Seznam restaurací i jejich festivalového menu budeme postupně aktualizovat. Ale už teď je jasné, že bude co degustovat :-)

Pivovarské domy

menu

  • Kozí sýr pečený v Bricku - jablečná povidla, pampeliškový med, ořechy.
  • Trhané hovězí žebro - v marinádě z piva Klenot Stout, opečený krajíc našeho mlátového chleba a křenový dresink s jablky.
  • Grilovaný jehněčí „burger“ - se sýrem Raclette, na uzených bramborách Anna, variace fritované a lahůdkové cibulky.
Pivovarské domy

Tasty restaurant

menu

  • Michaný hovězí tatarák z vyzrálého hovězího masa s kyselou okurkou, kapary, žloutkem, hořčicí, kečupem a domácí bagetkou s anglickou hořčicí zapečenou cheddarem.
  • Burger s trhanými vepřovými žebry, pečenými na medu, zázvoru a chilli s ledovým salátem, kyselou okurkou, červenou cibulkou, kyselou okurkou, rajčetem a domácí česnekovou aioli.
  • Grilovaný sýr typu halloumi z Tuněchod s variaci listových salátů, marinovaným fenyklem a francouzskou zálivkou.
Tasty restaurant

Restaurace u Petra

menu

  • NEM CUỐN TÔM - Salátové závitky s krevetami a HOI SIN omáčkou (2ks).
  • NỘM XOÀI BÒ - Mangový salát s hovězím masem.
  • BÁNH HỎI THỊT GÀ - Rýžové nudle „BÁNH HỎI“ s marinovaným kuřecím stehnem a pikantní sladkokyselou zálivkou.
  • BÁNH MÌ VIỆT NAM (THỊT GÀ) - Vietnamská bageta, marinovaným kuřecím stehnem, vietnamská paštika, Koriandr, naložená mrkev a kedlubna, okurka.
Restaurace u Petra

Meat Art

menu

  • Trhaná pikantní hovězí líčka v briošce.
    Vepřová porchetta v naší fociacce.
  • Uzený losos s kus kusem.
  • Pečené brambory.
Meat Art

Taco Truck Mexicali

menu

  • TACOS Basic - AL PASTOR - Grilovaná krkovička s ananasem, pico de gallo, koriandr
  • CHORIZO - Sekané vepř. maso, salám chorizo, pico de gallo, sýr, koriandr
  • DE POLLO - Kuřecí maso na citrusech, sýr, pico de gallo, koriadr
  • BIRRILLA - Lehce pikantní hovězí maso, sýr, pico de gallo, koriandr
  • DE CALABAZA - Grilovaná dýně, pico de gallo, slunečnicová a dýňová semínka, koriand
  • TACOS Special - DE CAMARON - Grilované krevety, mango, guacamole, pico de gallo, koriandr
  • DEZERT - FLAN DE MEXICO - Krém z mexické vanilky, slaný karamel, mango

Taco Truck Mexicali

Detail Sushi

menu

  • Sushi rolky v designové řase - sushi rýže (2 barvy: bílá, žlutá), sezonní zelenina (sojová omáčka, wasabi, zázvor). 
  • Wakame - sushi rýže (2 barvy: bílá, žlutá), Göma Wakame, sojová omáčka. 
  • Sushi v designové řase: 8 ks - sushi rýže (2 barvy: bílá, žlutá), sezonní zelenina, (sojová omáčka, wasabi, zázvor).   
  • Rýže (2 barvy: bílá, žlutá), sezonní zelenina (sojová omáčka, wasabi, zázvor)
  • Poke Wakame - Göma Wakame (Wakame řasa, sezam, sezamový olej), sushi rýže.
Detail Sushi

Madova MASNA

menu

  • Madovo "PARRILLA" aneb směz z grilu - klobásky plněné jalapeňo, chléb Sebera na sádle.
  • Chorizo kotlík s grilovanými knedlíčky z polenty a parmezánu.
  • Maso pečené v soli a uhlí na grilu infernillo na salátovém lůžku s opečeným pivním rohlíkem Bayer.
  • Pálené ovoce v malbecu se zakysanou smetanou a směsí ořechů.
Madova MASNA

Extrémní Catering

menu

  • Crocodille Gaspaco - Krokodýlý gaspačo (studená tomatová polévka a krokodýlím popcornem) 
  • Bizon tartar California Style - Bizoní tatarák v kalifornském stylu (avocado-limetka-cibulka-koriandr)
  • Mangalice Hot dog, Brie fondue & truflle - Hod dog z Mangalice se syrovym Fondue a lanyzi
  • Zebra Kebab - couscous tabbouleh - Zebří kebab s cous cous salátem
Extrémní Catering

MOLINA chef on the Road

menu

  • Fish & chips, zauzená tatarka, mátovo-hráškové pyré, citron.
  • Krevetové taco, avokádová salsa, fresh červené zelí, limetka.
  • Nejčerstvější ústřice na ledu.
MOLINA chef on the Road

ΟliVchicken

menu

  • Masové kuličky z olivového kuřete
  • Smažené stripsy z olivového kuřete
  • Rolky z olivového kuřete plněná slaninou a goudou
  • Burger z olivového kuřete
  • Soté z olivového kuřete
ΟliVchicken

Zvěřina přímo od myslivců, Českomoravská myslivecká jednota

menu

  • Kančí řízečky s lehkým bramborovým salátem.
  • Steak z jelena s fazolkami a slaninou.
  • Muflon na česneku s bramborovými noky a špenátem.
  • Jelení kostky na červeném víně s opečeným bramborem.
  • Zvěřinová paštika paní Fořtové s brusinkovou omáčkou a bagetkou.
Zvěřina přímo od myslivců, Českomoravská myslivecká jednota

Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht

menu

  • Cvrček na másle s bylinkami a česnekovou bagetkou 
  • Zophobas na červeném kari se zeleninou a kokosovým mlékem
  • Saranče se smaženou rýží s arašídy, zeleninou a omáčkou z fermentovaných chilli papriček 
  • Pavouk a Štír se smaženou rýží s arašídy, zeleninou a červenou kari omáčkou s kokosovým mlékem
Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht
loading