Vstupenky

Nahoru

Předprodej

2 denní vstupenka 150 Kč

Děti do 140cm ZDARMA
ZTP ZDARMA

KOUPIT ONLINE

2 denní vstupenka + festivalová sklenička na víno od Crystalexu 179 Kč

Děti do 140cm ZDARMA
ZTP ZDARMA

KOUPIT ONLINE

Na místě

Sobota 14. srpna 150 Kč

Děti do 140cm ZDARMA
ZTP ZDARMA

Neděle 15. srpna 150 Kč

Děti do 140cm ZDARMA
ZTP ZDARMA

VSTUP: Jediný vstup do festivalového areálu najdete v nultém patře OC Plzeň Plaza. Budou zde umístěny pokladny s prodejem vstupenek. Akreditovaní hosté festivalu a výherci soutěží se můžou hlásit u pokladny označené nápisem Akreditace.

2 DENNÍ VSTUPENKY: Při zakoupení 2 denní vstupenky dostanete u vchodu do areálu na ruku identifikační pásku, kterou prosím nesundavejte. Bez pásky nebo se strhnutou páskou nebudete vpuštěni do festivalového areálu. 

DOBÍJENÍ ČIPŮ: Prodej čipů a jejich dobíjení bude ve stanu umístěném za hlavní branou a na hlavní ploše areálu. U prodejců jde platit jen čipy u vybraných pak platebními kartami. Čipy můžete dobíjet hotově, kartou, nebo přes Apple Pay a Google Pay.

PARKOVÁNÍ: Parkování je pod dobu festivalu u OC Plzeň Plaza ZDARMA. 

Cena vstupenky je včetně všech poplatků a DPH.

Upozornění: Kupujte vstupenky pouze v pokladnách před vchodem do areálu, budou prováděny kontroly pravosti vstupenek. Po opuštění festivalového areálu se můžete vrátit zpět pouze s razítkem, které si vyžádáte u personálu, který bude přítomný u hlavního vchodu.

Měna

Nahoru

Nový způsob placení s NFCtron  

Veškerou útratu na akci platíte přes náramek s čipem, který si můžete zakoupit na místě za 20 Kč.

Každý z prodejců je vybaven termínálem, ke kterému čip přiložíte a tím zaplatíte.

Doporučujeme před festivalem navštívit stránku NFCtron Pass, koupit vstupenku, dobít si kredit a peněženku klidně nechte doma.

Čip si neváhejte nabít vyšší částkou, nevypotřebované finance si jednoduše zašlete zpět na svůj účet po dobu 14 dní od skončení akce, popis jak na to naleznete ZDE.

Během festivalu čip dobijete v označeném stanu, platební kartou, hotově nebo pohodlně odkudkoliv z telefonu pomocí QR kódu a služeb Apple Pay a Google Pay.

Všechny důležité informace ohledně placení naleznete na NFCtron Point. Neváhejte se s dalšími dotazy obrátit přímo na NFCtron.

Ubytování

Nahoru
U_Pramenu_logo_golden_cmyk2

Hotel U Pramenů byl vybudován roku 2007 přestavbou původního rodinného sídla z roku 1870. Přestože se nachází v klidné části města, zaujme svojí snadnou dostupností historického centra Plzně. Našim hostům nabízíme profesionální ubytovací a gastronomické služby čtyřhvězdičkového hotelu. Moderní design hotelu prolínající se s původní architekturou 19. století nabízí neopakovatelné zážitky a ubytování ve vkusně zařízených hotelových pokojích. Samozřejmostí je bezplatné parkování na hotelovém parkovišti.

U Pramenů **** - Na Roudné 212/123, 301 00, Plzeň www.upramenu.cz

_MG_7089
_MG_7047
u-pramenu-08
u-pramenu-09

Dětský koutek

Nahoru
PAV_4616-n kopie

MonPeri Baby zóna pro kojence a batolata - zázemí pro kojení, krmení, přebalení a odpočinek. Plenky i ubrousky MonPeri budou k vyzkoušení ZDARMA. 

Starší ratolesti se zabaví na dětských zábavných atrakcích a chybět nebude ani kreativní koutek pro malé zvídavce.

#babyfriendlyfestival

0_mp

Provozní doba

Nahoru

Areál

Sobota 14.8.2021
10:00–20:00

Neděle 15.8.2021
10:00–17:00

Pokladny

Sobota 14.8.2021
9:30–19:00

Neděle 15.8.2021
9:30–16:00

COVID-19

Nahoru
Spoléháme na zodpovědnost každého z Vás návštěvníků, že dodrží platná epidemiologická nařízení.

Situaci stále sledujeme, abychom mohli reagovat na aktuální opatření. Přiznáme se, že je i pro nás situace dost nepřehledná. Nařízení hygieny jsou v rozporu s rozhodnutím Vrchního soudu. Tato situace nám tedy prakticky znemožňuje provádět kontroly návštěvníků. Jsme si vědomi, že nemáme právo požadovat předložení testů, občanské průkazů apod.


Pro vstup do festivalového areálu, je třeba splnit jednu z následujících podmínek: 

negativní RT-PCR test starý nejvýše 7 dní

negativní POC (tzv. antigenní test) starý nejvýše 3dny

absolvovat test na místě a prokázat se negativním výsledkem

doložit prodělání laboratorně potvrzeného onemocnění covidem-19 v době ne delší než 180 dnů přede dnem konání akce

doložit certifikát o provedeném očkování proti onemocnění covid-19

aplikaci očkování proti covidu-19, přičemž od poslední dávky vakcíny (druhé u dvoudávkových vakcín, první u jednodávkových      vakcín), musí uplynout nejméně 14 dní

výjimku mají děti do 6 let

Na místě bude profesionální certifikovaná firma provádět testy neinvazivní metodou ze slin, po kterých dostanete potvrzení:

Otestovat  zdarma se mohou nechat všechny osoby, které jsou účastny veřejného zdravotního pojištění v České republice.

Na našem odběrovém místě předloží průkaz pojištěnce nebo náhradní doklad (OP).

Pojištěnci se mohou nechat zdarma testovat antigenním testem jednou za 7 dní a maximálně 4x do měsíce.

Na hrazený test má nárok i očkovaná osoba nebo osoba, která prodělala onemocnění covid-19 a je v ochranné lhůtě 180 dnů po prvním pozitivním testu.

Pro samoplátce a účastníky, kteří nebudou splňovat podmínky na úhradu z veřejného pojištění je cena testu 200 Kč. Odběr je prováděn neinvazivní metodou ze slin (plivací test). Vyhodnocení testu trvá do 10 minut.

Na místě vydáváme papírové potvrzení s výsledkem testu v ČJ, v případě zájmu i AJ. Mezinárodní certifikát poté bude k dispozici na https://ocko.uzis.cz

Podle současného nařízení vlády je námi vydávané potvrzení platné 3 dny (72 hodin).

Žádáme návštěvníky o dodržování aktuálně platných epidemiologických pravidel. Moc děkujeme. Spolu to zvládneme!

Doprava

Nahoru

Areál bývalého výstaviště za OC Plaza, Plzeň Radčická 2, 301 00 Plzeň. Souřadnice GPS - Loc: 49°45'6.112"N, 13°22'13.913"

Autem

Parkování zdarma

Po dobu trvání festivalu je možné zaparkovat na velkokapacitním parkovišti u OC Plzeň Plaza zcela zdarma. Další možnosti parkování naleznete zde.

Vlakem

Cílová stanice Plzeň Hlavní nádraží, na tramvajové zastávce Hlavní nádraží ČD nasedněte na tramvaj č. 2 ve směru Skvrňany, cílová zastávka Palackého náměstí. Areál festivalu se nachází za OC Plaza, kterým projdete.

Tramvají

Cílová zastávka tramvaje č. 2 Palackého náměstí se nachází přímo před OC Plaza, kterým projdete do areálu festivalu.

Zvířata

Nahoru

Psi a jiná zvířata mohou do areálu pouze na vodítku a s náhubkem. Je zakázáno jejich volné pobíhání po areálu.

Ztráty a nálezy

Nahoru

Pokud najdete cizí věc, odneste ji, prosím, na jednu z pokladen u vchodu do areálu.

Případné ztráty můžete po festivalu hlásit na emailu: petr@freshfestival.cz.

První pomoc

Nahoru

Na festivalu bude k dispozici stanoviště zdravotní služby první pomoci, které bude viditelně označeno a umístěno u hlavního pódia festivalu. K dispozici bude po celou dobu konání festivalu. V případě úrazu mimo dosah festivalové služby volejte telefony 155 nebo 112.

Pořizování záznamu

Nahoru

Do areálu je zakázáno, s výjimkou akreditovaných novinářů, vnášet profesionální fotoaparáty, kamery a audio nahrávací zařízení. S těmito zařízeními vás bezpečnostní služba nevpustí dovnitř. Na jejím posouzení je, zda je dané zařízení profesionální či nikoliv.

Povoleny jsou kompaktní a digitální fotoaparáty.

Pokud fotíte pro média, je nutné kontaktovat s předstihem pořadatele na petr@freshfestival.cz.

Bezpečnost

Nahoru

Pro příjemný a bezproblémový chod festivalu je nutné dodržovat pokyny pořadatelů a bezpečnostní služby. Bezpečnostní služba slouží k ochraně návštěvníků, střežení areálu a zařízení festivalu. Pracovníci bezpečnostní služby jsou jednotně oblečeni a označeni nápisem SECURITY.

Bezpečnostní služba má mimo jiné pravomoci:

  • kontrola vstupenek a identifikačních náramků při vstupu do areálu festivalu i při pohybu uvnitř areálu po celou dobu konání festivalu vč, namátkových kontrol, osobní prohlídka při vstupu do areálu (kontrola zákazu vnášení nebezpečných a nepovolených předmětů),
  • vyvedení osoby z areálu festivalu (osoba bez platné vstupenky či poškozeného identifikačního náramku, agresivní osoba, silně podnapilá osoba, neautorizovaní prodejci porušující smlouvu o prodeji, nebezpečné osoby a podobně),
  • zamezení vstupu do prostor nevyhrazených veřejnosti,
  • ochrana návštěvníků, účinkujících a festivalového zařízení.

Propagace firem a prodej

Nahoru

Propagace firem, reklamních značek a prodej zboží jsou na festivalu možné jen po domluvě s pořadatelem, kterého můžete kontaktovat na petr@fresfestival.cz. V případě porušení tohoto faktu bude dotyčný vyveden bezpečnostní službou.

loading