Seznam restaurací i jejich festivalového menu budeme postupně aktualizovat. Ale už teď je jasné, že bude co ochutnávat :-)

Comix Kitchen & Bar

menu

  • GRILOVANÁ FOCACCIA s grilovaným hovězím steakem a pikatní zeleninouSUŠENÝ.
  • HOVĚZÍ ROŠTĚNEC v cukru a soli s tajnou směsí koření.
  • TARTAR s tasmánským pepřem, pečeným česnekem, chilli a rozmarýnem.
Comix Kitchen & Bar

Štipec nejen Bistro v Riegrovce

menu

  • Bramborové Lokše s trhaným hovězím masem, chilli majonéza, nakládaná zelenina, čedar, jalapeňos papričky, listový salát. 
  • Bramborové Lokše s trhaným BBQ vepřovým, hořčičná majonéza, nakládaná zelenina, listový salát.
  • Z Grilu Big Green Egg : Štamberský Bio Halloumi sýr na letním salátku, Vinaigrette ze šušených rajčat, granátové jablko.
  • Doplňkový prodej : VEPŘOVKA vepřové maso ve vlastní šťávě dle vlastní receptury a náš kváskový chléb. 
Štipec nejen Bistro v Riegrovce

Zeke sushi

menu

  • Kōchani, wakame salát (marinovaná vepřová krkovice vařená v černém čaji)
  • Karrage, sushi rýže, kappa cukemono salát (smažené marinované kuřecí kousky)
  • Sushi : 3 ks Zeke uramaki (smažený losos, okurka, cibulové chutney, krémový sýr, zlatý kaviár) 3ks Oshinko hosomaki (nakládaná ředkev) wasabi, zázvor
  • Sushi : 3ks Ebi ten uramaki (smažená kreveta v tempuře, salát, japanéza, wasabi kaviár) 3ks Sake hosomaki (losos, wasabi) wasabi, zázvor
Zeke sushi

Chili Tathuy and Chick-Tricks

menu

  • Trhané kuřecí s mrkví, pikantním nakládaným mangem, kedlubnou a koriandrem. Kokosová slanina, bazalková majonéza, rýžový chips.
  • Trhaná kachna, sezamová rýže s karamelizovanou cibulkou a pečenou cizrnou, salátek z červenýho zelí a řepy, dressing ze sezamového oleje, javorového sirupu a citronu, tahini, koriandr, crumble z vlsškých ořechů a balsamicového octa.
Chili Tathuy and Chick-Tricks

Madova MASNA

menu

  • Otevřený spálený sendvič s Lardo špekem a granátové jablko.
  • Argentínský kotlík s Madovým chorizem na mexický způsob a polenta.
  • Mačkané pálené hrušky a švestky v červeném víně s rozmarýnem.
Madova MASNA

Valmer

menu

  • Studený hráškový krém, pomazánka z uzených ryb, polosušená rajčata, piniové ořechy, majonéza ze sušených rajčat.
  • Hovězí líčka na pivě, slaninové pyré, cibulové chutney, kedlubna.
  • Piňa Colada.
  • Pečené prasátko, hořčice, okurka, křen, chléb.
Valmer

Detail Sushi

menu

  • Sushi rolky v designové řase - sushi rýže (2 barvy: bílá, žlutá), sezonní zelenina (sojová omáčka, wasabi, zázvor).                           
  • Wakame - sushi rýže (2 barvy: bílá, žlutá), Göma Wakame, sojová omáčka. 
  • Sushi v designové řase: 8 ks - sushi rýže (2 barvy: bílá, žlutá), sezonní zelenina, (sojová omáčka, wasabi, zázvor).                          
  • Rýže (2 barvy: bílá, žlutá), sezonní zelenina (sojová omáčka, wasabi, zázvor)
  • Poke Wakame - Göma Wakame (Wakame řasa, sezam, sezamový olej), sushi rýže
Detail Sushi

Meat Art

menu

  • Trhaná pikantní hovězí líčka v briošce.
    Vepřová porchetta v naší fociacce.
  • Uzený losos s kus kusem.
  • Pečené brambory.
Meat Art

Mácova kára

menu

  • Kubánský sendvič - Bbq uzené vepřové ramínko, pálená cibulová marmeláda, kořeněné okurky, máslový sýr, fíková hořčice, bbq omáčka, uzená krkovice, kefírová bageta 
  • Quesadilla - kořeněné Achiote kuře, jalapeno papričky, sýr emantal, Kubánské fazole, ananasová salsa, opuncie, kysaná smetana 
  • Máca burger - bio Vyzrálé hovězí, chipotle majonéza, cheddar, bbq omáčka, uzená krkovice, pálená cibulová marmeláda, banánová paprika, bramborová brioška 
  • Smoke burger - bio Vyzrálé hovězí, majonéza z pečeného česneku, nakládaný zelný salát, kořeněné okurky, máslový sýr, uzená jablečná marmeláda, zauzená klobáska, bramborová brioška 
  • Farmářské brambory s domácí tatarkou, chorizo
Mácova kára

Extrémní Catering

menu

  • Crocodille Gaspaco - Krokodýlý gaspačo (studená tomatová polévka a krokodýlím popcornem) 
  • Bizon tartar California Style - Bizoní tatarák v kalifornském stylu (avocado-limetka-cibulka-koriandr)
  • Mangalice Hot dog, Brie fondue & truflle - Hod dog z Mangalice se syrovym Fondue a lanyzi
  • Zebra Kebab - couscous tabbouleh - Zebří kebab s cous cous salátem
Extrémní Catering

ΟliVchicken

menu

Řecký výrobek, inspirovaný středomořskou stravou. Kombinace olivového oleje a kukuřice v krmivu dodává kuřeti OliVchicken® zlatavě zabarvenou kůži a maso a také unikátní chuť a texturu  svaloviny.

ΟliVchicken

Zvěřina přímo od myslivců, Českomoravská myslivecká jednota

menu

  • Kančí řízečky s lehkým bramborovým salátem.
  • Steak z jelena s fazolkami a slaninou.
  • Muflon na česneku s bramborovými noky a špenátem.
  • Jelení kostky na červeném víně s opečeným bramborem.
  • Zvěřinová paštika paní Fořtové s brusinkovou omáčkou a bagetkou.
Zvěřina přímo od myslivců, Českomoravská myslivecká jednota

Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht

menu

  • Cvrček na másle s bylinkami a česnekovou bagetkou 
  • Zophobas na červeném kari se zeleninou a kokosovým mlékem
  • Saranče se smaženou rýží s arašídy, zeleninou a omáčkou z fermentovaných chilli papriček 
  • Pavouk a Štír se smaženou rýží s arašídy, zeleninou a červenou kari omáčkou s kokosovým mlékem
Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht

Husí Játra

menu

Filip Töpfer ví o Foie gras vše. Sám si několikrát týdně vybírá na Francouzských a Maďarských farmách tu nejlepší drůbež a Foie gras,  tu pak dodává těm nejlepším českým kuchařům. Ze stejných ingrediencí uvaří i festivalové menu!

Husí Játra
loading