Seznam restaurací i jejich festivalového menu budeme postupně aktualizovat. Ale už teď je jasné, že bude co degustovat :-)

Q Burger Bar

menu

  • Texas Pulled Pork Burger - Q majonéza, trhané vepřové maso, lehký zelný salátek a Texas Bourbon BBQ omáčka 
  • Sambal Chilli Burger - Majonéza se Sambal Goreng /indonéská chilli pasta/, hovězí maso, gouda, nakládané jalapenos a grilovaná slanina
  • Pesto Burger - Majonéza se sušenými rajčaty, polníček, hovězí maso, mozzarella, prosciutto a bazalkové pesto
Q Burger Bar

Pivnice volt

menu

  • Krupeto s kuřetem  - Kroupové rizoto s kořenovou zeleninou a majoránkou, kuřecí prso sous-vide.
  • Nabité hranolky - hranolky s trhanou krkovicí, feferonky, nakládaná cibule, bylinkový dip.
  • Krupeto, řepa, kozí sýr - Kroupové rizoto s kořenovou zeleninou a majoránkou, marinovaná červená řepa, farmářský kozí sýr.
  • Lokše s trhanou kachnou - naše bramborová lokše, trhaná kachna, pyré z červeného zelí, smažená cibulka.
Pivnice volt

Restaurant ADRIA - středomořské a balkánské speciality

menu

  • Grilovaná chobotnice podávaná s dýňovým pyré a marinovanými rajčaty. 
  • Slávky na bílém víně s opečenou bagetou ciabatta.
  • Sepiové černé rizoto s kalamáry a parmazánem.
  • Filírovaný hovězí Ball tip steak s houbovým ragú a grilovanými brambory.
Restaurant ADRIA - středomořské a balkánské speciality

Bistro Kafé kytka

menu

  • Vege shoyu ramen: vývar z pečené zeleniny s houbami shitake, pšeničnými nudlemi, koriandrem, zázvorem, chilli a marinovaným vajíčkem.
  • Zauzená hověží květová špička s křenovou majonéžou a naší opečenou bylinkovou foccaciou.
  • Kynuté kukuřičné lívance s vyzrálým sýrem, trhanou vepřovou krkovičkou a pikantní rajčatovou salsou.
Bistro Kafé kytka

Bistro Široká

menu

KNÉDL ve VÁJU

  • TELECÍ SEKANÁ - rybí mayo, wakame, mořský prach, sezam
  • BŮČEK - miso karamel, gochujang mayo, oi kimchi                                                                                                    

KŘUPAVÝ BRAMBOR

  • KORUNOVAČNÍ - kari mayo, meruňky, dukkah
  • PATATAS BRAVAS - uzený paprikový kečup, aioli
Bistro Široká

MOLINA chef on the Road

menu

  • Fish & chips, zauzená tatarka, mátovo-hráškové pyré, citron.
  • Krevetové taco, avokádová salsa, fresh červené zelí, limetka.
  • Nejčerstvější ústřice na ledu.
MOLINA chef on the Road

Meat Art

menu

  • Trhaná pikantní hovězí líčka v briošce.
  • Vepřová porchetta v domácí focaccie.
  • Uzený losos s kus kusem.
  • Pečené brambory.
Meat Art

Mutant Fast Food & Catering

menu

  • Lemon ShioKoji Chicken Ramen - kuřecí vývar, tare LemonShioKoji!

Popis: Klasické slané shio tare nahradí Shiokoji /rýžový slaný/ ferment, který byl po dozrání a zastavení spuštěný do další fermentovací etapy s biocitronem), vývar má lehkou citronovou příchuť, rybí vývar dashi, kuřecí maso, edamame, sušený citron, cibulka, mrkev, kukuřice, sezam, nakládané vejce.

  • Taiwanský bůček s výběrovou jasmínovou rýží.
  • Tacos de bírria - mexická specialita z regionu Jalisco.

Popis: 12h marinované hovězí, pečené papriky Ancho, Guajillo a Poblano se spoustou koření následně pečené s masem dalších 12h, z výpeku se vytvoří consomé, maso se roztrhá a zapeče se sýrem do tortil, do consomé se následně namáčí tortily.

Mutant Fast Food & Catering

Detail Sushi

menu

  • Sushi rolky v designové řase - sushi rýže (2 barvy: bílá, žlutá), sezonní zelenina (sojová omáčka, wasabi, zázvor).
  • Wakame - sushi rýže (2 barvy: bílá, žlutá), Göma Wakame, sojová omáčka. 
  • Sushi v designové řase: 8 ks - sushi rýže (2 barvy: bílá, žlutá), sezonní zelenina, (sojová omáčka, wasabi, zázvor).
  • Rýže (2 barvy: bílá, žlutá), sezonní zelenina (sojová omáčka, wasabi, zázvor)
  • Poke Wakame - Göma Wakame (Wakame řasa, sezam, sezamový olej), sushi rýže
Detail Sushi

Madova MASNA

menu

  • Madovo "PARRILLA" aneb směz z grilu - klobásky plněné jalapeňo, chléb Sebera na sádle.
  • Chorizo kotlík s grilovanými knedlíčky z polenty a parmezánu.
  • Maso pečené v soli a uhlí na grilu infernillo na salátovém lůžku s opečeným pivním rohlíkem Bayer.
  • Pálené ovoce v malbecu se zakysanou smetanou a směsí ořechů.
Madova MASNA

Mácova kára

menu

  • Kubánský sendvič - Bbq uzené vepřové ramínko, pálená cibulová marmeláda, kořeněné okurky, máslový sýr, fíková hořčice, bbq omáčka, uzená krkovice, kefírová bageta 
  • Quesadilla - kořeněné Achiote kuře, jalapeno papričky, sýr emantal, Kubánské fazole, ananasová salsa, opuncie, kysaná smetana 
  • Máca burger - bio Vyzrálé hovězí, chipotle majonéza, cheddar, bbq omáčka, uzená krkovice, pálená cibulová marmeláda, banánová paprika, bramborová brioška 
  • Smoke burger - bio Vyzrálé hovězí, majonéza z pečeného česneku, nakládaný zelný salát, kořeněné okurky, máslový sýr, uzená jablečná marmeláda, zauzená klobáska, bramborová brioška 
  • Farmářské brambory s domácí tatarkou, chorizo
Mácova kára

Extrémní Catering

menu

  • Crocodille Gaspaco - Krokodýlý gaspačo (studená tomatová polévka a krokodýlím popcornem) 
  • Bizon tartar California Style - Bizoní tatarák v kalifornském stylu (avocado-limetka-cibulka-koriandr)
  • Mangalice Hot dog, Brie fondue & truflle - Hod dog z Mangalice se syrovym Fondue a lanyzi
  • Zebra Kebab - couscous tabbouleh - Zebří kebab s cous cous salátem
Extrémní Catering

ΟliVchicken

menu

  • Masové kuličky z olivového kuřete
  • Smažené stripsy z olivového kuřete
  • Rolky z olivového kuřete plněná slaninou a goudou
  • Burger z olivového kuřete
  • Soté z olivového kuřete
ΟliVchicken

Zvěřina přímo od myslivců, Českomoravská myslivecká jednota

menu

  • Kančí řízečky s lehkým bramborovým salátem.
  • Steak z jelena s fazolkami a slaninou.
  • Muflon na česneku s bramborovými noky a špenátem.
  • Jelení kostky na červeném víně s opečeným bramborem.
  • Zvěřinová paštika paní Fořtové s brusinkovou omáčkou a bagetkou.
Zvěřina přímo od myslivců, Českomoravská myslivecká jednota

Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht

menu

  • Cvrček na másle s bylinkami a česnekovou bagetkou 
  • Zophobas na červeném kari se zeleninou a kokosovým mlékem
  • Saranče se smaženou rýží s arašídy, zeleninou a omáčkou z fermentovaných chilli papriček 
  • Pavouk a Štír se smaženou rýží s arašídy, zeleninou a červenou kari omáčkou s kokosovým mlékem
Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht
loading