Prima Fresh Festival Plzeň 2021

Gurmánský festival dobrého jídla a pití

2 dny gastronomických zážitků a pohody

Lokální i zážitkové restaurace z celé ČR

Craftové minipivovary více jak 50 druhů piv

10 vinařství
a řízené degustace

Kavárny, pražírny a Školá kávy - Coffee stage

Letošní Prima Fresh festival bude pořádná jízda 

Nevzdali jsme to a věříme, že nás v tom nenecháte. Situace není pro nikoho z nás jednoduchá, festival je ale naše vášeň a děláme, co můžeme, aby si to všichni užili, skvěle si pochutnali a dobře se bavili. Děkujeme těm, kteří nám zachovali přízeň a díky kterým letos budeme moci otevřít festivalové brány. 

Nový způsob placení s NFCtron nfctron-logo-h-black

Veškerou útratu na akci platíte přes náramek s čipem, který si můžete zakoupit na místě za 20 Kč.

Každý z prodejců je vybaven termínálem, ke kterému čip přiložíte a tím zaplatíte.

Klikni sem a zjisti víc.

PAV_7889-n

Vinařská zóna

Prezentace špičkových českých i zahraničních vinařství, tichá vína, šampaňské a oblíbená prosecca. Zarezervujte si vstupenku na řízené degustace pod vedením zkušených sommeliérů a jako dárek dostanete kvalitní festivalovou sklenici od společnosti Crystalex.

Coffee zóna

Vůně čerstvě mleté kávy, prezentace skvělých kaváren, pražíren a Škola Kávy Coffee stage- Roberto Trevisan, Štěpánka Havrlíková a zajímaví hosté. Dozvíte se vše o kávě, o jejím pěstování, cestě, pražení a přípravě.

Kuchařské show

Show Zdeňka Pohlreicha každý festivalový den. A na koho dalšího se můžete v programu Big Green Egg Cooking stage těšit? Cukrářka Iveta Fabešová, Jaroslav Sapík, kapitán českého nároďáku Jan Horký a další kuchařská esa.

Barová zóna

Nejen špičkové koktejl bary s míchanými drinky od mistrů barmanů, ale také prémiové giny a rumy. To vše si budete moci v klidu vychutnat v plážovém lehátku, na dece nebo si s drinkem v ruce užívat set chilloutového DJe.

b-PAV_0436

Pivní zóna

V pivní zóně budete moci ochutnat piva z vybraných craftových minipivovarů. Na své si tak přijdou jak milovníci klasických ležáků, tak i pivních speciálů, svrchně kvašených ALE, IPA, APA a stoutů.

Dětská zóna

Od kojenců po školáky. V Monperi baby zóně nakrmíte i přebalíte miminka. Starší ratolesti se zabaví na dětských zábavných atrakcích a chybět nebude ani kreativní koutek pro malé zvídavce.

Dáme jídlo

Ochutnej na festivale to, co ti pak kdykoliv doručíme domů. Milovníci dobrého jídla si budou moci objednat degustační menu vybraných restaurací, z pohodlí svého domova, nebo si jídlo nechat dovézt na piknikovou deku v parku. Tuto službu si díky partnerovi festivalu Dáme jídlo bude možné využít nejen během dvou dnů konání festivalu, ale i s přesahem týdne po jeho skončení.

zóna Great Taste Awards

Představíme vám několik českých výrobců delikates, kteří se mohou pyšnit oceněním Great Taste Awards z Velké Británie, které je nejslavnější gurmánskou cenou na světě. Často se označuje jako Oscar ve světě jídla a pití. Ochutnejte čokoládu, kterou si oblíbil sultán Ománu a další vybrané delikatesy.

Nové gastronomické zážitky

Nejzajímavější trendy a koncepty přípravy pokrmů, které hýbou světem. Nové restaurace, bistra, foodtrucky a streetfoody z celé ČR i top restaurace z vašeho kraje.

veverka s cibulkou

Ekologie
na festivalu

Naší snahou je maximálně omezit používání plastů na festivalu, převážně budeme používat ekologicky rozložitelné jednorázové nádobí, nebo sklenice a vratné kelímky. S trochou do „mlýna“ můžete přispět i Vy. Máte svůj oblíbený příbor nebo půllitr? Klidně si ho přineste s sebou a pomůžete udělat festival o něco ekologičtější.

Fresh festival - obrázek

Plzeň

OC Plzeň Plaza

Festival již proběhl

PAV_3459 kopie

Novinky

Více novinek
loading