Seznam restaurací i jejich festivalového menu budeme postupně aktualizovat. Ale už teď je jasné, že bude co degustovat :-)

ΟliVchicken

menu

Řecký výrobek, inspirovaný středomořskou stravou. Kombinace olivového oleje a kukuřice v krmivu dodává kuřeti OliVchicken® zlatavě zabarvenou kůži a maso a také unikátní chuť a texturu  svaloviny.

ΟliVchicken

Zvěřina přímo od myslivců, Českomoravská myslivecká jednota

menu

  • Kančí řízečky s lehkým bramborovým salátem.
  • Steak z jelena s fazolkami a slaninou.
  • Muflon na česneku s bramborovými noky a špenátem.
  • Jelení kostky na červeném víně s opečeným bramborem.
  • Zvěřinová paštika paní Fořtové s brusinkovou omáčkou a bagetkou.
Zvěřina přímo od myslivců, Českomoravská myslivecká jednota

Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht

menu

  • Cvrček na másle s bylinkami a česnekovou bagetkou 
  • Zophobas na červeném kari se zeleninou a kokosovým mlékem
  • Saranče se smaženou rýží s arašídy, zeleninou a omáčkou z fermentovaných chilli papriček 
  • Pavouk a Štír se smaženou rýží s arašídy, zeleninou a červenou kari omáčkou s kokosovým mlékem
Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht

Husí Játra

menu

Filip Töpfer ví o Foie gras vše. Sám si několikrát týdně na vybírá na Francouzský a Maďarských farmách tu nejlepší drůbež a Foie gras,  tu pak dodává těm nejlepším českým kuchařům. Ze stejných ingrediencí uvaří i festivalové menu!

Husí Játra
loading