Program
Sobota 28. 8. 2021 10:00 - 20:00
Big Green Egg Cooking stage
reprodukovaná hudba
Petr Ocknecht - cooking show Hmyz na talíři
Slavnostní zahájení - Petr Jirásek - pořadatel festivalu
Zdeněk Pohlreich - cooking show
Menu cooking show
SOBOTA - COOKING SHOW Č.1
Grilované krevety se salátem panzanella
Prsa z kukuřičného kuřete se zeleninovou ratatouille a omáčkou ze sušených rajčat
Grilovaná chobotnice s římským hrachem a chorizem
SOBOTA - COOKING SHOW Č.2
Salát z fenyklu a červené řepy s limetkovým sýrem a grapefruitem
Šafránové risotto s lískovými oříšky a rajčatovým concassé
Telecí filet Rossini s restovanými foie gras a listovým špenátem
PÁTEK/NEDĚLE – COOKING SHOW Č.1
Grilované krevety se salátem panzanella
Prsa z kukuřičného kuřete se zeleninovou ratatouille a omáčkou ze sušených rajčat
Grilovaná chobotnice s římským hrachem a chorizem
Iveta Fabešová - cukrářská show
Jaroslav Sapík - ukázky vaření zvěřiny - Českomoravská myslivecká jednota
Vaříme s MLS Pardubického kraje - Jan Horký, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR a Miroslav Krčil - radní Pardubického kraje
Zdeněk Pohlreich - cooking show
Menu cooking show
SOBOTA - COOKING SHOW Č.1
Grilované krevety se salátem panzanella
Prsa z kukuřičného kuřete se zeleninovou ratatouille a omáčkou ze sušených rajčat
Grilovaná chobotnice s římským hrachem a chorizem
SOBOTA - COOKING SHOW Č.2
Salát z fenyklu a červené řepy s limetkovým sýrem a grapefruitem
Šafránové risotto s lískovými oříšky a rajčatovým concassé
Telecí filet Rossini s restovanými foie gras a listovým špenátem
PÁTEK/NEDĚLE – COOKING SHOW Č.1
Grilované krevety se salátem panzanella
Prsa z kukuřičného kuřete se zeleninovou ratatouille a omáčkou ze sušených rajčat
Grilovaná chobotnice s římským hrachem a chorizem
Hermès Karel & HK Dancers - umělec, který čerpá to nejlepší z tradice soulu, jazzu i pop music. Jeho styl je směsí lyrického, procítěného zpěvu a mezinárodní inspirace.
reprodukovaná hudba
konec
Škola Kávy Coffee stage
otevření areálu
reprodukovaná hudba
Zahájení programu Coffee Stage - Roberto Trevisan, představí program dne a přivítá všechny hosty Školy kávy.
Pražírna Voznice - vliv přípravy na chuťový profil kávových nápojů (spojeno s degustací)
Pražírna Hrunek - Vimperk: - rodinná kavárna s pražírnou, pražení kávovníkových zrn
pauza
Burma Coffee - výjimečná zrna z Myanmaru, jejich pěstování a zpracování
Coffee Tasting - Škola kávy - soutěž v degustaci kávy pro návštěvníky
Pražská čokoláda Steiner-Kovařík - o čokoládě od mýtů až po její přínosy s držitelem Great Taste Awards
Alena Antonovičová - kávou vracíme kolumbijským indiánům Arhuacos zpět jejich pozemky
Enzo Bencini - Příběh milovníka kávy Enza Bencini
Ukončení programu Coffee Stage - Roberto Trevisan se rozloučí s hosty Školy kávy.
reprodukovaná hudba
konec
Vinařská zóna - řízené degustace
reprodukovaná hudba
DIVINUM - sommeliér Čeněk Petrucha, degustace italských vín včetně tradičních italských delikates - 395 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.
Premier Wines & Spirits - sommeliér Tomáš Brůha, Degustace prémiových bublinek od Premier Wines & Spirits - 299 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.
Vinařství Arte Vini a Melememaso - Arte Vini - sommeliér Vlastimil Ducký + Melememaso (paštiky Great Taste Awards) - Jan Knecht - 399 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.
bude doplněno
Vinařství Holakovský - sommeliér Ing. Bc. Jiří Holakovský - 250 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.
Vinařství Knoll - sommeliér Stanislav Crhák - 200 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.
reprodukovaná hudba
konec
Neděle 29. 8. 2021 10:00 - 17:00
Big Green Egg Coooking stage
otevření areálu
reprodukovaná hudba
Petr Ocknecht - cooking show Hmyz na talíři
Zdeněk Pohlreich - cooking show
Menu cooking show
SOBOTA - COOKING SHOW Č.1
Grilované krevety se salátem panzanella
Prsa z kukuřičného kuřete se zeleninovou ratatouille a omáčkou ze sušených rajčat
Grilovaná chobotnice s římským hrachem a chorizem
SOBOTA - COOKING SHOW Č.2
Salát z fenyklu a červené řepy s limetkovým sýrem a grapefruitem
Šafránové risotto s lískovými oříšky a rajčatovým concassé
Telecí filet Rossini s restovanými foie gras a listovým špenátem
PÁTEK/NEDĚLE – COOKING SHOW Č.1
Grilované krevety se salátem panzanella
Prsa z kukuřičného kuřete se zeleninovou ratatouille a omáčkou ze sušených rajčat
Grilovaná chobotnice s římským hrachem a chorizem