Nejzajímavější trendy a koncepty přípravy pokrmů, které hýbou světem. Nové restaurace, bistra, foodtrucky a streetfoody z celé ČR i top restaurace z vašeho kraje.

Lokál Pod Divadlem

menu

  • Variace listových salátů s roastbeefem a křenovo-pažitkovým dipem. Bezlepkové jídlo.
  • Hovězí hrudí s listovým špenátem, medvědím česnekem a bramborovou plackou.
  • Mačkané jahody s makovou zmrzlinou. Bezlepkové jídlo.
Lokál Pod Divadlem

Arnie's bistro & coffee

menu

  • Krémové mango lassi - osvěžující indický nápoj z manga, jogurtu a voňavého koření. Bezlepkové jídlo.
  • Kuřecí tacos v omáčce Teriyaki s grilovanou ananasovo-hruškovou salsou a limetkovou cremou - fusion japonské, karibské a mexické kuchyně. Bezlepkové jídlo.
  • Vada Pav - hvězda mumbajského streetfoodu - burger s pikantní vegetariánskou náplní v křupavém těstíčku s česnekovým, koriandrovým a tamarindovým čatní.
  • Pikantní grilované krevetky s quinoovo-cizrnovým salátkem, mangem, avokádem a fetou. Bezlepkové jídlo.
Arnie's bistro & coffee

Bistromill

menu

  • Silken tofu čokoládovo - borůvkový dezert. Bezlepkové vegetariánské jídlo.
  • Kimchi polévka. Bezlepkové vegetariánské jídlo.
  • Kokoda ceviche z bělomasé ryby. Bezlepkové jídlo.
  • Batátové kari se špenátem a tofu, bylinková placka. Vegetariánské jídlo.
Bistromill

Mexická restaurace Pancho´s

menu

  • Tostadas (masové a vegetariánské)

- Tostadas con Carne - hovězí maso mleté, fazole, sýr, Pico de Gallo, ledový salát.

- Tostadas Vegetariano - grilovaná zelenina, fazole, sýr, Pico de Gallo a ledový salát.

  • Flautas con Pollo - kuřecí maso trhané, sýr, Pico de Gallo a ledový salát.
  • Tacos Carnitas (vepřové a vegetariánské)

- Tacos Carnitas con Cerdo - vepřové maso trhané, sýr, Pico de Gallo a ledový salát.

- Tacos Carnitas Vegetariano - grilovaná zelenina, fazole, sýr, Pico de Gallo a ledový salát.

Mexická restaurace Pancho´s

Valmer

menu

  • Hovězí tatarák, marinované foie gras, ostružinový gel, chléb.
  • Hovězí steak (veverka), kroketa z kachních stehen, topinamburové pyré, máslová ředkev, vinná omáčka.
  • Trhaný losos, cizrna, zázvor, koriandr, hoison omáčka.
  • Čokoláda, maracuja, cukrová vata, jahody s rebarborou, bonpari.

Valmer

Konkret - steaky

menu

  • Hovězí vyzrálé steaky  " SUCHÉ ZRÁNÍ " Severoamerický býk BLACK ANGUS USA (Filírovaná porce zalitá přepouštěným máslem s restovanou kukuřicí Mexicana).
  • Hovězí vyzrálý BURGER " SUCHÉ ZRÁNÍ " 30% Severoamerický býk BLACK ANGUS USA ( Jemně osmahnutá sladko slaná bulka, ledový salát, vyzrálé mleté maso z ořezu steakových mas, čedar a 4 druhy omáček dle  výběru : Clasik burger, slaninová zauzená, pepřová a BBQ švestková).
Konkret - steaky

Bistro Cobliha

menu

  • BBQ vepřová žebra ve sladko-kyselé marinádě, lehce pikantní asijský zeleninový salát s mangem, koriandrem a mátou.
  • Filírovaný vyzrálý hovězí brisket, karotkovo-batátové pyré.
  • Portobello burger s avokádovou salsou, koriandrem, mrkví a okurkou marinovanou v zálivce z rýžového octa a sezamového oleje.
Bistro Cobliha

The Bowls

menu

  • ACAI SMOOTHIE BOWL - acai, lesní plody, kokos, banán, granola a ovoce.
  • SALAD BOWL - čočka beluga, cuketa, cizrna, zelí, mrkev, jablko, edemame fazolky, ředkev, goji a semínka.
  • POKÉ BOWL - marinovaný čerstvý tuňák - losos, sushi rýže, mrkev s pestem, ředkev, edemame fazolky, okurka, mango, koriandr a sezam.
The Bowls

Fuego

menu

  • Brambora pečená v popelu s tvarohovou majonézou a pažitkou. Bezlepkové jídlo.
  • Hovězí veverka pečená přímo na žhavém uhlí, domácí chimichurri salsa, opečený chleba.
  • Grilované tygří krevety s cherry rajčaty, salsa ze spálených okurek. Bezlepkové jídlo.
Fuego

Meat Vandals

menu

  • Hovězí Pastrami - okurka, dijon mayo a kyselé zelí.
  • Brioška s trhaným vepřovým masem s (cheddar - BBQ nebo cheddar - chilli nebo kozí sýr - chilli nebo kozí sýr - jablečná).
  • Bun s trhaným vepřovým masem s (chilli nebo BBQ nebo jablečná).
Meat Vandals

Avocado Street Bistro

menu

  • Guacamole cheeseburger s vyzrálým hovězím.
  • Poké bowl s lososem, avokádem, mangem, okurkou a sójovými boby - nahé sushi z Havaje.
  • Avokádový chlebíček s humusem a jedlými květy - servírovaný s mikrobylinkami.

Avocado Street Bistro

Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht

menu

  • Cvrček na másle s bylinkovou bagetkou.
  • Saranče s vegetariánským Chilli SIN carne.
  • Potemník brazilský na salse z grilovaných rajčat / jalapeno salsa.
  • Smažená tarantule se solí, tequilou a agave sirupem.
  • Smažený štír se solí, tequilou a agave sirupem.
Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht

Extrémní Catering

menu

  • Šneci po toskánsku s kukuřičnou pěnou.
  • Mořský ježek s tabouleh salátkem.
  • California style bizon burger.
  • Holoubě s nádivkou z medvědího česneku.
Extrémní Catering

Q Burger BAR

menu

  • Rodrigo Burger - Mexická majonéza, yucatánská chilli citrusová pasta, rukola, hovězí maso, letní mango habanero salsa.
  • Bacon Jam Burger - Q majonéza, rukola, hovězí maso, slaninové chutney, BBQ Jack Daniels.
  • Pesto Burger - Q majonéza se sušenými rajčaty, polníček, hovězí maso, mozzarella, prosciutto crudo, bazalkové pesto.
Q Burger BAR

Street Asian Food

menu

  • Krevetové knedlíky - krevety, rýžové těsto, zelný salát.
  • Závitky - krevety, rýžové nudle,zelenina, omáčka, rýžový papír.
  • Bún thit Nướng - hovězí na grilu, rýžové nudle, zelenina, omáčka, arašídy.
  • Shushi Việt.
  • Smažené krevety - krevety, rýžové těsto.
Street Asian Food

SRI LANKAN CURRY HOUSE

menu

  • Rýže & kari - rýže, masové kari, dhal (červená čočka), kari a chutney. Bezlepkové jídlo.
  • Rolky - vepřová, kuřecí, rybí, zeleninová, špenátová nebo batátová. Podávané s domácím cibulovým chutney (sladko-pálivá omáčka).
  • Roti – kuře & avokádo, sýr & avokádo nebo kuře & sýr. Plněná placka připravená na grilu, podávána s domácím cibulovým chutney (sladko-pálivá omáčka).
  • Kokosová palačinka - palačinka s kurkumou plněná strouhaným kokosem, kithulovým sirupem a kořením kardamon, skořice a hřebíček.  
  • Samosa - hovězí nebo kuřecí. Plněná smažená kapsa, podávaná s domácím cibulovým chutney (sladko-pálivá omáčka).
SRI LANKAN CURRY HOUSE

Podravka

menu

  • Těstoviny s ajvarem, rajčaty, mozzarellou a pestem z ploché petržele.
  • Smetanové rizoto s medvědím česnekem, s křehkým kuřetem, parmazán.
  • Salát z čočky beluga s celerem, ořechovým olejem, ořechy a bylinkami.
  • Dezert – mango sticky rice (rýže s mangem a kokosovým mlékem).
Podravka

Garden Gourmet

menu

  • Vegetariánské Veggie rondo špenát a sýr se zeleninovým salátkem, kukuřicí, rajčetem a balzamikovým krémem.
  • Veganské Veggie nudličky Indické kari s mangem podávané s rýží basmati a koriandrem.
  • Vegetariánský Veggie burger v pšeničné mini  bulce s čedarem , karamelizovanou cibulkou, salátem a rajčetem.
Garden Gourmet

Akademie Hotelnictví a cestovního ruchu

menu

  • Salát s pečenou zeleninou, trhaným kuřetem, tykvovými semínky a šťovíkovou drobenkou.
  • Čerstvě vyuzené pastrami s křenovou pěnou, grilovaným chřestem se slaninou a brambory v seně. Bezlepkové jídlo.
  • Meduňkový krém z mascarpone s jahodovým coulies a čokoládovou hlínou s kokosem.
Akademie Hotelnictví a cestovního ruchu
loading