Pátek 10. 9. 2021 14:00 - 20:00

Big Green Egg Cooking stage

otevření areálu

14:00

reprodukovaná hudba

14:00 – 14:45

Petr Ocknecht - cooking show

15:00 – 15:45

Zdeněk Pohlreich - cooking show

16:00 – 16:45

Miroslav Grusz - šéfkuchař MG restaurace, cooking show

17:00 – 17:45

Hermès Karel & HK Dancers - umělec, který čerpá to nejlepší z tradice soulu, jazzu i pop music. Jeho styl je směsí lyrického, procítěného zpěvu a mezinárodní inspirace.

18:00 – 20:00

konec

20:00

Škola Kávy Coffee stage

otevření areálu

14:00

reprodukovaná hudba

14:00 – 14:20

Zahájení programu Coffee Stage - Roberto Trevisan, představí program dne a přivítá všechny hosty Školy kávy.

14:20 – 14:30

Mountain Gorilla Coffee - příběh přímého dovozu kávy a záchrany ugandských horských goril

14:30 – 15:00

Jedlý kelímek - kelímek, který šetří životní prostředí.

15:00 – 15:30

Pražírna Voznice - vliv přípravy na chuťový profil kávových nápojů (spojeno s degustací)

15:30 – 16:00

Alena Antonovičová - kávou vracíme kolumbijským indiánům Arhuacos zpět jejich pozemky

16:00 – 16:30

Enzo Bencini - Příběh milovníka kávy Enza Bencini

16:30 – 17:00

Ala Coffee - velký příběh malé kavárny s pražírnou (ukázka pražení)

17:30 – 18:00

Burma Coffee - výjimečná zrna z Myanmaru, jejich pěstování a zpracování

18:00 – 18:30

Pražská čokoláda Steiner-Kovařík - o čokoládě od mýtů až po její přínosy s držitelem Great Taste Awards

18:30 – 19:00

Ukončení programu Coffee Stage - Roberto Trevisan se rozloučí s hosty Školy kávy.

19:00 – 19:10

reprodukovaná hudba

19:10 – 20:00

konec

20:00

Vinařská zóna

otevření areálu

14:00

reprodukovaná hudba

14:00 – 15:00

Vinařství Arte Vini a Melememaso - Arte Vini - sommeliér Vlastimil Ducký + Melememaso (paštiky Great Taste Awards) - Jan Knecht - 399 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.

15:00 – 15:45

Vinařství Thaya - sommeliér Ing. Jakub Smrčka - 299 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.

16:00 – 16:45

Vinařství Knoll - sommeliér Stanislav Crhák - 200 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.

18:00 – 18:45

reprodukovaná hudba

18:45 – 20:00

konec

20:00

Sobota 11. 9. 2021 10:00 - 20:00

Big Green Egg Cooking stage

otevření areálu

10:00

reprodukovaná hudba

10:00 – 11:00

Pepper Field - cooking show Petra Ftorka

11:00 – 11:45

Zdeněk Pohlreich - cooking show

12:00 – 12:45

Iveta Fabešová - cukrářská show

13:00 – 13:45

Vaříme s regionální potravinou Libereckého kraje - Miroslav Grusz - šéfkuchař MG restaurace a Židek Václav - člen rady kraje, řízení resortu životního prostředí a zemědělství

14:00 – 14:45

Jaroslav Sapík - ukázky vaření zvěřiny - Českomoravská myslivecká jednota

15:00 – 15:45

Klára Michalová - Šéfredaktorka časopisu Prima FRESH Klára Michalová a Soňa Porupková, moderátorka pořadu Nový Den na CNN Prima NEWS

16:00 – 16:45

Zdeněk Pohlreich - cooking show

17:00 – 17:45

Vyhlášení vítězů - ceny předá hejtman Libereckého kraje Martin Půta a primátor města Liberec Ing. Jaroslav Zámečník, CSc.

17:45 – 18:00

Hermès Karel & HK Dancers - umělec, který čerpá to nejlepší z tradice soulu, jazzu i pop music. Jeho styl je směsí lyrického, procítěného zpěvu a mezinárodní inspirace.

18:00 – 20:00

konec

20:00
Vysvětlivka: Show bude tlumočena do znakového jazyka.

Škola Kávy Coffee stage

otevření areálu

10:00

reprodukovaná hudba

10:00 – 10:20

Zahájení programu Coffee Stage - Roberto Trevisan, představí program dne a přivítá všechny hosty Školy kávy.

10:20 – 10:30

Mountain Gorilla Coffee - příběh přímého dovozu kávy a záchrany ugandských horských goril

10:30 – 11:00

MVDr. David Nejedlo a František Příbrský o záchraně ohrožných druhů na Sumatře díky Kukang Coffee

11:00 – 11:30

pauza (prodloužení přednášky Kukang)

11:30 – 12:00

Alena Antonovičová - kávou vracíme kolumbijským indiánům Arhuacos zpět jejich pozemky

12:00 – 12:30

Enzo Bencini - Příběh milovníka kávy Enza Bencini

12:30 – 13:00

Ala Coffee - velký příběh malé kavárny s pražírnou (ukázka pražení)

13:30 – 14:00

Burma Coffee - výjimečná zrna z Myanmaru, jejich pěstování a zpracování

14:00 – 14:45

Pražská čokoláda Steiner-Kovařík - o čokoládě od mýtů až po její přínosy s držitelem Great Taste Awards

14:30 – 15:00

Pražírna Voznice - vliv přípravy na chuťový profil kávových nápojů (spojeno s degustací)

15:30 – 16:00

Ukončení programu Coffee Stage - Roberto Trevisan se rozloučí s hosty Školy kávy.

16:00 – 16:10

reprodukovaná hudba

16:10 – 20:00

konec

20:00

Vinařská zóna - řízené degustace

otevření areálu

10:00

reprodukovaná hudba

10:00 – 12:00

Vinařství Holakovský - sommeliér Ing. Bc. Jiří Holakovský - 250 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.

12:00 – 12:45

DIVINUM - sommeliér Čeněk Petrucha, degustace italských vín včetně tradičních italských delikates - 395 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.

13:00 – 13:45

Vinařství Arte Vini a Melememaso - Arte Vini - sommeliér Vlastimil Ducký + Melememaso (paštiky Great Taste Awards) - Jan Knecht - 399 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.

14:00 – 14:45

Vinařství Thaya - sommeliér Ing. Jakub Smrčka - 299 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.

15:00 – 15:45

bude doplněno

16:00 – 16:45

Vinařství Knoll - sommeliér Stanislav Crhák - 200 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.

17:00 – 17:45

reprodukovaná hudba

17:45 – 20:00

konec

20:00
loading