Liberec - Park u bazénu 27. a 28.5.2017

Soutěže o titul Severočeskou restaurace roku 2017 se zúčastní pečlivě vybrané TOP restaurace. O tom, kdo tento prestižní titul získá, rozhodnete právě vy návštěvníci společně s odbornou porotou. Konec hlasování bude 28.5. v 14:00. Poté budou hlasy sečteny a vyhlášeny výsledky na hlavním pódiu festivalu a to od 16:00.

HLASUJ A VYHRAJ !

Hlasuj o tom, kdo získá titul Restaurace roku 2017 a vyhraj ceny v hodnotě 32tis. Kč. Výherce bude vylosován v neděli 28.5. v 16:00 hod na hlavním pódiu festivalu. 

Soutěžní

Black Horse Restaurant

www.irskaliberec.cz
Nerudovo náměstí 108/1, Liberec 1

Menu:

  • Paštika z drůbežích jater s brusinkama
  • Tomatový seafood chowder
  • Trhané maso z pomalu pečeného hovězího krku

Benada Restaurant Liberec

Clarion grand hotel Zlatý Lev

www.benadarestaurant.cz
Gutenbergova 3, Liberec

Menu:

  • Marinovaný losos s fermentovanou řepou na bylinkovém toastu
  • Plněný telecí hřbet s pistáciovo-rebarborovou fáší s demi-glace a bramborovým pyré
  • Čokoládová omáčka s konfitovaným ovocem, malinovo-řepným sorbetem a perníkovo-mandlovou drobenkou

Q Burger bar

www.qburgerbar.cz
Horní náměstí 11, Jablonec nad Nisou

Menu:

  • Kami Thai Burger - Hoisin majonéza, hovězí maso, thajský coleslaw, limetka, sezamový olej, chipotle, koriandr, thajská bazalka, pražený sezam - lehce pikantní
  • Deli Burger - Rozmarýnové aioli, polníček, hovězí maso, soté z baby špenátu, žampiónů, červené cibule, česneku a cream freshe, posypané sýrem Pecorino
  • Spice Bacon Jam Burger - Q majonéza, rukola, hovězí maso, gouda, pikantní slaninový Bourbon jam, BBQ omáčka

Zlatý kohout

Grand hotel Imperial

www.imperialliberec.cz/restaurace
1. máje 757/29, Liberec

Menu:

  • Domácí škvarková pomazánka s podmaslovým chlebem a kyselou okurkou
  • Jěhňečí kotletky v bylinkové krustě s gratinovaným bramborem a česnekovým demi-glase
  • Domácí buchtičky s vanilkovým krémem

PŮLMĚSÍC grill & pasta

www.pulmesic.cz
Soukenná 13, Jablonec nad Nisou

Menu:

  • Rolka z uzených kachních prsou, hruškového risotta a malin
  • Trhané jehněčí maso, domácí gnocchi s pestem z medvědího česneku
  • Čokoládové brownies se slaným karamelem a limetkovým krémem

Zámecká restaurace Hrubá Skála

www.zameckarestauracehrubaskala.cz
Hrubá Skála 1, Turnov

Menu:

  • Domácí králičí paštika s hruškovým pyré a domácí bagetkou
  • Pečená křepelka s liškovou nádivkou a kaštanovým pyré
  • Čokoládovo-banánový dezert s quinoiou a zakysanou smetanou

Omam

svět na talíři

www.omamfood.cz
Jánská 59, Liberec

Menu:

  • Falafel "kornout" - cizrnový bezmasý pokrm s tahini dipem (VEGAN) 
  • Shish kebab - mleté hovězí maso s fattoush salátem, hummusem a mátovým dipem podávaný s arabským chlebem 
  • Halwa shot - dezert s bílým jogurtem, čerstvou mátou, halwou, ovesnými vločkami, malinami a borůvkami

Restaurant 59

www.restaurant59.cz
Svatopluka Čecha 59, Jablonec nad Nisou

Menu:

  • Bruschetta Fontina e Mozzarella di Bufala
  • Fusilli al pesto 
  • Konfitované kachní prso, pyré z hrušek a zázvoru, čočka beluga

Jítravský Dvorec

www.jitrava.cz
Jítrava 5, Rynoltice

Menu:

  • Pěna z kozího sýra, červená řepa,  čekanka, malinový vinaigrette
  • Pomalu pečená hovězí plec,  bramborovo-celerové pyré, pečená mrkev, česnekový demi-glace
  • Nixtamilizovaná dýně, smetanový krém s vlašskými ořechy

Zámecká konírna

www.zamecka-konirna.cz
Tanvaldská 49, Liberec

Menu:

  • Pečená telecí galantýna ve vepřové bránici, plněná masovou fáží s vlašskými ořechy a brusinkami s cuketovým zelím se šalotkou, domácí uzenou slaninkou a bramborovým fondantem
  • Pomalu pečená vepřová plec v úpravě Sous-vide s jablky, šalotkou, fenyklem, chilli, česnekem a jablečnou šťávou s nastavovanou bramborovou kaší s libečkem a chipsem z vepřových kůží
  • Marinované plátky z candáta v domácí kouřové soli s limetkou, třtinovým cukrem, hrubozrnou hořčicí a koprem na salátku z bulguru, sojových klíčků, koriandru, lístků červené řepy, dresingem sweet and sour a máslovým toustem

Nesoutěžní

Extrémní Catering

Extrémní masa a pokrmy šéfkuchaře Tomáše Drastíka

www.extremnicatering.cz

Menu:

  • Žraločí polévka s kokosovým mlékem 
  • Velbloudí ragů s cizrnou 
  • Baracuda seviche s avokádem 
  • Krokodýlí tacos s mango salsou

Šach Mat - hmyz na talíři

& šéfkuchař Petr Ocknecht

www.sach-mat.cz
Purkyňova 29, Plzeň

Menu:

  • Zophobas na cibulovém chutney se sušenými rajčaty.
  • Smažený šváb na špeku.
  • Blanšírovaní cvrčci na másle s bagetkou.
  • Štír macerován v rumu RON CUBANEY 8 aňos solera reserva, koriandru, chilli a limetce, podávaný na mladém salátku.
  • Sklípkan růžový macerován v rumu RON CUBANEY 8 aňos solera reserva, koriandru, chilli a limetce, podávaný na mladém salátku

Drinky třetího tisíciletí Barman.cz

molekulární mixologie

www.barman.cz
Erbenova 2, Praha 5

Menu:

  • Svíčková vodka infúzovaná hovězím masem, celerovo-mrkvová šťáva, kořeněné hořčidlo, pečená petrželová houba, citronová pěna, brusinkový kaviár.
  • Rajská pepřová vodka, domácí kořeněné hořčidlo, pikantní rajčatová šťáva, sladkokyselé bazalkové špagety s vodkou, balsamikový kaviár.
  • Koprovka reverzní sféra z domácího okurkového ginu, sycená prémiovým tonikem, čerstvý kopr, kyselé mýdlové bubliny.
  • Zelňačka domácí tagliatelle z whisky infúzované klobásou, jablečný shrub s kyselím zelím, sladkokyselá paprikovová espuma, skleněný bramborový lupínek.
  • Krupicová kaše dusíkem mražené pěnové pusinky z rumu, krupicové mléko, jedlá hlína, lentilkové pyré. 
  • Buchtičky se šodó zmrzlina z domácí vanilkové vodky, víno, bílek, vanilkové mléko, pečená jahodová houba. 

Street food Viet Nam

www.facebook.com/Street-Food-Viet-Nam-1107976429267003/
Konevova 68, Praha 3 Zizkov

Menu:

  • Jarní závitek - rýžový papír, rýžové nudle, zelenina, hovězí maso nebo kuřecí, krevety.
  • Bún chả - vepřové maso na grilu s nudlemi , zelenina, omáčky.
  • Bún ngan nướng - kachní maso na grilu s nudlemi, zelenina, omáčky.
  • Smažený závitek - zelenina, vepřové maso, rýžový papír ,rýžové nudle , krabí tyčinky.
  • Việt salad - kuřecí maso, zelenina, arašídy, omáčky.
  • Việt tortilla - kuřecí maso, zelenina, omáčky.
  • Bánh mỳ - bageta s grilovaným masem a zeleninou.
  • Grilování hovězí maso s bílými houbami.

Husí Játra

www.husijatra.cz
Na Bojišti 12-14, Praha 2

Menu:

  • Polévka Foie gras s husím pršutem (polevka bude servírována do bílého hrnku s logem Husí játra který si můžou návštvníci nechat, ZDARMA!
  • Ramen s kachním stehnem 
  • Foie gras s jablky a cibulkou 

Ryba na talíř & Šupina a Šupinka

pod záštitou ministra zemědělství Ing. Mariána Jurečky

www.rybanatalir.cz
www.supina.cz

Menu:

  • Kapří tatarák, pažitková majonéza
  • Kapří hranolky, žampionovo-koprová omáčka
  • Tradiční rybí polévka, kruton

Barkona Snails

Šnečí a houbová farma

www.barkona-snails.eu
Staškova 520/16, Olomouc

Menu:

  • Šneci po burgundsku (s bylinkovým máslem na bagtetce) - 3ks 
  • Šnečí paštika se šnečím kaviárem s toustovým chlebem
  • Originální slaninové džemy (klasik a pivní švestka) na kanapkách se sezamem a brusinkami - 2ks

Makro Akademie

www.makro.cz
Sportovní 522, Liberec 25 - Dubí

Menu:

  • Hunger skewers chřestovo artičok salát
  • Nicoise salát s tuňákem
  • Ceasar salát

Kaiser Franz

www.facebook.com/KaiserFranzCZ
Na Větrově 201/50, Praha 4

Menu:

  • Hovězí bacon cheese burger s anglickou slaninou, vyzrálou goudou, čerstvou zeleninou, domácí majonézou a originální bulkou
  • Jehněčí burger s ovčím sýrem, řeckými tzatziki, rukolou a originální bulkou

Madame Lyn restaurant

www.facebook.com/MadameLynRestaurant

Menu:

  • Nem song - Čerstvé závitky s kuřecím masem, bylinkami a krevetami.
  • Bun cha - Grilované krkovice s čerstvým salátem, dipem a nudlemi.
  • Kari do - Červené kari s kuřecím masem, zeleninou a thajskou bazalkou.
  • Che chuoi - Banán s kokosovým mlékem a tapiokou.
Copyright © 2017 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook