Seznam restaurací i jejich festivalového menu budeme postupně aktualizovat. Ale už teď je jasné, že bude co ochutnávat :-)
Comix Kitchen & Bar
menu
- GRILOVANÁ FOCACCIA s grilovaným hovězím steakem a pikantní zeleninou.
- SUŠENÝ HOVĚZÍ ROŠTĚNEC v cukru a soli s tajnou směsí koření.
- TARTAR s tasmánským pepřem, pečeným česnekem, chilli a rozmarýnem.
Štipec nejen Bistro v Riegrovce
menu
- Bramborové Lokše s trhaným hovězím masem, chilli majonéza, nakládaná zelenina, čedar, jalapeňos papričky, listový salát.
- Bramborové Lokše s trhaným BBQ vepřovým, hořčičná majonéza, nakládaná zelenina, listový salát.
- Z Grilu Big Green Egg : Štamberský Bio Halloumi sýr na letním salátku, Vinaigrette ze šušených rajčat, granátové jablko.
- Doplňkový prodej : VEPŘOVKA vepřové maso ve vlastní šťávě dle vlastní receptury a náš kváskový chléb.
Zeke sushi
menu
- Kōchani, wakame salát (marinovaná vepřová krkovice vařená v černém čaji)
- Karrage, sushi rýže, kappa cukemono salát (smažené marinované kuřecí kousky)
- Sushi : 3 ks Zeke uramaki (smažený losos, okurka, cibulové chutney, krémový sýr, zlatý kaviár) 3ks Oshinko hosomaki (nakládaná ředkev) wasabi, zázvor
- Sushi : 3ks Ebi ten uramaki (smažená kreveta v tempuře, salát, japanéza, wasabi kaviár) 3ks Sake hosomaki (losos, wasabi) wasabi, zázvor
Mexická restaurace Pancho's
menu
- Burritos con pollo
- Tacos con cerdo
- Quesaillas con res
- Flautas con pollo
Chili Tathuy and Chick-Tricks
menu
- Trhané kuřecí s mrkví, pikantním nakládaným mangem, kedlubnou a koriandrem. Kokosová slanina, bazalková majonéza, rýžový chips.
- Trhaná kachna, sezamová rýže s karamelizovanou cibulkou a pečenou cizrnou, salátek z červenýho zelí a řepy, dressing ze sezamového oleje, javorového sirupu a citronu, tahini, koriandr, crumble z vlsškých ořechů a balsamicového octa.
Madova MASNA
menu
- Výběr Madových klobásek grilovaných na ohni na salátkovém lůžku.
- Argentínský kotlík s Madovým chorizem na mexický způsob a polenta.
- Mačkané pálené hrušky a švestky v červeném víně s rozmarýnem.
Valmer
menu
- Studený hráškový krém, pomazánka z uzených ryb, polosušená rajčata, piniové ořechy, majonéza ze sušených rajčat.
- Hovězí líčka na pivě, slaninové pyré, cibulové chutney, kedlubna.
- Piňa Colada.
- Pečené prasátko, hořčice, okurka, křen, chléb.
BAVÍ & CHILI TA
menu
- Poke s vegan lososem z mrkve, edamame fazolky, mango salsou, zelím a mátovou majonézou.
- Kimchi krokety s pomerančovou majonézou.
- Mango sticky rice s pikatními oříškami v karamelu s mořskou solí.
Detail Sushi
menu
- Sushi rolky v designové řase - sushi rýže (2 barvy: bílá, žlutá), sezonní zelenina (sojová omáčka, wasabi, zázvor).
- Wakame - sushi rýže (2 barvy: bílá, žlutá), Göma Wakame, sojová omáčka.
- Sushi v designové řase: 8 ks - sushi rýže (2 barvy: bílá, žlutá), sezonní zelenina, (sojová omáčka, wasabi, zázvor).
- Rýže (2 barvy: bílá, žlutá), sezonní zelenina (sojová omáčka, wasabi, zázvor)
- Poke Wakame - Göma Wakame (Wakame řasa, sezam, sezamový olej), sushi rýže
Meat Art
menu
- Trhaná pikantní hovězí líčka v briošce.
- Vepřová porchetta v domácí focaccie.
- Uzený losos s kus kusem.
- Pečené brambory.
Mácova kára
menu
- Kubánský sendvič - Bbq uzené vepřové ramínko, pálená cibulová marmeláda, kořeněné okurky, máslový sýr, fíková hořčice, bbq omáčka, uzená krkovice, kefírová bageta
- Quesadilla - kořeněné Achiote kuře, jalapeno papričky, sýr emantal, Kubánské fazole, ananasová salsa, opuncie, kysaná smetana
- Máca burger - bio Vyzrálé hovězí, chipotle majonéza, cheddar, bbq omáčka, uzená krkovice, pálená cibulová marmeláda, banánová paprika, bramborová brioška
- Smoke burger - bio Vyzrálé hovězí, majonéza z pečeného česneku, nakládaný zelný salát, kořeněné okurky, máslový sýr, uzená jablečná marmeláda, zauzená klobáska, bramborová brioška
- Farmářské brambory s domácí tatarkou, chorizo
Extrémní Catering
menu
- Crocodille Gaspaco - Krokodýlý gaspačo (studená tomatová polévka a krokodýlím popcornem)
- Bizon tartar California Style - Bizoní tatarák v kalifornském stylu (avocado-limetka-cibulka-koriandr)
- Mangalice Hot dog, Brie fondue & truflle - Hod dog z Mangalice se syrovym Fondue a lanyzi
- Zebra Kebab - couscous tabbouleh - Zebří kebab s cous cous salátem
ΟliVchicken
menu
- Masové kuličky z olivového kuřete
- Smažené stripsy z olivového kuřete
- Rolky z olivového kuřete plněná slaninou a goudou
- Burger z olivového kuřete
- Soté z olivového kuřete
Zvěřina přímo od myslivců, Českomoravská myslivecká jednota
menu
- Kančí řízečky s lehkým bramborovým salátem.
- Steak z jelena s fazolkami a slaninou.
- Muflon na česneku s bramborovými noky a špenátem.
- Jelení kostky na červeném víně s opečeným bramborem.
- Zvěřinová paštika paní Fořtové s brusinkovou omáčkou a bagetkou.
Husí Játra
menu
- Terina Foie gras na briošce s fíky a redukcí z vína Sauternes
- Kachní prsa ala Rossini s pečenými Foie gras a lanýži
- Foie gras s jablky a cibulkou, kváskový chléb !
Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht
menu
- Cvrček na másle s bylinkami a česnekovou bagetkou
- Zophobas na červeném kari se zeleninou a kokosovým mlékem
- Saranče se smaženou rýží s arašídy, zeleninou a omáčkou z fermentovaných chilli papriček
- Pavouk a Štír se smaženou rýží s arašídy, zeleninou a červenou kari omáčkou s kokosovým mlékem
Street Asian Food
menu
- Jarní závitek
- Smažené krevety
- Krevetové knedlíky
- Smažené závitky
- Kachní nebo hovězí maso na grilu s nudlemi