Největší gurmánský festival dobrého jídla a pití plný kuchařských es BEKO FRESH FESTIVAL zamíří na pardubické závodiště | Beko Fresh Festival

Největší gurmánský festival dobrého jídla a pití plný kuchařských es BEKO FRESH FESTIVAL zamíří na pardubické závodiště

Největší český gurmánský festival dobrého jídla a pití BEKO FRESH festival míří na východ Čech. V Pardubicích se tradičně uskuteční v prostorách dostihového závodiště.

V sobotu 16. června od 10 do 20 hodin a v neděli 17. června od 10 do 17 hodin tam bude připraveno hned několik pódií. Na nich bude k vidění nejen klasická gastronomie, ale také extrémní catering či molekulární mixologie. „Na své si přijdou i vyznavači exotické kuchyně z Vietnamu nebo Srí Lanky, příznivci výborné kávy a entomofagie, tedy pojídání hmyzu,“ řekl za organizátory BEKO FRESH festivalu Petr Jirásek.

Po oba dva dny budou v Pardubicích k vidění samá kuchařská esa. Při svých živých cooking show se v sobotu vystřídají Zdeněk Pohlreich nebo Petr Stupka, v neděli dorazí i Marcel Ihnačák.

Návštěvníci se mohou těšit též na školu čepování piva s Vojtěchem Homolkou nebo na „hmyzího“ kuchaře Petra Ocknechta. Přijedou i hvězdy známé z obrazovek televize Prima Sandra Parmová, Klára Michalová a Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy.

Po celou dobu konání festivalu bude možné degustovat menu vybraných top restaurací východočeského regionu a v soutěži si zvolit tu nejlepší z nich. „O vítězi pak rozhodnou jak hlasy veřejnosti, tak odborné poroty,“ dodal Petr Jirásek.

Festivalový areál zaplní stánky s českými i zahraničními delikatesami z různých koutů světa. Nebude chybět ani rozmanitá nabídka produkce rodinných minipivovarů, koktejlových a fresh barů.

Tradičně se v Pardubicích představí i držitelé značek Regionální potravina a MLS Pardubického kraje.

Záštitu nad akcí převzali hejtman Pardubického kraje Martin Netolický a radní Pardubického kraje zodpovědný za zemědělství a venkov Václav Kroutil. Festival podporuje též Statutární město Pardubice.

Vstupenky na BEKO FRESH festival si můžete zakoupit v předprodeji v sítích GoOut, TicketPortal nebo online na www.freshfestival.cz/vstupenky. Jejich cena v předprodeji (100 korun za osobu) navíc zahrnuje lákavý bonus v podobě „školy čepování piva“ Pilsner Urquell!

„Na místě pak bude jednodenní vstup stát 150 korun. Děti do 130 centimetrů a držitelé průkazu ZTP mají vstup zdarma,“ poznamenal za pořadatele BEKO FRESH festivalu Martin Nauš.

PRAKTICKÉ INFORMACE K BEKO FRESH FESTIVALU PLZEŇ

KDY SE AKCE KONÁ:

Sobota 16. června: 10 až 20 hodin

Neděle 17. června: 10 až 17 hodin

 

KDE NÁS NAJDETE:

Dostihové závodiště Pardubice

 

VSTUPNÉ:

Na místě: 150 Kč - jednodenní vstup

Předprodej s bonusem: 100 Kč vstup + škola čepování piva Pilsner Urquell

ZTP a děti do 130 cm - vstup zdarma

 

VSTUP DO AREÁLU:

Akreditovaní hosté festivalu a výherci soutěží se mohou hlásit u pokladny označené nápisem Akreditace.

Po opuštění festivalového areálu se do něj můžete vrátit, ale pouze po označení razítkem. To si vyžádejte u personálu, který bude přítomný u hlavního vchodu.

 

PARKOVÁNÍ:

 

Více informací o BEKO FRESH festivalu najdete na Facebook Fanpage nebo na Instagram.com/fresh_festival.

 

  

  

  

 

Copyright © 2018 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook