Liberec - areál Vesec 26. a 27.5.2018

Soutěže o titul Severočeskou restaurace roku 2018 se zúčastní pečlivě vybrané TOP restaurace. O tom, kdo tento prestižní titul získá, rozhodnete právě vy návštěvníci společně s odbornou porotou. Konec hlasování bude 27.5. v 14:00. Poté budou hlasy sečteny a vyhlášeny výsledky na hlavním pódiu festivalu a to od 16:00.

HLASUJ A VYHRAJ !

Hlasuj o tom, kdo získá titul Severočeskou restaurace roku 2018 a vyhraj ceny v hodnotě 32tis. Kč. Výherce bude vylosován v neděli 27.5. v 16:00 hod na hlavním pódiu festivalu. 

Soutěžní

Black Horse Restaurant

www.irskaliberec.cz
Nerudovo náměstí 108/1, Liberec 1

Menu:

  • Pěna z kozího sýra s jablečným pyré, opraženým dýňovým semínkem a námi vyrobeným pečivem
  • Tartar z uzeného lososa se sladko-kyselou cibulí a námi vyrobeným pečivem
  • Grilovaný butler steak s bramborovým závinem a karotkovým pyré

Benada Restaurant Liberec

Clarion grand hotel Zlatý Lev

www.benadarestaurant.cz
Gutenbergova 3, Liberec

Menu:

  • Kozí sýr s chilli, čokoládou a slanou zmrzlinou
  • Hovězí žebro s cibulovým pyré, kapustou a fermentovanou ředkví
  • Cheese cake z zeleného čaje Matcha s limetkovým sorbetem a mandlovou drobenkou

Q Burger bar

www.qburgerbar.cz
Horní náměstí 11, Jablonec nad Nisou

Menu:

  • Chilli Bacon Jam Burger - Chilli majonéza, rukola, hovězí maso, gouda, slaninový Bourbon jam, BBQ omáčka
  • Delfy Burger - Česnekové aioli, rukola, hovězí maso, grilovaná zelenina, sýr Feta, Tzatziky
  • Nem Lui Burger - Hoisin majonéza, nakládaná mrkev s Daikon ředkví, sezamem, okurkou a špetkou chilli, hovězí maso s citrónovou trávou, česnekem, zázvorem a rybí omáčkou, koriandr

Zámecká restaurace Hrubá Skála

www.zameckarestauracehrubaskala.cz
Hrubá Skála 1, Turnov

Menu:

  • Kaštanový krém zjemněný smetanou
  • Do růžova pečená hovězí roštěná na pepři a portském víně provoněná šalvějí podávaná na šťouchaných brambůrkách
  • Čokoládový dortík s vanilkovým nebo čokoládovým krémem

Jítravský Dvorec

www.jitrava.cz
Jítrava 5, Rynoltice

Menu:

  • Dort z kozího sýra, žluté, červené a žíhané řepy, ředkvička, frissé salát
  • Trhané jehněčí maso, česnekové pyré, houby shimeji, chili olej
  • Jítravský koláč máčený v hruškovici, vanilková pěna, karamelizované brusinky

Coyote Diners & Bar

www.coyote-diner.cz
Nákladní 857, Liberec

Menu:

  • Tortillas Taco z trhaného kuřecího masa s rajčatovou chilli salsou a guacamole  
  • Barbecue vepřová žebírka s pečenými brambory se zeleninou 
  • Burger z trhané vepřové krkovičky na salátu Coleslaw a redukcí z Brandy 

Maškovka

www.maskovka.cz
Mariánská 285, Liberec I-Staré Město

Menu:

  •  Slávky na bílém víně s opečenou francouzskou bagetou
  •  Grilované tygří krevety podávané se zeleným chřestem na másle a citrónovou omáčkou
  •  Grilované kalamáry podávané na variaci listových salátů

Šnyt Sokolská

www.snyt-liberec.cz
Sokolská 1365, Liberec

Menu:

  • Studený Tapas - Losos Gravlax na salse Quaqamole, podávané na opečeném paprikovém toustu  sypané černou lávovou solí s česnekovými výhonky 
  • Teplý Tapas - Trhané hovězí  vařené v kouřovém barbecue s papričkami Trinidad Scorpion a cibulovým chipsem u nás vyuděným, koriandr a naše lučina 
  • Dezert - Mix exotického ovoce flambovaným s cremem Zabalione    

Nesoutěžní

Extrémní Catering

Extrémní masa a pokrmy šéfkuchaře Tomáše Drastíka

www.extremnicatering.cz

Menu:

  • Bůvolí burger
  • Krokodýlí popcorn
  • Krajta s Tikka Masala curry
  • Medvědí boršč

Ochutnejme společné století

Pojďme společně oslavit našich 100 let!

www.spolecnestoleti.cz

Menu:

  • 1918 - Konfitovaná roláda z perličky se zeleninou, chřestem a jarní salsou.
  • 1968 - Opečené škubánky s koprovým Crème fraîche a karamelizovanou šalotkou
  • 1993 - Hovězí tatarák s bylinkovou sušenkou
  • 2018 - Grilovaný ananas s kokosovou omáčkou a mátovým želé

V roce 2018 nás čeká kulaté výročí, které přímo vybízí k velkým oslavám. Připomeňme si proto události, které nás naším společným stoletím provázely a inspirujme se osobnostmi, které svým myšlením posouvaly náš národ kupředu. Pojďme společně oslavit našich 100 let!

Menu připravené společností The COFFEEHOUSE.

Hmyz na talíři

& šéfkuchař Petr Ocknecht

www.sach-mat.cz
Purkyňova 29, Plzeň

Menu:

  • Cvrček na másle, pečivo
  • Švábí špíz
  • Bourec morušový na curry omáčce
  • Štír & Pavouk – macerovaní v alkoholu
  • Lízátka
  • Sušený hmyz
  • Tyčinky

Drinky třetího tisíciletí Barman.cz

molekulární mixologie

www.barman.cz
Erbenova 2, Praha 5

Menu:

  • B52 v kostce
  • Campari tagliatelle s pomerančovými perlami
  • Fresh festival sorbet s borůvkovými perlami
  • Jahodové daiquiri ve rtěnce
  • Kouřící Aperol spritz se skořicí a mangovými perlami
  • Kouřící drink Fresh festival s borůvkovými perlami          
  • Kouřící Modrá laguna pro děti s liči perlami
  • Kouřící Pina colada s jahodovými perlami
  • Mojito v bublině
  • Sorbet Aperol spritz se skořicí a mangovými perlami
  • Sorbet Modrá laguna pro děti s liči perlami
  • Sorbet Pina colada s jahodovou bábovkou a korálovou oplatkou

Street food Viet Nam

www.facebook.com/Street-Food-Viet-Nam-1107976429267003/
Konevova 68, Praha 3 Zizkov

Menu:

  • Jarní závitek - rýžový papír, rýžové nudle, zelenina, hovězí maso nebo kuřecí, krevety
  • Bún chả - vepřové maso na grilu s nudlemi , zelenina, omáčky
  • Bún ngan nướng - kachní maso na grilu s nudlemi, zelenina, omáčky
  • Smažený závitek - zelenina, vepřové maso, rýžový papír, rýžové nudle , krabí tyčinky
  • Việt salad - kuřecí maso, zelenina, arašídy , omáčky
  • Việt tortilla - kuřecí maso, zelenina, omáčky
  • Bánh mỳ - bageta s grilovaným masem a zeleninou
  • Bún bò Nam Bo - hovězí maso na grilu s nudlemi, zelenina, omáčky, arašídy
  • Bánh Cuon - rýžové těsto, vepřové maso, houby, zelenina, omáčky 
  • Bánh rán - sezam, rýžové těsto, kokosové mléko, žlutý fazole 

Husí Játra

www.husijatra.cz
Na Bojišti 12-14, Praha 2

Menu:

  • Husí játra Foie gras s jablky a cibulkou
  • Piknik Foie gras

Makro

www.makro.cz
Sportovní 522, Liberec 25 - Dubí

Menu:

  • Ústřice zapečená panceta a fumicata

Kaiser Franz

www.facebook.com/KaiserFranzCZ
Na Větrově 201/50, Praha 4

Natural Mallorca

Oficiální sůl Fresh festivalu 2018

www.naturalmallorca.cz
Na příkopě 17, Praha 1

Menu:

  • Čerstvě míchaný tataráček z pravé hověží svíčkové se Solným květem Růže
  • Grilované krevety  by Chef Martin Kortus se Solným květem Srílanka 
  • Avokádový kváskový chléb se zastřeným vejcem ochucený Solným květem Ibišek

SRI LANKAN CURRY HOUSE

www.srilankanrestaurant.cz
U Vodárny, Praha - Vinohrady

Menu:

  • Rolky - zeleninová, špenátová, kuřecí, vepřová nebo rybí
  • Kokosová palačinka.
  • Rýže & kari - rýže, dhal (čočka) kari, masové kari a chutney.
  • Degustační talíř - rýže e & kari, rolky a kokosové palačinky
  • Tikka Wrap - marinované kuřecí maso, salát, rajče, okurka s omáčkou zabalené v tortile.
  • Kuřecí tandoori burger - kuřecí kousky s kořením, salátem, rajčetem, okurkou a omáčkou na pšeničné bulce.

Ho Sen Quan Lotus

www.restauracelotus.cz
areál SAPARIA, Libušská 319, Praha 4

Menu:

  • Bun Bo Nam Bo s hovězím/kuřecím masem
  • Thajský dezert(s exotickým ovocem, chia semínka, kokosove mléko)
  • Pho s kuřecím/hovězím masem se krabím vývarem
  • Restované kalamáry se řapíkatý celerem s rýži
  • Čerstvé závitky s krevetou se salátem a domácí rybí omáčkou
  • Fritované závitky se salátem a domácí rybí omáčkou
  • Tygří kreveta v tempuře s pikantní omáčkou

Steaky Konkret

www.steaky-konkret.cz
ul. Glinianki 4, Szadek

Menu:

  • Plátky hovězího vyzrálého masa na zeleninovém lůžku.
  • Masa zrají technologií suchého zrání po dobu 4 - 6 týdnů ( tzv. francouské zrání).
  • Jedná se o vysoký roštěnec s kostí, vysoký roštěnec bez kosti a nízký roštěnec
Copyright © 2018 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook