Program

SOBOTA 27. 5. 2017 NEDĚLE 28. 5. 2017

SOBOTA 27. 5. 2017

Bosch workshop stage

10:00 otevření areálu
10:00 - 11:30 reprodukovaná hudba
11:30 - 12:00 Karolína Kamberská - Bosch cooking show
12:30 - 13:00 Šéfkuchaři z Makro Akademie
13:30 - 14:00 Tomáš Kubíček - Kayser cooking show
14:30 - 15:00 Zdeněk Pohlreich - Vaříme s regionální potravinou Libereckého kraje
15:30 - 16:00 Petr Stupka - Rio Mare cooking show
16:30 - 17:00 Viet Ahn Doah - Ohnivý kuře cooking show přináší Rohlík.cz
17:30 - 18:00 Klára Michalová a hosté - Prima FRESH cooking show přináší Rohlík.cz
18:30 - 19:00 Karolína Kamberská - Bosch cooking show
19:00 - 20:00 reprodukovaná hudba
20:00 konec

Bosch Cooking stage

10:00 otevření areálu
10:00 - 10:15 reprodukovaná hudba
10:15 - 11:00 Robert Sklenář - Benada Restaurant - Clarion Grand hotel Zlatý Lev
11:00 - 12:00 Tomáš Kubíček - Kayser cooking show
12:00 - 13:00 Zdeněk Pohlreich
13:00 - 13:30 Vojtěch Homolka - škola čepování s Pilsner Urquell
13:30 - 14:20 Viet Ahn Doah a člen rady libereckého kraje Jiří Löffelmann - Vaříme s regionální potravinou Libereckého kraje - Ohnivý kuře cooking show
14:20 - 15:10 Karolína Kamberská - Bosch cooking show
15:10 - 16:00 Klára Michalová a hosté - Prima FRESH cooking show přináší Rohlík.cz
16:00 - 17:00 Zdeněk Pohlreich
17:00 - 18:00 Petr Stupka - Rio Mare cooking show
18:00 - 19:00 Petr Stádník - Makro Academy cooking show
19:00 - 20:00 reprodukovaná hudba
20:00 konec
Vysvětlivka: Show bude tlumočena do znakového jazyka.

Coffee stage by Siemens

10:00 otevření areálu
10:00 - 11:30 reprodukovaná hudba
11:30 - 12:00 Anker Coffee - Petr Kotva, cesty za kávou Sumatry, Indonásie a Brasilie. Cibetková káva
12:30 - 13:00 Roberto Trevisan - Káva na talíři
13:30 - 14:00 Host Školy kávy - Petr Nývlt - o kávě Jamaica Blue Mountain
14:30 - 15:00 Aleš Kolovrat - distributor kávy, odborník a komisař na soutěžích při mistrovství baristů ČR
15:30 - 16:00 Libor Ploček - dovozce kávy a čokolády z Ugandy
16:30 - 17:00 Vu Van Tuan – spolumajitel kávovníkových plantáží ve Vietnamu
17:00 - 20:00 reprodukovaná hudba
20:00 konec

NEDĚLE 28. 5. 2017

Bosch workshop stage

10:00 otevření areálu
10:00 - 11:30 reprodukovaná hudba
11:30 - 12:00 Pavel Býček - Alcron - Radisson Blu Praha
12:30 - 13:00 Radek David - La Veranda Praha
13:30 - 14:00 Filip Töpfer - Vaříme s regionální potravinou Libereckého kraje
14:30 - 15:00 Tomáš Kubíček - Kayser cooking show
15:30 - 16:00 Marcel Ihnačák
16:30 - 17:00 Karolína Kamberská - Bosch cooking show
17:00 konec

Bosch Cooking stage

10:00 otevření areálu
10:00 - 11:00 reprodukovaná hudba
11:00 - 12:00 Tomáš Kubíček - Kayser cooking show
12:00 - 13:00 Töpfer Filip - Husí játra cooking show
13:00 - 14:00 Marcel Ihnačák
14:00 - 15:00 Radek David - Baroko a jeho typická gastronomie - CzechTourism
15:00 - 16:00 Pavel Býček - Alcron - Radisson Blu Praha
16:00 - 16:30 vyhlášení vítezů, ceny předá primátor města pan Tibor Batthyány

Coffee stage by Siemens

10:00 otevření areálu
10:00 - 11:30 reprodukovaná hudba
11:30 - 12:00 Jiří Lněníček - Espresso Longberry, jak připravit dobrou kávu doma i v restauraci
12:30 - 13:00 Roberto Trevisan - Káva na talíři
13:30 - 14:00 Petr Kadeřábek a Michal Nováček - mistři ČR. Ukázka techniky Latte Art
14:30 - 15:00 Host Školy kávy - Petr Nývlt - o kávě Jamaica Blue Mountain
15:00 - 17:00 reprodukovaná hudba
17:00 konec
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

Teď vaří šéf!
www.zdenekpohlreich.cz

Facebook: Zdeněk Pohlreich

Více informací

Menu 1:

Bosch cooking stage: od 12:00hod.

  • Salát z brambor a kořeněného Lososa
  • Smažené vejce se slaninou a fricassé z hub
  • Jakubské mušle s kuskusem a zeleninou
  • Grilovaná chobotnice s římským hrachem a chorizem

Menu 2:

Bosch cooking stage: od 16:00hod.

