Program
SOBOTA 6. 5. 2017 NEDĚLE 7. 5. 2017
SOBOTA 6. 5. 2017
Bosch workshop stage
10:00 | otevření areálu | |
10:00 - 11:30 | reprodukovaná hudba | |
11:30 - 12:00 | Tomáš Kubíček - Kayser cooking show | |
12:30 - 13:00 | Viet Ahn Doan - Ohnivý kuře cooking show | |
13:30 - 14:00 | Karolína Kamberská - Bosch cooking show | |
14:30 - 15:00 | Zdeněk Pohlreich | |
15:30 - 16:00 | Petr Stupka - Rio Mare cooking show | |
16:30 - 17:00 | Klára Michalová a Miroslav Šimůnek - Prima FRESH cooking show | |
17:30 - 18:00 | Šéfkuchaři z Makro Akademie | |
18:30 - 19:00 | Karolína Kamberská - Bosch cooking show | |
19:00 - 20:00 | reprodukovaná hudba | |
20:00 | konec |
Bosch Cooking stage
10:00 | otevření areálu | |
10:00 - 11:00 | reprodukovaná hudba | |
11:00 - 11:45 | Viet Anh Doan - Ohnivý kuře cooking show | |
11:45 - 12:00 | Slavnostní zahájení - primátor Českých Budějovic Ing. Jiří Svoboda | |
12:00 - 13:00 | Zdeněk Pohlreich | |
13:00 - 13:30 | Václav Berka - škola čepování s Pilsner Urquell | |
13:30 - 14:15 | Klára Michalová a Miroslav Šimůnek - Prima FRESH cooking show | |
14:15 - 15:15 | Petr Stádník - Makro cooking show | |
15:15 - 16:00 | předání cen soutěže: Chutná hezky, jihočesky | |
16:00 - 17:00 | Zdeňek Pohlreich | |
17:00 - 18:00 | Petr Stupka - Rio Mare cooking show | |
18:00 - 19:00 | Tomáš Kubíček - Kayser cooking show | |
19:00 - 20:00 | reprodukovaná hudba | |
20:00 | konec |
Grill stage
10:00 | otevření areálu | |
10:00 - 11:30 | reprodukovaná hudba | |
11:30 - 12:00 | Petr Stupka | |
12:30 - 13:00 | Adam Robenek - Outdoorchef grill show | |
13:30 - 14:00 | Martin Škoda - Makro grill show | |
14:30 - 15:00 | Kaiser Franz burger grill show | |
15:30 - 16:00 | Adam Robenek - Outdoorchef grill show | |
16:30 - 17:00 | Ryba na talíř - Ing. Eduard Levý | |
17:30 - 18:00 | Petr Ocknecht - Hmyz na talíři | |
18:00 - 20:00 | reprodukovaná hudba | |
20:00 | konec |
Coffee stage by Siemens
10:00 | otevření areálu | |
10:00 - 11:30 | reprodukovaná hudba | |
11:30 - 12:00 | Host Školy kávy - Petr Čapek – odborník na technologie kávovarů. | |
12:30 - 13:00 | Roberto Trevisan - Káva na talíři | |
13:30 - 14:00 | Host Školy kávy - profesor Jozef Augustín - odborníka na kávu, autor knihy Povídání o kávě. | |
14:30 - 15:00 | Host Školy kávy - Nebiyu Temgesen – Etiopian žijící v ČR, majitel pražírny kávy v Addis Adeba | |
15:30 - 16:00 | Host Školy kávy - Libor Plocek - dovozce kávy a čokolády z Ugandy | |
16:30 - 17:00 | Host Školy kávy - Vu Van Tuan – spolumajitel kávovníkových plantáží ve Vietnamu | |
17:00 - 20:00 | reprodukovaná hudba | |
20:00 | konec |
NEDĚLE 7. 5. 2017
Bosch workshop stage
10:00 | otevření areálu | |
10:00 - 11:30 | reprodukovaná hudba | |
11:30 - 12:00 | Karolína Kamberská - Bosch cooking show | |
12:30 - 13:00 | Radek David - La Veranda Praha | |
13:30 - 14:00 | Ivan Vodochodský | |
14:30 - 15:00 | Marcel Ihnačák | |
15:30 - 16:00 | Tomáš Kubíček - Kayser cooking show | |
16:30 - 17:00 | Petr Stupka ČRo České Budějovice cooking show | |
17:00 | konec |
Bosch Cooking stage
10:00 | otevření areálu | |
10:00 - 10:15 | reprodukovaná hudba | |
10:15 - 11:00 | Petr Stupka ČRo České Budějovice cooking show | |
11:00 - 12:00 | Topfer Filip - Husí játra show | |
12:00 - 13:00 | Marcel Ihnačák | |
13:00 - 13:45 | Karolína Kamberská - Bosch cooking show | |
13:45 - 14:30 | Tomáš Kubíček - Kayser cooking show | |
14:30 - 15:15 | Radek David - Baroko a jeho typická gastronomie - CzechTourism | |
15:15 - 16:00 | Ivan Vodochodský | |
16:00 - 16:30 | vyhlášení vítězů a předání cen | |
16:30 - 17:00 | reprodukovaná hudba | |
17:00 | konec |
Grill stage
10:00 | otevření areálu | |
10:00 - 11:30 | reprodukovaná hudba | |
11:30 - 12:00 | Ryba na talíř - Ing. Eduard Levý | |
12:30 - 13:00 | Adam Robenek - Outdoorchef grill show | |
13:30 - 14:00 | Martin Škoda - Makro grill show | |
14:30 - 15:00 | Petr Stupka | |
15:30 - 16:00 | Adam Robenek - Outdoorchef grill show | |
16:30 - 17:00 | reprodukovaná hudba | |
17:00 | konec |
Coffee stage by Siemens
10:00 | otevření areálu | |
10:00 - 11:30 | reprodukovaná hudba | |
11:30 - 12:00 | Anker Coffee - Petr Kotva, cesty za kávou Sumatry, Indonásie a Brasilie. Cibetková káva | |
12:30 - 13:00 | Andrea Trevisan - Colazione con Trevo | |
13:30 - 14:00 | Hosté Školy kávy - Petr Kadeřábek a Michal Nováček - mistři ČR. Ukázka techniky Latte Art | |
14:30 - 15:00 | Hosté Školy kávy - profesor Jozef Augustín - odborníka na kávu, autor knihy Povídání o kávě | |
15:00 - 16:00 | Hosté Školy kávy - Petr Čapek – odborník na technologie kávovarů | |
16:00 - 17:00 | reprodukovaná hudba | |
17:00 | konec |
Zdeněk Pohlreich
Teď vaří šéf!
www.zdenekpohlreich.cz
Facebook: Zdeněk Pohlreich
Narozen
1957
Vzdělání
SOU kuchařské, Praha
Hotelová škola, Praha
Institute of Business Studies, Praha
Praxe
od června 2008 – ristorante Divinis
od května 2007 hotely Imperial a Metropol, šéfkuchař
2004–2007 hotel Prague Marriott, šéfkuchař a odpovědný vedoucí pro restaurace Marriott a Renaissance
2002–2004 hotel Renaissance Praha, šéfkuchař
1998–2002 hotel Radisson SAS Praha, šéfkuchař
1996–1998 hotel Villa Voyta Praha, šéfkuchař
1993–1996 hotel Renaissance Praha, sous-chef
1991–1993 restaurace La Guillotine, Adelaide, Austrálie, šéfkuchař
1990–1991 restaurace Het Schellinkje, Meppel, Nizozemí, šéfkuchař
1975–1989 různé hotely a restaurace, Praha
Ocenění
2000 vítěz President’s Award, Hong-Kong, Radisson SAS
2001 vítěz President’s Award, Cancún
Profesionální školení
Cukrářský kurz na Regency College of T.A.F.E., Austrálie
Řeznický a pekařský kurz Gastronom school garden, Drážďany, Německo
Kurs čínské a thajské kuchyně DHP Culture, Šanghaj, Čína
LOTS training na Management School od Radisson SAS, Göteborg, Švédsko
2002 Foundation of Leadership, Antem Marriott hotel, Mallorca
2003 kurz Creating Marriott Leadership Culture, Renaissance hotel Praha
Mezinárodně certifikovaný školitel HACCP
Marcel Ihnačák
V rokoch 2000 - 2003 pracoval v reštauráciách v Prahe. Už ako 23-ročný sa stal šéfkuchárom tamojšej reštaurácie Století. Tu varil pre prezidentov Višegrádskej štvorky, celebrity ako Karel Gott, Sean Connery či Calvin Klein. V roku 2003 odišiel do Londýna, kde sa zamestnal v exkluzívnej reštaurácii Pied-á-Terre. Podnik ocenený dvoma hviezdičkami Michelin patrí aj dnes medzi päť najvychytenejších v Londýne. Neskôr nastúpil do známej reštaurácie Jamieho Oliviera Fifteen, kde sa stal sous chef.
Po 3 rokoch sa však rozhodol pre návrat na Slovensko, kde sa podieľal na vzniku nového luxusného podniku. Pracoval ako šéfkuchár reštaurácií Liviano, Fashion café, AuCafé a v hoteli Double tree by Hilton ako executive chef , ktorého súčasťou bola aj navštevovaná reštaurácia Toscana.
V roku 2010 mu vyšla kuchárska kniha Radosť variť, ktorá sa dočkala aj druhého vydania. V máji 2011 mal na starosti historické majstrovstvá sveta v Bratislave. V hoteli vystravoval okrem národných tímov Slovenska, Švédska, Česka aj najlepšie svetové tímy New York Rangers, As Roma. Momentálne na Slovensku spolupracuje so spoločnosťou Lidl .V októbri 2013 mu vyšla nová kniha Zelenina ,moja láska, ktorá sa preložila aj do českého jazyka.
Marcel Ihnačák už niekoľko rokov pripravuje pokrmy pre divákov najsledovanejšej slovenskej televízie, v Teleráne TV Markíza. Snaží sa popularizovať a skvalitňovať varenie v školských jedálňach a pracuje na svojej tretej kuchárskej knihe.
Ivan Vodochodský
Vyučený kuchař, absolvent hotelové školy. Je uznávaný odborník v oblasti gastronomie.
Populární kuchař, herec, moderátor, má improvizační schopnosti.
Pro klienty pořádá kurzy vaření, gastronomické zájezdy a kuchařské exhibice.
Ideálně propojuje svět showbusinessu a svět gastronomie.
Viet Ahn Doan
Ohnivý kuře cooking show
Rodák z Hanoje, v ČR žije od roku 1989. Viet je milovník dobrého jídla, sportovec a autor kuchařky Vietnamská domácí kuchyně. Vášeň k vaření u něj vznikla už v dětství, kdy se pořád motal v kuchyni, kde jeho rodina neustále něco vařila. Nyní tuto rodinnou tradici předává dále a šíří povědomí o Vietnamské kuchyni. Kromě kuchyně se občasně věnuje jednomu ze svých mnoha koníčku, a tím je herectví. V současné době ztvárnil postavu Liua v oblíbeném seriálu Ohnivý kuře.
Karolína Kamberská
Bosch cooking show
Facebook: Karolína Kamberská
Úspěšná novinářka, food kritička, písničkářka, autorka receptů a vášnivá kuchařka, která má vlastní kuchařský pořad na TV Prima
Karolína, zaměstnaná matka tří dětí, v pořadu Karolína, domácí kuchařka vaří inspirativní jídla pro svou rodinu a přátele, ve svých receptech vychází z tradic našich babiček a zároveň vstřebává nové vlivy a inspirace. Karolína je i autorkou stejnojmenné úspěšné kuchařky.
Tomáš Drastík
extrémní catering
www.extremnicatering.cz
Tomáš Drastík patří ke generaci mladých dravých kuchařů, kteří se nebojí používat jak moderní tradiční metody tak extrémní suroviny. Ve své práci kombinuje nejenom exotická masa, ale i byliny a koření, které jsou pro dané recepty typické. Své zkušenosti sbíral v takových podnicích jako je George prime steak, nebo ve firmě Filipa Töpfera Husí játra.
Ing. Eduard Levý - Fakulta rybářství a ochrany vod
Kapr: rychle, snadno a zdravě
www.frov.jcu.cz
Člen AKC ČR, pracovník Fakulty rybářství a ochrany vod Jihočeské univerzity. Stál u výroby Lososového kaviáru Imperátor v ČR. Podílel se na přípravě receptury Frendly kaviáru z jesetera šetrného k rybě. Propaguje naše sladkovodní ryby, z kapra se dá uvařit vše, od svíčkové až po jelítka a jaternice.
Adam Robenek
OUTDOORCHEF
www.outdoorchef.cz
Člověk, který prošel gastronomickým peklem i rájem. Dva roky strávil v Anglii, rok v pražské restauraci MAZE by Gordon Ramsay, kde zažil jaké to je být součástí týmu, který získá prestižní ocenění Michelinu. Jeho gastronomický profil se vyznačuje pomalou tepelnou úpravou surovin a jednoduchou kombinací surovin se zaměřením na jejich kvalitní zpracování. To všechno přenáší do svých pokrmů v prostředí moderního STREET FOODu a Mobilního CATERINGu.
www.facebook.com/moodychefCZ/?fref=ts