Program

SOBOTA 20. 5. 2017 NEDĚLE 21. 5. 2017

SOBOTA 20. 5. 2017

Bosch workshop stage

10:00 otevření areálu
10:00 - 11:30 reprodukovaná hudba
11:30 - 12:00 Karolína Kamberská - Bosch cooking show
12:30 - 13:00 Tomáš Kubíček - Kayser cooking show
13:30 - 14:00 Petr Ocknecht - Hmyz na talíři
14:30 - 15:00 Zdeněk Pohlreich
15:30 - 16:00 Šéfkuchaři z Makro Akademie
16:30 - 17:00 Klára Michalová a hosté - Prima FRESH cooking show přináší Rohlik.cz
17:30 - 18:00 Karolína Kamberská - Bosch cooking show
18:30 - 19:00 František Kšána + redaktoři ZAK TV Pavlína Polatová a Táňa Krchovová
19:00 - 20:00 reprodukovaná hudba
20:00 konec

Bosch Cooking stage

10:00 otevření areálu
10:00 - 11:00 reprodukovaná hudba
11:00 - 11:45 Petr Stupka - Rio Mare cooking show
11:45 - 12:00 Slavnostní zahájení - starosta UMO3 Radislav Neubauer a starosta UMO1 Mgr. Miroslav Brabec
12:00 - 13:00 Zdeněk Pohlreich
13:00 - 13:30 Václav Berka - škola čepování s Pilsner Urquell
13:30 - 14:15 Karolína Kamberská - Bosch cooking show
14:15 - 15:10 Tomáš Kubíček - Kayser cooking show
15:10 - 16:00 Klára Michalová a hosté - Prima FRESH cooking show přináší Rohlik.cz
16:00 - 17:00 Zdeněk Pohlreich
17:00 - 18:00 Petr Stádník - Makro Academy cooking show
18:00 - 19:00 Topfer Filip - Husí játra cooking show
19:00 - 20:00 Divadlo Josefa Kajetána Tyla - WEST SIDE STORY
20:00 konec
Vysvětlivka: Show bude tlumočena do znakového jazyka.

Colloredo-Mannsfeld s.r.o. grill stage

10:00 otevření areálu
10:00 - 11:30 reprodukovaná hudba
11:30 - 12:00 Adam Robenek - Outdoorchef grill show
12:30 - 13:00 Martin Škoda - Makro grill show
13:30 - 14:00 Ing. Eduard Levý - Colloredo Mannsfeld show
14:30 - 15:00 Ryba na talíř grill show
15:30 - 16:00 Andrea Motlíková - Schneider grill show
16:30 - 17:00 Adam Robenek - Outdoorchef grill show
17:30 - 18:00 František Kšána - Naše maso grill show
18:30 - 19:00 Václav Matoušek - Comix Excelent Urban Pub grill show
19:00 - 20:00 reprodukovaná hudba
20:00 konec

Coffee stage by Siemens

10:00 otevření areálu
10:00 - 11:30 reprodukovaná hudba
11:30 - 12:00 Jiří Lněníček - Espresso Longberry, jak připravit dobrou kávu doma i v restauraci
12:30 - 13:00 Roberto Trevisan - Káva na talíři
13:30 - 14:00 profesor Jozef Augustín - odborníka na kávu, autor knihy Povídání o kávě
14:30 - 15:00 Host Školy kávy - Miroslav Zítek - Pinquin káva.
15:30 - 16:00 Libor Ploček - dovozce kávy a čokolády z Ugandy
16:30 - 17:00 Vu Van Tuan – spolumajitel kávovníkových plantáží ve Vietnamu
17:00 - 20:00 reprodukovaná hudba
20:00 konec

NEDĚLE 21. 5. 2017

Bosch workshop stage

10:00 otevření areálu
10:00 - 11:30 reprodukovaná hudba
11:30 - 12:00 Karolína Kamberská - Bosch cooking show
12:30 - 13:00 Radek David - La Veranda Praha
13:30 - 14:00 Ivan Vodochodský
14:30 - 15:00 Tomáš Kubíček - Kayser cooking show
15:30 - 16:00 Roman Paulus
16:30 - 17:00 Viet Ahn Doah - Ohnivý kuře cooking show přináší Rohlik.cz
17:00 konec

Bosch Cooking stage

10:00 otevření areálu
11:00 - 11:45 Tomáš Kubíček - Kayser cooking show
11:45 - 12:30 Viet Anh Doan - Ohnivý kuře cooking show přináší Rohlik.cz
12:30 - 13:30 Roman Paulus
13:30 - 14:15 Stanislav Zukal - Meggle cooking show
14:15 - 15:15 Radek David - Baroko a jeho typická gastronomie - CzechTourism
15:15 - 16:00 Ivan Vodochodský
16:00 - 16:30 vyhlášení vítezů, 1. náměstek primátora Mgr. Martin Baxa a starosta UMO1 Mgr. Miroslav Brabec
17:00 konec

Colloredo-Mannsfeld s.r.o. grill stage

10:00 otevření areálu
10:00 - 11:30 reprodukovaná hudba
11:30 - 12:00 Stanislav Zukal - Meggle cooking show
12:30 - 13:00 Ivan Vodochodský - Colloredo Mannsfeld show
13:30 - 14:00 Martin Škoda - Makro grill show
14:30 - 15:00 Adam Robenek - Outdoorchef grill show
15:30 - 16:00 Andrea Motlíková - Schneider grill show
16:30 - 17:00 reprodukovaná hudba
17:00 konec

Coffee stage by Siemens

10:00 otevření areálu
10:00 - 11:30 reprodukovaná hudba
11:30 - 12:00 Anker Coffee - Petr Kotva, cesty za kávou Sumatry, Indonásie a Brasilie. Cibetková káva
12:30 - 13:00 Roberto Trevisan - Káva na talíři
13:30 - 14:00 Petr Kadeřábek a Michal Nováček - mistři ČR. Ukázka techniky Latte Art
14:30 - 15:00 Aleš Kolovrat - distributor kávy, odborník a komisař na soutěžích při mistrovství baristů ČR
15:00 - 17:00 reprodukovaná hudba
17:00 konec
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

Teď vaří šéf!
www.zdenekpohlreich.cz

Facebook: Zdeněk Pohlreich

Více informací

Menu 1:

Bosch cooking stage: od 12:00hod.

  • Chřestový salát s lisovaným kaviárem a ztraceným vejcem
  • Tataki z tuňáka se sezamovou zeleninou
  • Selečí líčka na plzeňském pivu
  • Kuře z Bresse s mladým hráškem a omáčkou z citronové trávy

Menu 2:

Bosch cooking stage: od 16:00hod.

  • Polévka z paprika s ledovými krevetami
  • Brambory s křepelčím vejcem a šunkou Joselito
  • Chilský Sea bass s pórkovým pyré, rajčaty a zázvorovou omáčkou
  • Kachní prsa na zeleném pepři

Menu 3:

Bosch Workshop stage: od 14:30hod.

  • Kuře z Bresse s mladým hráškem a omáčkou z citronové trávy
Roman Paulus

Roman Paulus

držitel michelinské hvězdy - restaurace Alcron Praha
www.romanpaulus.eu

Facebook: Roman Paulus

Menu 1:

Bosch Cooking stage

  • Losos marinovaný v rumu se salátem tabbouleh
  • Srnčí hřbet, s kaštany a uzeným morkem
  • Bílá a hořká čokoláda

 

Menu 2:

Bosch Workshop stage

  • Chřestové rizoto s lososem pošírovaným v olivovém oleji
Ivan Vodochodský

Ivan Vodochodský


Facebook: Ivan Vodochodský

Více informací

Menu 1:

Bosch cooking stage

Letos se zaměříme na tradiční českou surovinu, která byla zapomenuta, ale dnes se pozvolna vrací na výsluní. Jsou to ŠNECI.

  • ŠNEČÍ KAPUČÍNO SE ŠNEČÍM KAVIÁREM
  • ŠNECI V MORKOVÉ KOSTI S ŠALOTKOVÝM RAGÚ
  • NADÍVANÍ ŠNECI PODLE M. D. RETTIGOVÉ

Menu 2:

Bosch Workshop stage

Na workshop stage se naučíme asijské knedlíčky Shu Mai – recepty ze seriálu Ohnivý kuře

  • KREVETOVÉ KNEDLÍČKY S PAK CHOI
  • VEPŘOVÉ KNEDLÍČKY S HOUBAMI

Menu 3:

Colloredo Mannsfelld s.r.o. Grill stage

Na grill stage uděláme oblíbené recepty ze Sladkovodních ryb 

  • KAPR V ČERNÉM PIVU A CIBULI NA GRILU
  • ŠTIKA S CHŘESTEM NA GRILU S BÉARNSKOU OMÁČKOU

Viet Ahn Doan

Viet Ahn Doan

Ohnivý kuře cooking show

Více informací

Menu 1:

Bosch cooking stage:

  • kuřecí polévka s kukuřicí a shitaké
  • mangový salát s asijskými bylinkami
  • vepřové karbanátky v betelových listech - cha la lot

Menu 2:

Bosch Workshop stage:

  • Letní závitky krok po kroku
Tomáš Kubíček

Tomáš Kubíček

Kayser cooking show
www.barman.cz

Menu 1:

Bosch cooking stage:

  • Koprovka - reverzní sféra z domácího okurkového ginu, sycená prémiovým tonikem, čerstvý kopr, kyselé mýdlové bubliny
  • Zelňačka - domácí tagliatelle z whisky infúzované klobásou, jablečný shrub s kyselím zelím, sladkokyselá paprikovová espuma, skleněný ramborový lupínek
  • Buchtičky se šodó - zmrzlina z domácí vanilkové vodky, víno, bílek, vanilkové mléko, pečená jahodová houba

Menu 2:

Bosch Workshop Stage:

Mojito na 5 způsobů

  • Mojito v pěně s použitím šlahačkové lahve Kayser
  • Nitro mojito s použitím šlahačkové lahve Kayser
  • Mojito nanuk s použitím šlahačkové lahve Kayser
  • Mojito sorbet s kapalným dusíkem
  • Mojito kaviár
František Kšána ml.

František Kšána ml.

www.nasemaso.ambi.cz/cz/o-nas

Facebook: František Kšána ml.

Menu 1:

Colloredo Mannsfelld s.r.o. Grill stage:

  • Burger Američan - navazuje na téma festivalu - ukázka mletí, uplácání masa, gril, v případě chladnějšího počasí ukázka výroby majonézy.

Menu 2:

Bosch Workshop stage:

  • Čerstvě namíchaný tatarák - jak udělat správně tatarák a smažení topinky na sádle: všichni společně namíchají marinádu, namelou maso, připraví si ingredience, budou míchat, dostanou jasný recept.
Radek David

Radek David

La Veranda Restaurant
www.babiccinazahrada.cz

Facebook: Radek David

Menu 1:

Bosch cooking stage:

  • BAROKO: Pečený kančí hřbet v petrželové krustě, pastinakové pyré, mladá mrkev a omáčka z červeného vína
  • Marinovaný losos, celerový salát se zelenými jablky, krém z libečku a pražené mandle
  • Pěna z lískových ořechů, čokoládová hlína, maliny, malinový gel

Menu 2:

Bosch workshop stage:

  • Pečený losos, zelený a bílý chřest, malá rajčata, brambory ratte a holandská omáčka 
Karolína Kamberská

Karolína Kamberská

Bosch cooking show

Facebook: Karolína Kamberská

Více informací

Menu 1:

Bosch cooking stage:

  • Orientální krůtí medailonky s křupavým posypem + pyré z kořenové zeleniny s koriandrem 
  • Jahodovo-citronové tartaletky

Menu 2:

Bosch workshop stage:

  • Citronové středomořské kuřecí špízy s bylinkovým pestem 
  • Gazpacho s krutony 
  • Červená řepa v páře s pikantním křupavým posypem a bylinkovo-sýrovým dipem
Petr Ocknecht

Petr Ocknecht

entomofágie aneb vaření z hmyzu
www.hmyznataliri.cz

Více informací

Menu 1:

Bosch Workshop stage:

  • Blanšírovaný cvrček na másle s bagetkou
  • Zophobas na cibulovém chutney se sušenými rajčaty
Petr Stádník

Petr Stádník

Makro cooking show
www.makro.cz

Menu 1:

Bosch Cooking stage

  • TEKUTÝM DUSÍKEM PŘIPRAVENÁ - ŠUNKA S KŘENEM
  • POLÉVKA S KREVETAMI INFUZOVANÁ VE VACUUM POTU
  • DEZERT BUDE RAJČE

Menu 2:

Bosch Workshop stage - ŠEFKUCHAŘI Z MAKRO AKADEMIE

  • Čerstvě míchané sezonní saláty doplněné výběrem z dresinků a bylinek, servírované s grilovanými plátky steakového masa

Klára Michalová

Klára Michalová

Prima FRESH cooking show

Facebook: Klára Michalová

Tomáš Drastík

Tomáš Drastík

extrémní catering
www.extremnicatering.cz

Více informací

Filip Töpfer

Filip Töpfer

Husí játra cooking show
www.husijatra.cz

Facebook: Filip Töpfer

Menu 1:

Bosch cooking stage

  • smažená Foie gras
  • Foie gras mikro kurz
Petr Stupka

Petr Stupka

Rio Mare cooking show.
www.kulinar.cz

Menu 1:

Bosch Cooking stage:

  • Jarní salát, sýrový dip s tuňákem, chipsy z cibulového chleba.
  • Špagety omeleta Rio Mare, grilovaný salát s houbami, medvědí pesto.
  • Chřestový koktejl s jahodovým jogurtem a mátou. 

Menu 2:

Bosch Workshop stage:

  • Špaget, omeleta a grilovaný salát.
Adam Robenek

Adam Robenek

OUTDOORCHEF
www.outdoorchef.cz

Více informací

Menu 1:

Colloredo Mannsfelld s.r.o. Grill stage:

  • Jaké je tajemství dokonalého požitku z grilování? Zjistěte všechno o barbecue culture OUTDOORCHEF a užívejte si grilování,vaření a pečení plné chutí. 
Václav Matoušek

Václav Matoušek

šéfkuchař restaurace Comix Excelent Urban Pub
www.excelent-comix.cz

Facebook: Václav Matoušek

Více informací

Menu 1:

Colloredo Mannsfelld s.r.o. Grill stage:

  • Pečený skotský losos a krevetí ocásky na smaženém rýžovém papíru s lehkým zeleninovým salátkem.
Ing. Eduard Levý

Ing. Eduard Levý

Colloredo Mannsfeld s.r.o. show
www.lesyzbiroh.cz

Menu 1:

Colloredo Mannsfelld s.r.o. Grill stage:

  • Grilovaný kapří filet na salátku z červené cibule.

Menu 2:

Colloredo Mannsfelld s.r.o. Grill stage:

  • Kapr v tortille.
Copyright © 2017 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook