Bosch Jihočeský kraj

České Budějovice - Výstaviště 9. a 10.6.2018

Soutěže o titul Jihočeská restaurace roku 2018 se zúčastní pečlivě vybrané TOP restaurace. O tom, kdo tento titul získá, rozhodnete právě vy návštěvníci společně s odbornou porotou. Konec hlasování bude 10.6. v 14:00. Poté budou hlasy sečteny a vyhlášeny výsledky na hlavním pódiu festivalu a to od 16:00.

HLASUJ A VYHRAJ !

Hlasuj o tom, kdo získá titul Jihočeská restaurace roku 2018 a vyhraj ceny v hodnotě 30tis. Kč. Výherce bude vylosován v neděli 10.6. v 16:00 hod na hlavním pódiu festivalu. 

Soutěžní

Šupina a Šupinka

www.supina.cz
Restaurace Šupina – Valy 155 a 56, Třeboň

Menu:

  • Smažené kapří mlíčí, zelný salát, hořčičná majonéza.
  • Sumec velký, špecle, zelí, slaninová omáčka.
  • Pistáciový krém, limetová sušenka, rebarbora.

Restaurace NAŠE FARMA

www.nasefarma.cz
U Černé věže 15, České Budějovice

Menu:

  • Štikou plněná domácí tortelina stíněná lístkem Pak Choi, Parmazánová pěna, pečená červená řepa, čerstvé klíčky
  • Konfitovaný bizon, silná omáčka Primitivo Del Salento (italské červené víno), pyré a gnocchi ze sladkých brambor, máslová zelenina s hráškovými výhonky
  • Hruškový štrůdl se sušenými švestkami v mandlovém kabátku se zabaglione

Hostinec Depo

www.depokrumlov.cz
Latrán 74, Český Krumlov

Menu:

  • Kroketa z vepřové nohy, brzlík, kroupy, majoranka, jarní zelenina
  • Hovězí krk, bramborová kaše s hrubozrnou hořčicí, fazolky, chřest, koňaková pěna 
  • Lokše s povidly, mákem, kachním sádlem a ovoce

Bistro Cobliha

www.cobliha.cz
Panská 2, České Budějovice

Menu:

  • Hovězí sekaná připravená Sous vide pečená na bylinkách, pyré z brambor a červené řepy, cibulové chutney
  • Pomalu pečená vepřová žebírka z domácího chovu, zelný salát s koprem a jablečným křenem
  • Čokoládový mini Cup cake s višňovým coules, čoko ganache a dračím sklem

Bistro Lokotka

www.bistrolokotka.cz
Dvořákova 14, České Budějovice

Menu:

  • Králičí paštika s hruškovým chutney.
  • Panenka Wellington s batátovým pyré a hořčičnou omáčkou.
  • Mangový cheesecake s pyré z čerstvého manga.

Valmer

www.valmer.cz
Husova třída 21, České Budějovice

Menu:

  • Telecí tartar s estragonovou hořčicí, lanýžovým olejem a ředkvičkou na domácím chlebu.
  • Hovězí pupek s lanýžovým pyré, omáčkou albufera a zeleným chřestem.
  • Čokoládový lanýž, levandulový krém, mandlová drobenka a jahoda.

Amigo – Mexicano restaurant a pizzeria

www.amigopizza.cz
Fr. Ondříčka 46, České Budějovice

Menu:

  • Tacos de Nopales - ručně dělaná kukuřičná tortilla, plněná grilovanými listy kaktusu opuncie, cibule, rajčat a zdobené bílím sýrem.
  • Tacos de cochinita - ručně dělaná kukuřičná tortilla, plněná pečeným trhaným vepřovým masem, marinovaným v prastarém koření Achiote, zdobené nakládanou cibulí.
  • Carne con Chilli - tradiční Mexický pokrm z hovězího masa, černých fazolí a kukuřice, podávané s nachos chips, salsou pico de gallo a čerstvým koriandrem.

Domácí salsy k dochucení: rojo, verde, pico de gallo, kysaná smetana, nachos.

Pod vedením mexických šéfkuchařů Luis Daniel Tonathiu Ascencio Ramos a Alejandro Alberto Santial Garcia. Menu je celé bezlepkové.

Nesoutěžní

Extrémní Catering

Extrémní masa a pokrmy šéfkuchaře Tomáše Drastíka

www.extremnicatering.cz

Menu:

  • Bůvolí burger
  • Krokodýlí popcorn
  • Krajta s Tikka Masala curry
  • Medvědí boršč

Ochutnejme společné století

Pojďme společně oslavit našich 100 let!

www.spolecnestoleti.cz

Menu:

  • 1918 - Konfitovaná roláda z perličky se zeleninou, chřestem a jarní salsou.
  • 1968 - Opečené škubánky s koprovým Crème fraîche a karamelizovanou šalotkou
  • 1993 - Hovězí tatarák s bylinkovou sušenkou
  • 2018 - Grilovaný ananas s kokosovou omáčkou a mátovým želé
  • Secreto Burger s cibulovým chutney v housce od našeho Čendy
  • Hovězí sekaný biftek na chlebu Karel s cibulovým chutney
  • The zert - mini Pavlova, jahody a šumavské borůvky

V roce 2018 nás čeká kulaté výročí, které přímo vybízí k velkým oslavám. Připomeňme si proto události, které nás naším společným stoletím provázely a inspirujme se osobnostmi, které svým myšlením posouvaly náš národ kupředu. Pojďme společně oslavit našich 100 let!

Menu připravené společností The COFFEEHOUSE.

Drinky třetího tisíciletí Barman.cz

molekulární mixologie

www.barman.cz
Erbenova 2, Praha 5

Menu:

  • B52 v kostce
  • Campari tagliatelle s pomerančovými perlami
  • Fresh festival sorbet s borůvkovými perlami
  • Jahodové daiquiri ve rtěnce
  • Kouřící Aperol spritz se skořicí a mangovými perlami
  • Kouřící drink Fresh festival s borůvkovými perlami          
  • Kouřící Modrá laguna pro děti s liči perlami
  • Kouřící Pina colada s jahodovými perlami
  • Mojito v bublině
  • Sorbet Aperol spritz se skořicí a mangovými perlami
  • Sorbet Modrá laguna pro děti s liči perlami
  • Sorbet Pina colada s jahodovou bábovkou a korálovou oplatkou

Fine Food Academy

www.ffacademy.cz
Lesní kolonie 265, Včelná (u Českých Budějovic)

Menu:

  • Krůtí prsa marinovaná v citrusech, tortilla, guacamole, koriandr, chipotle majonéza.
  • Vepřový bůček v teryiaki, salát z quinoy.
  • Sandwich s trhaným hovězím, karamelizovaná cibulka, rukola.
  • Krém s marakujou a ananasem, limetková smetana s bílou čokoládou.

Hmyz na talíři

& šéfkuchař Petr Ocknecht

www.sach-mat.cz
Purkyňova 29, Plzeň

Menu:

  • Cvrček na másle, pečivo
  • Švábí špíz
  • Bourec morušový na curry omáčce
  • Štír & Pavouk – macerovaní v alkoholu
  • Lízátka
  • Sušený hmyz
  • Tyčinky

Husí Játra

www.husijatra.cz
Na Bojišti 12-14, Praha 2

Menu:

  • Husí játra Foie gras s jablky a cibulkou
  • Piknik Foie gras

Makro

www.makro.cz
Hrdějovice 396, České Budějovice

Menu:

  • Ústřice zapečená panceta a fumicata

Kaiser Franz

www.facebook.com/KaiserFranzCZ
Na Větrově 201/50, Praha 4

Fakulta rybářství

www.frov.jcu.cz

Menu:

  • Roláda ze sumečka afrického s čočkovým salátem - jemná , v páře vařená, roláda plněná zeleninou a podložená svěžím salátem z červené a černé čočky.
  • Jarní terina ze pstruha a lososa - lehká terina z filetovaného pstruha, chuťově doplněná špenátem a jarní cibulkou.
  • Marinovaný pstruh na fenyklovém salátu s kaviárem - filet ze pstruha marinovaný s citrusy a bylinkami, podávaný na fenyklovém salátu a zvýrazněný černým kaviárem z jesetera (Sturgeon friendly caviar).

Street food Viet Nam

www.facebook.com/Street-Food-Viet-Nam-1107976429267003/
Konevova 68, Praha 3 Zizkov

Menu:

  • Jarní závitek - rýžový papír, rýžové nudle, zelenina, hovězí maso nebo kuřecí, krevety
  • Bún chả - vepřové maso na grilu s nudlemi , zelenina, omáčky
  • Bún ngan nướng - kachní maso na grilu s nudlemi, zelenina, omáčky
  • Smažený závitek - zelenina, vepřové maso, rýžový papír, rýžové nudle , krabí tyčinky
  • Việt salad - kuřecí maso, zelenina, arašídy , omáčky
  • Việt tortilla - kuřecí maso, zelenina, omáčky
  • Bánh mỳ - bageta s grilovaným masem a zeleninou
  • Bún bò Nam Bo - hovězí maso na grilu s nudlemi, zelenina, omáčky, arašídy
  • Bánh Cuon - rýžové těsto, vepřové maso, houby, zelenina, omáčky 
  • Bánh rán - sezam, rýžové těsto, kokosové mléko, žlutý fazole 

Natural Mallorca

Oficiální sůl Fresh festivalu 2018

www.naturalmallorca.cz
Na příkopě 17, Praha 1

Menu:

  • Čerstvě míchaný tataráček z pravé hověží svíčkové se Solným květem Růže
  • Grilované krevety  by Chef Martin Kortus se Solným květem Srílanka 
  • Avokádový kváskový chléb se zastřeným vejcem ochucený Solným květem Ibišek

Street Catering

www.streetcatering.cz
Míšenská 92/2, Praha 1

SRI LANKAN CURRY HOUSE

www.srilankanrestaurant.cz
U Vodárny, Praha - Vinohrady

Menu:

  • Rolky - zeleninová, špenátová, kuřecí, vepřová 
    nebo rybí
  • Kokosová palačinka.
  • Rýže & kari - rýže, dhal (čočka) kari, masové kari a chutney.
  • Degustační talíř - rýže e & kari, rolky a kokosové palačinky
  • Tikka Wrap - marinované kuřecí maso, salát, rajče, okurka s omáčkou zabalené v tortile.
  • Kuřecí tandoori burger - kuřecí kousky s kořením, salátem, rajčetem, okurkou a omáčkou na pšeničné bulce.
Copyright © 2024 Pigs production s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook