Gurmánský festival
dobrého jídla a pití

Areál

Park Vítkov, Pražačka, 130 00 Praha 3

Park na Vítkově je jedinečným místem v samém centru města Prahy. Jeho umístění na vrcholu hory s krásným výhledem na celou Prahu a množství zeleně je jako stvořené pro pořádání společenských akcí jako je Bosch Fresh Festival. K dispozici budou dva vstupy do areálu festivalu. Hlavní vstup bude z ulice Pražačka, který bude vhodný pokud se na festival dopravíte tramvají nebo autobusem do stanice Ohrada. Druhý vstup bude umísěn přímo u národního památníku a bude vhodný, pokud se na festival vypravíte metrem do stanice Křižíkova na trase B. Odtud to je ke vstupu 900m a musíte projít žižkovským tunelem. U obou vstupů budou umístěny pokladny s prodejem vstupenek, které si je možné koupit pouze v místě konáníAkreditovaní hosté festivalu a výherci soutěží se můžou hlásit u hlavního vstupu u pokladny označené nápisem Akreditace.

PARKOVÁNÍ: máme pro Vás dva tipy: V ulici Jana Želivského www.parkovaninapraze3.cz a Parking Florenc www.parkovistepraha.cz.

Oba parkingy jsou vzdálené cca 1km od Festivalu a kapacita je omezená, proto doporučujeme zvolit dopravu na festival pomocí MHD.

Mapa areálu

Mapa areálu ke stažení

Kde nás najdete

Copyright © 2024 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook