Seznam restaurací i jejich festivalového menu budeme postupně aktualizovat. Ale už teď je jasné, že bude co degustovat :-)
Pivovarské domy
menu
- Kozí sýr pečený v Bricku - jablečná povidla, pampeliškový med, ořechy.
- Trhané hovězí žebro - v marinádě z piva Klenot Stout, opečený krajíc našeho mlátového chleba a křenový dresink s jablky.
- Grilovaný jehněčí „burger“ - se sýrem Raclette, na uzených bramborách Anna, variace fritované a lahůdkové cibulky.
U Bílého Koníčka Pardubice
menu
- Čerstvé domácí nudle s polévkou a mletým bůčkem a zeleninou.
- Čerstvé domácí nudle se Sečuánským kuřecím masem.
- Poke saké.
To je Bistro.
menu
- Smažené brambory s kimchi majonézou.
- Vepřové v hoisin s melounem sezamem a koriandrem.
- Hovězí oháňka na tamarindu s limetovou rýží.
Tasty restaurant
menu
- Michaný hovězí tatarák z vyzrálého hovězího masa s kyselou okurkou, kapary, žloutkem, hořčicí, kečupem a domácí bagetkou s anglickou hořčicí zapečenou cheddarem.
- Burger s trhanými vepřovými žebry, pečenými na medu, zázvoru a chilli s ledovým salátem, kyselou okurkou, červenou cibulkou, kyselou okurkou, rajčetem a domácí česnekovou aioli.
- Grilovaný sýr typu halloumi z Tuněchod s variaci listových salátů, marinovaným fenyklem a francouzskou zálivkou.
Restaurace u Petra
menu
- NEM CUỐN TÔM - Salátové závitky s krevetami a HOI SIN omáčkou (2ks).
- NỘM XOÀI BÒ - Mangový salát s hovězím masem.
- BÁNH HỎI THỊT GÀ - Rýžové nudle „BÁNH HỎI“ s marinovaným kuřecím stehnem a pikantní sladkokyselou zálivkou.
- BÁNH MÌ VIỆT NAM (THỊT GÀ) - Vietnamská bageta, marinovaným kuřecím stehnem, vietnamská paštika, Koriandr, naložená mrkev a kedlubna, okurka.
Meat Art
menu
- Trhaná pikantní hovězí líčka v briošce.
Vepřová porchetta v naší fociacce.
- Uzený losos s kus kusem.
- Pečené brambory.
Taco Truck Mexicali
menu
- TACOS Basic - AL PASTOR - Grilovaná krkovička s ananasem, pico de gallo, koriandr
- CHORIZO - Sekané vepř. maso, salám chorizo, pico de gallo, sýr, koriandr
- DE POLLO - Kuřecí maso na citrusech, sýr, pico de gallo, koriadr
- BIRRILLA - Lehce pikantní hovězí maso, sýr, pico de gallo, koriandr
- DE CALABAZA - Grilovaná dýně, pico de gallo, slunečnicová a dýňová semínka, koriand
- TACOS Special - DE CAMARON - Grilované krevety, mango, guacamole, pico de gallo, koriandr
- DEZERT - FLAN DE MEXICO - Krém z mexické vanilky, slaný karamel, mango
Detail Sushi
menu
- Sushi rolky v designové řase - sushi rýže (2 barvy: bílá, žlutá), sezonní zelenina (sojová omáčka, wasabi, zázvor).
- Wakame - sushi rýže (2 barvy: bílá, žlutá), Göma Wakame, sojová omáčka.
- Sushi v designové řase: 8 ks - sushi rýže (2 barvy: bílá, žlutá), sezonní zelenina, (sojová omáčka, wasabi, zázvor).
- Rýže (2 barvy: bílá, žlutá), sezonní zelenina (sojová omáčka, wasabi, zázvor)
- Poke Wakame - Göma Wakame (Wakame řasa, sezam, sezamový olej), sushi rýže.
Madova MASNA
menu
- Madovo "PARRILLA" aneb směz z grilu - klobásky plněné jalapeňo, chléb Sebera na sádle.
- Chorizo kotlík s grilovanými knedlíčky z polenty a parmezánu.
- Maso pečené v soli a uhlí na grilu infernillo na salátovém lůžku s opečeným pivním rohlíkem Bayer.
- Pálené ovoce v malbecu se zakysanou smetanou a směsí ořechů.
Extrémní Catering
menu
- Crocodille Gaspaco - Krokodýlý gaspačo (studená tomatová polévka a krokodýlím popcornem)
- Bizon tartar California Style - Bizoní tatarák v kalifornském stylu (avocado-limetka-cibulka-koriandr)
- Mangalice Hot dog, Brie fondue & truflle - Hod dog z Mangalice se syrovym Fondue a lanyzi
- Zebra Kebab - couscous tabbouleh - Zebří kebab s cous cous salátem
MOLINA chef on the Road
menu
- Fish & chips, zauzená tatarka, mátovo-hráškové pyré, citron.
- Krevetové taco, avokádová salsa, fresh červené zelí, limetka.
- Nejčerstvější ústřice na ledu.
ΟliVchicken
menu
- Masové kuličky z olivového kuřete
- Smažené stripsy z olivového kuřete
- Rolky z olivového kuřete plněná slaninou a goudou
- Burger z olivového kuřete
- Soté z olivového kuřete
Husí Játra
menu
- Terina Foie gras na briošce s fíky a redukcí z vína Sauternes
- Kachní prsa ala Rossini s pečenými Foie gras a lanýži
- Foie gras s jablky a cibulkou, kváskový chléb !
Zvěřina přímo od myslivců, Českomoravská myslivecká jednota
menu
- Kančí řízečky s lehkým bramborovým salátem.
- Steak z jelena s fazolkami a slaninou.
- Muflon na česneku s bramborovými noky a špenátem.
- Jelení kostky na červeném víně s opečeným bramborem.
- Zvěřinová paštika paní Fořtové s brusinkovou omáčkou a bagetkou.
Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht
menu
- Cvrček na másle s bylinkami a česnekovou bagetkou
- Zophobas na červeném kari se zeleninou a kokosovým mlékem
- Saranče se smaženou rýží s arašídy, zeleninou a omáčkou z fermentovaných chilli papriček
- Pavouk a Štír se smaženou rýží s arašídy, zeleninou a červenou kari omáčkou s kokosovým mlékem