Největší gurmánský festival dobrého jídla a pití BEKO FRESH festival plný kuchařských es se v Liberci stěhuje na nové místo

Největší český gurmánský festival dobrého jídla a pití BEKO FRESH festival míří na sever Čech! V Liberci se stěhuje na nové místo, a to do sportovního areálu Vesec.

V sobotu 26. května od 10 do 20 hodin a v neděli 27. května od 10 do 17 hodin tam bude připraveno hned několik pódií. Na nich bude k vidění nejen klasická gastronomie, ale také extrémní catering či molekulární mixologie. „Na své si přijdou i vyznavači exotické kuchyně z Vietnamu nebo Srí Lanky, prvorepublikové gastronomie, příznivci výborné kávy a entomofagie, tedy pojídání hmyzu,“ řekl za organizátory BEKO FRESH festivalu Martin Nauš.

Po oba dva dny budou v Liberci k vidění samá kuchařská esa. Při svých živých cooking show se v sobotu vystřídají Zdeněk Pohlreich, Petr Stupka nebo Martin Kortus, v neděli dorazí i Roman Paulus a Ivan Vodochodský.

Návštěvníci se mohou těšit též na školu čepování piva s Václavem Berkou nebo na „hmyzího“ kuchaře Petra Ocknechta. Přijedou i hvězdy známé z obrazovek televize Prima včetně Sandry Parmové.

Po celou dobu konání festivalu bude možné degustovat menu vybraných top restaurací severočeského regionu a v soutěži si zvolit tu nejlepší z nich. „O vítězi pak rozhodnou jak hlasy veřejnosti, tak odborné poroty,“ dodal Martin Nauš.

Festivalový areál zaplní stánky s českými i zahraničními delikatesami z různých koutů světa. Nebude chybět ani rozmanitá nabídka produkce pivovarů, v čele s hlavním partnerem Pilsner Urquell, koktejlových a fresh barů.

Tradičně se v Liberci představí i držitelé značek Regionální potravina a Výrobek roku Libereckého kraje.

Akce se koná pod záštitou primátora Liberce Tibora Batthyányho a hejtmana Libereckého kraje Martina Půty.

Vstupenky na BEKO FRESH festival si můžete zakoupit v předprodeji v sítích GoOut, TicketPortal nebo online na www.freshfestival.cz/vstupenky. Jejich cena v předprodeji (100 korun za osobu) navíc zahrnuje lákavý bonus v podobě „školy čepování piva“ Pilsner Urquell s pravým Masterem Bartenderem!

„Na místě pak bude jednodenní vstup stát 100 korun. Děti do 130 centimetrů a držitelé průkazu ZTP mají vstup zdarma,“ poznamenal za pořadatele BEKO FRESH festivalu Martin Nauš.

 

PRAKTICKÉ INFORMACE K BEKO FRESH FESTIVALU LIBEREC

 

KDY SE AKCE KONÁ:

Sobota 26. května: 10 až 20 hodin

Neděle 27. května: 10 až 17 hodin

 

KDE NÁS NAJDETE:

Sportovní areál Vesec

 

VSTUPNÉ:

Na místě: 100 Kč - jednodenní vstup

Předprodej s bonusem: 100 Kč vstup + škola čepování piva Pilsner Urquell

ZTP a děti do 130 cm - vstup zdarma

 

VSTUP DO AREÁLU:

Vstup bude možný hlavním vchodem u sportovního okruhu areálu Vesec.  Budou zde umístěny pokladny s prodejem vstupenek, které si bude možné koupit pouze v místě konání. Akreditovaní hosté festivalu a výherci soutěží se mohou hlásit u pokladny označené nápisem Akreditace.

Po opuštění festivalového areálu se do něj můžete vrátit, ale pouze po označení razítkem. To si vyžádejte u personálu, který bude přítomný u hlavního vchodu.

 

PARKOVÁNÍ:

Parkování je možné ZDARMA přímo u sportovního areálu Vesec.

 

KYVADLOVÁ DOPRAVA:

Kyvadlová doprava bude k dispozici ZDARMA z nádraží MHD u Obchodního centra Fórum Liberec.

Více informací o BEKO FRESH festivalu najdete na webu www.freshfestival.cz, Facebook Fanpage nebo na Instagram.com/fresh_festival.

 

  

  

  

  

Copyright © 2024 Pigs production s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook