodová houba. 

Ho Sen Quan Lotus

www.restauracelotus.cz
areál SAPARIA, Libušská 319, Praha 4

Menu:

  • Tygří kreveta v tempuře s pikantní omáčkou.
  • Salat s exotickým ovocem.
  • Grilované slávky posypané jarní cibulkou a arašídy
  • Bun Bo Nam Bo
  • Čerstvé závitky s krevetou se salátem a domácí rybí omáčkou.
  • Fritované závitky se salátem a domácí rybí omáčkou.

Ryba na talíř & Šupina a Šupinka

pod záštitou ministra zemědělství Ing. Mariána Jurečky

www.rybanatalir.cz
www.supina.cz

Menu:

  • Kapří tatarák, pažitková majonéza
  • Kapří hranolky, žampionovo-koprová omáčka
  • Tradiční rybí polévka, kruton

Street food Viet Nam

www.facebook.com/Street-Food-Viet-Nam-1107976429267003/
Konevova 68, Praha 3 Zizkov

Menu:

  • Jarní závitek - rýžový papír, rýžové nudle, zelenina, hovězí maso nebo kuřecí, krevety.
  • Bún chả - vepřové maso na grilu s nudlemi , zelenina, omáčky.
  • Bún ngan nướng - kachní maso na grilu s nudlemi, zelenina, omáčky.
  • Smažený závitek - zelenina, vepřové maso, rýžový papír ,rýžové nudle , krabí tyčinky.
  • Việt salad - kuřecí maso, zelenina, arašídy, omáčky.
  • Việt tortilla - kuřecí maso, zelenina, omáčky.
  • Bánh mỳ - bageta s grilovaným masem a zeleninou.
  • Grilování hovězí maso s bílými houbami.

SRI LANKAN CURRY HOUSE

www.srilankanrestaurant.cz
U Vodárny, Praha - Vinohrady

Menu:

  • Rolky-zeleninová, špenátová, kuřecí a vepřová
  • Samosa-zeleninová a kuřecí
  • Kokosová palačinka
  • Rýže & kari     
Copyright © 2024 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook