Nejlepší restaurací je Q Burger bar. Na Fresh festival si našly cestu desetitisíce lidí

Liberec, 27. května 2018 - Severočeskou restaurací roku 2018 se stala restaurace Q Burger bar. Rozhodli o tom svými hlasy návštěvníci a odborná porota FRESH Festivalu, který se konal od 26. do 27. května v Liberci. Stříbrnou příčku obsadil Benada Restaurant Liberec a bronz si odneslo Zámecká restaurace Hrubá Skála. Do prostor areálu Vesec si o víkendu našly cestu desetitisíce lidí.

Atmosféra byla skvělá. Jsem moc rád, že se nám podařilo gurmánské zážitky a kuchařské hvězdy přiblížit většímu množství lidí,“ zhodnotil organizátor Beko FRESH Festivalu Martin Nauš.

Diváky nadchli svými kuchařskými show a workshopy známí šéfkuchaři i populární osobnosti. Taje svého kuchařského umění jim prozradili Roman Paulus, Ivan Vodochodský i Petr Stupka, svým nenapodobitelným způsobem pobavil Zdeněk Pohlreich.

V obležení davů lidí byly na festivalu stánky jednotlivých restaurací, ale také stánky pivovarů a minipivovarů. Návštěvníci si nenechali ujít ani molekulární mixologii, extrémní catering či pochutiny z hmyzu. Dlouhé fronty byly také u stánku s rolovanou zmrzlinou. A pozornost přilákala i kuchařská show šéfkuchaře Radka Davida Ochutnej společné století přichystaná k příležitosti 100 let vzniku Československa.

Více informací k festivalu na  www.freshfestival.cz.

 

BEKO FRESH FESTIVAL V LIBERCI

26. a 27. května 2018, areál Vesec Liberec

www.freshfestival.cz

 

 

 

 

Copyright © 2024 Pigs production s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook