Program
Pátek 10. 9. 2021 14:00 - 20:00
Big Green Egg Cooking stage
reprodukovaná hudba
Petr Ocknecht - cooking show
Zdeněk Pohlreich - cooking show
Menu cooking show
SOBOTA - COOKING SHOW Č.1
Grilované krevety se salátem panzanella
Prsa z kukuřičného kuřete se zeleninovou ratatouille a omáčkou ze sušených rajčat
Grilovaná chobotnice s římským hrachem a chorizem
SOBOTA - COOKING SHOW Č.2
Salát z fenyklu a červené řepy s limetkovým sýrem a grapefruitem
Šafránové risotto s lískovými oříšky a rajčatovým concassé
Telecí filet Rossini s restovanými foie gras a listovým špenátem
PÁTEK/NEDĚLE – COOKING SHOW Č.1
Grilované krevety se salátem panzanella
Prsa z kukuřičného kuřete se zeleninovou ratatouille a omáčkou ze sušených rajčat
Grilovaná chobotnice s římským hrachem a chorizem
Miroslav Grusz - šéfkuchař MG restaurace, cooking show
Hermès Karel & HK Dancers - umělec, který čerpá to nejlepší z tradice soulu, jazzu i pop music. Jeho styl je směsí lyrického, procítěného zpěvu a mezinárodní inspirace.
konec
Škola Kávy Coffee stage
otevření areálu
reprodukovaná hudba
Zahájení programu Coffee Stage - Roberto Trevisan, představí program dne a přivítá všechny hosty Školy kávy.
Mountain Gorilla Coffee - příběh přímého dovozu kávy a záchrany ugandských horských goril
Jedlý kelímek - kelímek, který šetří životní prostředí.
Pražírna Voznice - vliv přípravy na chuťový profil kávových nápojů (spojeno s degustací)
Alena Antonovičová - kávou vracíme kolumbijským indiánům Arhuacos zpět jejich pozemky
Enzo Bencini - Příběh milovníka kávy Enza Bencini
Ala Coffee - velký příběh malé kavárny s pražírnou (ukázka pražení)
Burma Coffee - výjimečná zrna z Myanmaru, jejich pěstování a zpracování
Pražská čokoláda Steiner-Kovařík - o čokoládě od mýtů až po její přínosy s držitelem Great Taste Awards
Ukončení programu Coffee Stage - Roberto Trevisan se rozloučí s hosty Školy kávy.
reprodukovaná hudba
konec
Vinařská zóna
otevření areálu
reprodukovaná hudba
Vinařství Arte Vini a Melememaso - Arte Vini - sommeliér Vlastimil Ducký + Melememaso (paštiky Great Taste Awards) - Jan Knecht - 399 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.
Vinařství Thaya - sommeliér Ing. Jakub Smrčka - 299 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.
Vinařství Knoll - sommeliér Stanislav Crhák - 200 Kč + dárek, sklenice na víno od Crystalexu.
reprodukovaná hudba
konec
Sobota 11. 9. 2021 10:00 - 20:00
Big Green Egg Cooking stage
otevření areálu
reprodukovaná hudba
Pepper Field - cooking show Petra Ftorka
Zdeněk Pohlreich - cooking show
Menu cooking show
SOBOTA - COOKING SHOW Č.1
Grilované krevety se salátem panzanella
Prsa z kukuřičného kuřete se zeleninovou ratatouille a omáčkou ze sušených rajčat
Grilovaná chobotnice s římským hrachem a chorizem
SOBOTA - COOKING SHOW Č.2
Salát z fenyklu a červené řepy s limetkovým sýrem a grapefruitem
Šafránové risotto s lískovými oříšky a rajčatovým concassé
Telecí filet Rossini s restovanými foie gras a listovým špenátem
PÁTEK/NEDĚLE – COOKING SHOW Č.1
Grilované krevety se salátem panzanella
Prsa z kukuřičného kuřete se zeleninovou ratatouille a omáčkou ze sušených rajčat
Grilovaná chobotnice s římským hrachem a chorizem
Iveta Fabešová - cukrářská show
Vaříme s regionální potravinou Libereckého kraje - Miroslav Grusz - šéfkuchař MG restaurace a Židek Václav - člen rady kraje, řízení resortu životního prostředí a zemědělství
Jaroslav Sapík - ukázky vaření zvěřiny - Českomoravská myslivecká jednota
Klára Michalová - Šéfredaktorka časopisu Prima FRESH Klára Michalová a Soňa Porupková, moderátorka pořadu Nový Den na CNN Prima NEWS
Zdeněk Pohlreich - cooking show
Menu cooking show
SOBOTA - COOKING SHOW Č.1
Grilované krevety se salátem panzanella
Prsa z kukuřičného kuřete se zeleninovou ratatouille a omáčkou ze sušených rajčat
Grilovaná chobotnice s římským hrachem a chorizem
SOBOTA - COOKING SHOW Č.2
Salát z fenyklu a červené řepy s limetkovým sýrem a grapefruitem
Šafránové risotto s lískovými oříšky a rajčatovým concassé
Telecí filet Rossini s restovanými foie gras a listovým špenátem
PÁTEK/NEDĚLE – COOKING SHOW Č.1
Grilované krevety se salátem panzanella
Prsa z kukuřičného kuřete se zeleninovou ratatouille a omáčkou ze sušených rajčat
Grilovaná chobotnice s římským hrachem a chorizem