Pardubice - Dostihové závodiště 16. a 17.6.2018

Soutěže o titul Východočeská restaurace roku 2018 se zúčastní pečlivě vybrané TOP restaurace. O tom, kdo tento prestižní titul získá, rozhodnete právě vy návštěvníci společně s odbornou porotou. Konec hlasování bude 17.6. v 14:00. Poté budou hlasy sečteny a vyhlášeny výsledky na hlavním pódiu festivalu a to od 16:00.

HLASUJ A VYHRAJ !

Hlasuj o tom, kdo získá titul Východočeská restaurace roku 2018 a vyhraj ceny v hodnotě 30tis. Kč. Výherce bude vylosován v neděli 17.6. v 16:00 hod na hlavním pódiu festivalu. 

Soutěžní

Tiburón

www.tiburon-restaurant.cz
třída Míru 68, Pardubice

Menu:

  • Paella Valenciana - masová paella s králičím, vepřovým a kuřecím masem 
  • Katalánská vepřová líčka s chipsem z bůčku a lilkovo-jablečným pyré 
  • Marinovaná chobotnice s mangovou pěnou a batátovým salátem 

Restaurace Pivovarské domy

www.pivovarskedomy.cz
Velké náměstí 26, Hradec Králové

Menu:

  • Tatarák z květové špičky s lanýžem a bruschetta z kmínového chleba
  • Brambory v popelu s bramborovou pěnou, uzeným lososem a koprem
  • Vyzrálé hovězí maso z farmy s divokou brokolicí, pyré z uzených rajčat a omáčkou z červeného vína

Na Bídě

www.nabide.cz
Masarykovo náměstí 32, Chrudim

Menu:

  • Lívance s jahodovou omáčkou, přepuštěným máslem, javorovým sirupem a limetovou kysanou smetanou 
  • Marinované vepřové koleno, hlávkové bílé zelí s kedlubnou, majoránková buchta a cibulový prach 
  • Půlka mladého kuřátka, mačkané brambory s rokfórem a kukuřicí, omáčka ze sušených rajčat a sezamový popcorn

Dašické sklepy

www.dasickesklepy.cz
Komenského 27, Dašice

Menu:

  • Telecí roastbeef podávaný na batátovém bramboráku s guacamole
  • Vepřová žebra s jablečným křenem a nakládaným zelným salátem, rozpečený chléb
  • Pivní panna cotta s ovocným želé

U Bílého koníčka

www.ubilehokonicka-pce.cz
Pernštýnské náměstí 60, Pardubice

Menu:

  • Sushi set
  • Křupavé kuře v sezamové krustě s rýží
  • Dýňové kuličky s kokosem

St. Patrick

www.stpatrick.cz
Anenská 2641, Pardubice

Menu:

  • Pomalu tažená hovězí líčka na černém pivu Guinness s tradičním irským stuffingem a kořenovou julienne zeleninou s tuřínem
  • IRISH PULLED PORK, trhané vepřové maso na zázvoru se salátem z červeného zeli a řepy s křenovo-horčičným créme freshem v naši křupavé bulce 
  • CHEES CAKE NA ŠPEJLI s belgickou čokoládou a oříšky - tmavá čokoláda posypaná s lískovými oříšky, -bílá čokoláda posypaný pistáciemi

Penzion Fajn

www.penzion-fajn.com
Žižkova 770, Pardubice-Svítkov

Menu:

  • Italská smetanová panna cotta zdobená lesním ovocem
  • Hovězí žebro připravované metodou sousvide v domácí barbecue marinádě podávané s celerovým pyré s lehkým nádechem tymiánu
  • Pizza roastbeef (drcená loupaná rajčata, mozzarella, pečený roastbeef marinovaný v pepři, jarní a červená cibulka

Goodie BURGER

www.goodieburger.cz
třída Míru 86, Pardubice

Menu:

  • Bacon Cheese Burger : hovězí bio maso, sýr Cheddar, anglická slanina, domácí BBQ omáčka, bylinková majonéza, salát, rajče, karamelizovaná cibulka, to vše v bulce
  • Pulled Pork : pomalu pečená trhaná krkovice, salát Coleslaw, domácí BBQ omáčka, to vše v bulce
  • Chilli con Carne: pikantní směs mletého hovězího bio masa s fazolemi, zeleninou a čokoládou

Nesoutěžní

Extrémní Catering

Extrémní masa a pokrmy šéfkuchaře Tomáše Drastíka

www.extremnicatering.cz

Menu:

  • Bůvolí burger
  • Krokodýlí popcorn
  • Krajta s Tikka Masala curry
  • Medvědí boršč

Ochutnejme společné století

Pojďme společně oslavit našich 100 let!

www.spolecnestoleti.cz

Menu:

  • 1918 - Konfitovaná roláda z perličky se zeleninou, chřestem a jarní salsou.
  • 1968 - Opečené škubánky s koprovým Crème fraîche a karamelizovanou šalotkou
  • 1993 - Hovězí tatarák s bylinkovou sušenkou
  • 2018 - Grilovaný ananas s kokosovou omáčkou a mátovým žel
  • Secreto Burger s cibulovým chutney v housce od našeho Čendy
  • Hovězí sekaný biftek na chlebu Karel s cibulovým chutney
  • The zert - mini Pavlova, jahody a šumavské borůvky

V roce 2018 nás čeká kulaté výročí, které přímo vybízí k velkým oslavám. Připomeňme si proto události, které nás naším společným stoletím provázely a inspirujme se osobnostmi, které svým myšlením posouvaly náš národ kupředu. Pojďme společně oslavit našich 100 let!

Menu připravené společností The COFFEEHOUSE.

Hmyz na talíři

& šéfkuchař Petr Ocknecht

www.sach-mat.cz
Purkyňova 29, Plzeň

Menu:

  • Cvrček na másle, pečivo
  • Švábí špíz
  • Bourec morušový na curry omáčce
  • Štír & Pavouk – macerovaní v alkoholu
  • Lízátka
  • Sušený hmyz
  • Tyčinky

Husí Játra

www.husijatra.cz
Na Bojišti 12-14, Praha 2

Menu:

  • Husí játra Foie gras s jablky a cibulkou
  • Piknik Foie gras

Střední Průmyslová škola Potravinářství a služeb Pardubice

www.spspas.cz
náměstí Republiky 116, Pardubice

Menu:

  • Kulajda
  • Masové kuličky na pivu, šťouchané brambory s jarní cibulkou a slaninou
  • Smetanový sen s ovocem

Pekařský program:

  • Sýrové tyčinky 
  • Listová taška se špenátem a slaninou 
  • Minipárek v listovém těstě

Cukrářský program:

  • Ořechové řezy 
  • Svatební koláčky 
  • Kremrole

Makro

www.makro.cz
Rovná 181, Hradec Králové - Březhrad

Menu:

  • Ústřice zapečená panceta a fumicata

Kaiser Franz

www.facebook.com/KaiserFranzCZ
Na Větrově 201/50, Praha 4

Menu:

  • Avocado Beef Burger
  • Roybeef Pastrami Sandwich
  • Bacon Cheese Burger

Drinky třetího tisíciletí Barman.cz

molekulární mixologie

www.barman.cz
Erbenova 2, Praha 5

Menu:

  • B52 v kostce
  • Campari tagliatelle s pomerančovými perlami
  • Fresh festival sorbet s borůvkovými perlami
  • Jahodové daiquiri ve rtěnce
  • Kouřící Aperol spritz se skořicí a mangovými perlami
  • Kouřící drink Fresh festival s borůvkovými perlami          
  • Kouřící Modrá laguna pro děti s liči perlami
  • Kouřící Pina colada s jahodovými perlami
  • Mojito v bublině
  • Sorbet Aperol spritz se skořicí a mangovými perlami
  • Sorbet Modrá laguna pro děti s liči perlami
  • Sorbet Pina colada s jahodovou bábovkou a korálovou oplatkou

Street food Viet Nam

www.facebook.com/Street-Food-Viet-Nam-1107976429267003/
Konevova 68, Praha 3 Zizkov

Menu:

  • Jarní závitek - rýžový papír, rýžové nudle, zelenina, hovězí maso nebo kuřecí, krevety
  • Bún chả - vepřové maso na grilu s nudlemi , zelenina, omáčky
  • Bún ngan nướng - kachní maso na grilu s nudlemi, zelenina, omáčky
  • Smažený závitek - zelenina, vepřové maso, rýžový papír, rýžové nudle , krabí tyčinky
  • Việt salad - kuřecí maso, zelenina, arašídy , omáčky
  • Việt tortilla - kuřecí maso, zelenina, omáčky
  • Bánh mỳ - bageta s grilovaným masem a zeleninou
  • Bún bò Nam Bo - hovězí maso na grilu s nudlemi, zelenina, omáčky, arašídy
  • Bánh Cuon - rýžové těsto, vepřové maso, houby, zelenina, omáčky 
  • Bánh rán - sezam, rýžové těsto, kokosové mléko, žlutý fazole 

Street Catering

www.streetcatering.cz
Míšenská 92/2, Praha 1

Menu:

  • Sushi set: sake maki 2ks, kappa maki 2ks  ebi nigiri 1ks
  • Tikka Masala – grilované kuřecí maso s krémovou kari omáčkou, zakysanou smetanou, praženými mandlemi, čerstvým koriandrem a jasmínovou rýží
  • Kokosová Tapioka s mango pyré 

SRI LANKAN CURRY HOUSE

www.srilankanrestaurant.cz
U Vodárny, Praha - Vinohrady

Menu:

  • Rolky - zeleninová, špenátová, kuřecí, vepřová 
    nebo rybí
  • Kokosová palačinka.
  • Rýže & kari - rýže, dhal (čočka) kari, masové kari a chutney.
  • Degustační talíř - rýže e & kari, rolky a kokosové palačinky
  • Tikka Wrap - marinované kuřecí maso, salát, rajče, okurka s omáčkou zabalené v tortile.
  • Kuřecí tandoori burger - kuřecí kousky s kořením, salátem, rajčetem, okurkou a omáčkou na pšeničné bulce.

Ho Sen Quan Lotus

www.restauracelotus.cz
areál SAPARIA, Libušská 319, Praha 4

Menu:

  • Bun Bo Nam Bo s hovězím/kuřecím masem
  • Thajský dezert(s exotickým ovocem, chia semínka, kokosove mléko)
  • Pho s kuřecím/hovězím masem se krabím vývarem
  • Restované kalamáry se řapíkatý celerem s rýži
  • Čerstvé závitky s krevetou se salátem a domácí rybí omáčkou
  • Fritované závitky se salátem a domácí rybí omáčkou
  • Tygří kreveta v tempuře s pikantní omáčkou

Steaky Konkret

www.steaky-konkret.cz
ul. Glinianki 4, Szadek

Menu:

  • Plátky hovězího vyzrálého masa na zeleninovém lůžku.
  • Masa zrají technologií suchého zrání po dobu 4 - 6 týdnů ( tzv. francouské zrání).
  • Jedná se o vysoký roštěnec s kostí, vysoký roštěnec bez kosti a nízký roštěnec
Copyright © 2024 Pigs production s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook