Vstupenky

Nahoru

Předprodej

2 denní vstupenka 150 Kč

Děti do 140cm ZDARMA
ZTP ZDARMA

KOUPIT ONLINE

2 denní vstupenka + festivalová sklenička na víno od Crystalexu 179 Kč

Děti do 140cm ZDARMA
ZTP ZDARMA

KOUPIT ONLINE

Na místě

Sobota 28. srpna 150 Kč

Děti do 140cm ZDARMA
ZTP ZDARMA

Neděle 29. srpna 150 Kč

Děti do 140cm ZDARMA
ZTP ZDARMA

VSTUP: K dispozici budou dva vstupy do festivalového areálu. Hlavní vstup bude hlavní bránou dostihového závodiště a druhý vstup bude zadní bránou dostihového závodiště z ulice Pražská. Akreditovaní hosté festivalu a výherci soutěží se mohou hlásit u hlavního vstupu u pokladny označené nápisem Akreditace.

2 DENNÍ VSTUPENKY: Při zakoupení 2 denní vstupenky dostanete u vchodu do festivalového areálu na ruku identifikační pásku, kterou prosím nesundavejte. Bez pásky nebo se strhnutou páskou nebudete vpuštěni do festivalového areálu. 

DOBÍJENÍ ČIPŮ: Prodej čipů a jejich dobíjení bude ve stanu umístěném za hlavní branou a na hlavní ploše areálu. U prodejců jde platit jen čipy u vybraných pak platebními kartami. Čipy můžete dobíjet hotově, kartou, nebo přes Apple Pay a Google Pay.

PARKOVÁNÍ: Parkování na dostihovém závodišti v bezprostřední blízkosti festivalu zde. Po naplnění této kapacity pro Vás máme další dva tipy na parkování: parkoviště u Parama zde - cca 200m od festivalu, parkoviště v zadní části dostihového závodiště zde. Parkovné: 100,-Kč auto / den; 50,-Kč motorka / den.

Ceny jsou včetně všech poplatků a DPH.

Upozornění: Kupujte vstupenky pouze v pokladnách před vchodem do areálu, budou prováděny kontroly pravosti vstupenek.
Po opuštění festivalového areálu se můžete vrátit zpět pouze s razítkem, které si vyžádáte u personálu, který bude přítomný u hlavního vchodu.

Měna

Nahoru

Nový způsob placení s NFCtron  

Veškerou útratu na akci platíte přes náramek s čipem, který si můžete zakoupit na místě za 20 Kč.

Každý z prodejců je vybaven termínálem, ke kterému čip přiložíte a tím zaplatíte.

Doporučujeme před festivalem navštívit stránku NFCtron Pass, koupit vstupenku, dobít si kredit a peněženku klidně nechte doma.

Čip si neváhejte nabít vyšší částkou, nevypotřebované finance si jednoduše zašlete zpět na svůj účet po dobu 14 dní od skončení akce, popis jak na to naleznete ZDE.

Během festivalu čip dobijete v označeném stanu, platební kartou, hotově nebo pohodlně odkudkoliv z telefonu pomocí QR kódu a služeb Apple Pay a Google Pay.

Všechny důležité informace ohledně placení naleznete na NFCtron Point. Neváhejte se s dalšími dotazy obrátit přímo na NFCtron.

Prodej čipů a jejich dobíjení bude ve stanu umístěném za hlavní branou a na hlavní ploše areálu.

Ubytování

Nahoru
Hotel Trim 20142

Sháníte ubytování v Pardubicích? Hotel TRIM se nachází v klidné čtvrti města Pardubice, v městské části Ohrazenice. Spolehlivé dopravní spojení do centra zajišťují linky MHD, jejichž zastávky se nacházejí v těsné blízkosti hotelu. Parkování aut je zajištěno na vlastním bezplatném kamerovým systémem hlídaném parkovišti. Vedle příjemného ubytování se u nás i pobavíte a rozptýlíte.
Užijte si příjemné chvíle v klimatizované restauraci a bowling baru v našem hotelu v Pardubicích.

Hotel TRIM *** — Semtínská 56, Pardubice www.hoteltrim.cz

TRIM-pokoje-02
TRIM-01-hotel
TRIM-19-bowling
TRIM-14-restaurace

Dětský koutek

Nahoru
PAV_4616-n kopie

MonPeri Baby zóna pro kojence a batolata - zázemí pro kojení, krmení, přebalení a odpočinek. Plenky i ubrousky MonPeri budou k vyzkoušení ZDARMA. 

Starší ratolesti se zabaví na dětských zábavných atrakcích a chybět nebude ani kreativní koutek pro malé zvídavce.

#babyfriendlyfestival

0_mp

Zvířata

Nahoru

Psi a jiná zvířata mohou do areálu pouze na vodítku a s náhubkem. Je zakázáno jejich volné pobíhání po areálu.

Provozní doba

Nahoru

Areál

Sobota 28.8.2021
10:00–20:00

Neděle 29.8.2021
10:00–17:00

Pokladny

Sobota 28.8.2021
9:30–19:00

Neděle 29.8.2021
9:30–16:00

COVID-19

Nahoru
Spoléháme na zodpovědnost každého z Vás návštěvníků, že dodrží platná epidemiologická nařízení.

Situaci stále sledujeme, abychom mohli reagovat na aktuální opatření. Přiznáme se, že je i pro nás situace dost nepřehledná. Nařízení hygieny jsou v rozporu s rozhodnutím Vrchního soudu. Tato situace nám tedy prakticky znemožňuje provádět kontroly návštěvníků. Jsme si vědomi, že nemáme právo požadovat předložení testů, občanské průkazů apod.


Pro vstup do festivalového areálu, je třeba splnit jednu z následujících podmínek: 

negativní RT-PCR test starý nejvýše 7 dní

negativní POC (tzv. antigenní test) starý nejvýše 3dny

absolvovat test na místě a prokázat se negativním výsledkem

doložit prodělání laboratorně potvrzeného onemocnění covidem-19 v době ne delší než 180 dnů přede dnem konání akce

doložit certifikát o provedeném očkování proti onemocnění covid-19

aplikaci očkování proti covidu-19, přičemž od poslední dávky vakcíny (druhé u dvoudávkových vakcín, první u jednodávkových      vakcín), musí uplynout nejméně 14 dní

výjimku mají děti do 6 let

Na místě bude profesionální certifikovaná firma provádět testy neinvazivní metodou ze slin, po kterých dostanete potvrzení:

Otestovat  zdarma se mohou nechat všechny osoby, které jsou účastny veřejného zdravotního pojištění v České republice.

Na našem odběrovém místě předloží průkaz pojištěnce nebo náhradní doklad (OP).

Pojištěnci se mohou nechat zdarma testovat antigenním testem jednou za 7 dní a maximálně 4x do měsíce.

Na hrazený test má nárok i očkovaná osoba nebo osoba, která prodělala onemocnění covid-19 a je v ochranné lhůtě 180 dnů po prvním pozitivním testu.

Pro samoplátce a účastníky, kteří nebudou splňovat podmínky na úhradu z veřejného pojištění je cena testu 200 Kč. Odběr je prováděn neinvazivní metodou ze slin (plivací test). Vyhodnocení testu trvá do 10 minut.

Na místě vydáváme papírové potvrzení s výsledkem testu v ČJ, v případě zájmu i AJ. Mezinárodní certifikát poté bude k dispozici na https://ocko.uzis.cz

Podle současného nařízení vlády je námi vydávané potvrzení platné 3 dny (72 hodin).

Žádáme návštěvníky o dodržování aktuálně platných epidemiologických pravidel. Moc děkujeme. Spolu to zvládneme!

Doprava

Nahoru

Areál dostihového závodiště. Pražská 607, Pardubice, souřadnice GPS - Loc: 50°1'16.523"N, 15°45'2.295"E

Autem

Parkování zdarma

Parkování bude možné na následujících plochách:
- parkoviště v areálu dostihového závodiště a v jeho blízkosti
- parkoviště u Parama
- parkoviště u hlavní brány letiště (vjezd z ulice Pražská)
Na parkovací místa vás navede služba parkoviště. Prosíme dodržujte jejich pokyny - cena za parkovné je 100,-Kč/osobní automobil, 50,-Kč/motorka

Vlakem

Cílová stanice Pardubice hlavní nádraží. Na autobusové zastávce MHD Hlavní nádraží ČD nasedněte na autobus č. 15 nebo č.24 cílová zastávka je Závodiště. Cesta autobusem trvá 10 min. Vstup do areálu festivalu se nachází za cca 200m od této zastávky.

Autobusem

Na autobusové zastávce MHD Hlavní nádraží ČD nasedněte na autobus č. 15 nebo č.24 cílová zastávka je Závodiště. Cesta autobusem trvá 10 min. Vstup do areálu festivalu se nachází za cca 200m od této zastávky.

Ztráty a nálezy

Nahoru

Pokud najdete cizí věc, odneste ji, prosím, na jednu z pokladen u vchodu do areálu.

Případné ztráty můžete po festivalu hlásit na emailu: petr@freshfestival.cz.

První pomoc

Nahoru

Na festivalu bude k dispozici stanoviště zdravotní služby první pomoci, které bude viditelně označeno a umístěno u hlavního pódia festivalu. K dispozici bude po celou dobu konání festivalu. V případě úrazu mimo dosah festivalové služby volejte telefony 155 nebo 112.

Pořizování záznamu

Nahoru

Do areálu je zakázáno, s výjimkou akreditovaných novinářů, vnášet profesionální fotoaparáty, kamery a audio nahrávací zařízení. S těmito zařízeními vás bezpečnostní služba nevpustí dovnitř. Na jejím posouzení je, zda je dané zařízení profesionální či nikoliv.

Povoleny jsou kompaktní a digitální fotoaparáty.

Pokud fotíte pro média, je nutné kontaktovat s předstihem pořadatele na petr@freshfestival.cz.

Propagace firem a prodej

Nahoru

Propagace firem, reklamních značek a prodej zboží jsou na festivalu možné jen po domluvě s pořadatelem, kterého můžete kontaktovat na petr@fresfestival.cz. V případě porušení tohoto faktu bude dotyčný vyveden bezpečnostní službou.

Bezpečnost

Nahoru

Pro příjemný a bezproblémový chod festivalu je nutné dodržovat pokyny pořadatelů a bezpečnostní služby. Bezpečnostní služba slouží k ochraně návštěvníků, střežení areálu a zařízení festivalu. Pracovníci bezpečnostní služby jsou jednotně oblečeni a označeni nápisem SECURITY.

Bezpečnostní služba má mimo jiné pravomoci:

  • kontrola vstupenek a identifikačních náramků při vstupu do areálu festivalu i při pohybu uvnitř areálu po celou dobu konání festivalu vč, namátkových kontrol, osobní prohlídka při vstupu do areálu (kontrola zákazu vnášení nebezpečných a nepovolených předmětů),
  • vyvedení osoby z areálu festivalu (osoba bez platné vstupenky či poškozeného identifikačního náramku, agresivní osoba, silně podnapilá osoba, neautorizovaní prodejci porušující smlouvu o prodeji, nebezpečné osoby a podobně),
  • zamezení vstupu do prostor nevyhrazených veřejnosti,
  • ochrana návštěvníků, účinkujících a festivalového zařízení.

Zvýhodněný balíček

Nahoru

Speciální nabídka – Východočeské muzeum Pardubice

Užijte si Zámek Pardubice! Se vstupenkou z Freshfestivalu akce 1+1 vstupenka zdarma na expozici Pardubice – příběh města, a to po předložení platné vstupenky na Prima Fresh Festival na pokladně pardubického zámku po dobu konání výstavy.

Více na webu Východočeského muzea v Pardubicích www.vcm.cz.

Speciální nabídka – Zelená brána

Speciální nabídka pro návštěvníky festivalu – po předložení vstupenky na Prima Fresh festival na pokladně Zelené brány máte možnost zakoupení zvýhodněné vstupenky 1+1 zdarma na turistickou atraktivitu města Zelená brána a to po předložení platné vstupenky na Vaší akci na pokladně Zelené brány v období do konce roku 2019.

Více informací naleznete zde: www.zelenabrana.eu/cs.

loading