  • Želé z hovězí oháňky a křenovou smetanou
  • Kaštanové velouté s kachními foie gras
  • Salát s šedých krevet s červenou řepou a kysanou smetanou 
  • Florentinský steak s caponatou ze zeleniny

Menu 3:

Bosch Workshop stage: Vaříme s regionální potravinou Libereckého kraje 

  • Zelné placky s Foie Gras

Marcel Ihnačák

Marcel Ihnačák


Facebook: Marcel Ihnačák

Více informací

Menu 1:

Bosch Cooking stage

  • GRILOVANA STUKA S AVOKADOVYM SALATOM 
  • GRILOVANE TEĽACIE KARÉ S REDKVICKAMI, ŠPARGĽOU,HUBAMI A  ZRELYM SYROM
  • GRILOVANE MARHULE S TVAROHOVO & MAKOVYM KREMOM A PINIOVIMI ORIESKAMI

Menu 2:

Bosch Workshop stage

  • GRILOVANA STUKA S AVOKADOVYM SALATOM
Viet Ahn Doan

Viet Ahn Doan

Ohnivé kuře

Více informací

Menu 1:

Bosch cooking stage:

  • kuřecí polévka s kukuřicí a shitaké
  • mangový salát s asijskými bylinkami
  • vepřové karbanátky v betelových listech - cha la lot

Menu 2:

Bosch Workshop stage:

  • Letní závitky krok po kroku
Tomáš Kubíček

Tomáš Kubíček

Kayser cooking show
ww.barman.cz

Menu 1:

Bosch cooking stage:

  • Koprovka - reverzní sféra z domácího okurkového ginu, sycená prémiovým tonikem, čerstvý kopr, kyselé mýdlové bubliny
  • Zelňačka - domácí tagliatelle z whisky infúzované klobásou, jablečný shrub s kyselím zelím, sladkokyselá paprikovová espuma, skleněný ramborový lupínek
  • Buchtičky se šodó - zmrzlina z domácí vanilkové vodky, víno, bílek, vanilkové mléko, pečená jahodová houba

Menu 2:

Bosch Workshop Stage:

Mojito na 5 způsobů

  • Mojito v pěně s použitím šlahačkové lahve Kayser
  • Nitro mojito s použitím šlahačkové lahve Kayser
  • Mojito nanuk s použitím šlahačkové lahve Kayser
  • Mojito sorbet s kapalným dusíkem
  • Mojito kaviár
Radek David

Radek David

La Veranda Restaurant
www.babiccinazahrada.cz

Facebook: Radek David

Menu 1:

Bosch cooking stage:

  • BAROKO: Pečený kančí hřbet v petrželové krustě, pastinakové pyré, mladá mrkev a omáčka z červeného vína
  • Marinovaný losos, celerový salát se zelenými jablky, krém z libečku a pražené mandle
  • Pěna z lískových ořechů, čokoládová hlína, maliny, malinový gel

Menu 2:

Bosch workshop stage:

  • Pečený losos, zelený a bílý chřest, malá rajčata, brambory ratte a holandská omáčka 
Karolína Kamberská

Karolína Kamberská

Bosch cooking show

Facebook: Karolína Kamberská

Více informací

Menu 1:

Bosch cooking stage:

  • Orientální krůtí medailonky s křupavým posypem + pyré z kořenové zeleniny s koriandrem 
  • Jahodovo-citronové tartaletky

Menu 2:

Bosch workshop stage:

  • Citronové středomořské kuřecí špízy s bylinkovým pestem 
  • Gazpacho s krutony 
  • Červená řepa v páře s pikantním křupavým posypem a bylinkovo-sýrovým dipem
Klára Michalová

Klára Michalová

Prima Fresh cooking show

Facebook: Klára Michalová

Pavel Býček

Pavel Býček

restaurace Alcron Praha

Facebook: Pavel Býček

Více informací

Menu 1:

Bosch cooking stage

  • Marinovaný losos ,,DIY"
  • Hovězí, houby a špenát
  • Citronový koláč

Menu 2:

Bosch workshop stage

  • Květák, parmezán a libeček
Tomáš Drastík

Tomáš Drastík

extrémní catering
www.extremnicatering.cz

Více informací

Filip Töpfer

Filip Töpfer

Husí játra cooking show
www.husijatra.cz

Facebook: Filip Töpfer

Menu 1:

Bosch cooking stage

  • smažená Foie gras
  • Foie gras mikro kurz

Menu 2:

Bosch Workshop stage:

  • "Farmářský"  "Regionální" salát s uzenými kachními srdíčky s dresingem

Petr Stádník

Petr Stádník

Makro cooking show
www.makro.cz

Menu 1:

Bosch Cooking stage

  • TEKUTÝM DUSÍKEM PŘIPRAVENÁ - ŠUNKA S KŘENEM
  • POLÉVKA S KREVETAMI INFUZOVANÁ VE VACUUM POTU
  • DEZERT BUDE RAJČE

Menu 2:

Bosch Workshop stage - ŠEFKUCHAŘI Z MAKRO AKADEMIE

  • Čerstvě míchané sezonní saláty doplněné výběrem z dresinků a bylinek, servírované s grilovanými plátky steakového masa
Petr Stupka

Petr Stupka

Rio Mare cooking show.
www.kulinar.cz

Menu 1:

Bosch Cooking stage:

  • Jarní salát, sýrový dip s tuňákem, chipsy z cibulového chleba.
  • Špagety omeleta Rio Mare, grilovaný salát s houbami, medvědí pesto.
  • Chřestový koktejl s jahodovým jogurtem a mátou. 

Menu 2:

Bosch Workshop stage:

  • Špaget, omeleta a grilovaný salát.
Robert Sklenář

Robert Sklenář

Benada Restaurant - Clarion Grand hotel Zlatý Lev
www.benadarestaurant.cz

Facebook: Robert Sklenář

Více informací

Menu 1:

Bosch cooking stage:

  • Předkrm: Marinovaný losos s bramborovo-limetovou šťávou, pečeným tobinamburem a střídkou chleba z medvědího česneku
  • Hlavní chod: Kachní prso na zeleninovém ragú
Copyright © 2017 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook