Bosch Jihočeský kraj

Nejlepší pivo a nejlepší jídlo, i to je letošní Beko Fresh festival

Nastávající ročník gurmánského Beko Fresh festivalu se rozjede do čtyř měst, s příhodným podtitulem MILUJEME DOBRÉ JÍDLO!  Všem návštěvníkům akce v Českých Budějovicích, Plzni, Liberci a Pardubicích nabídne kromě té nejlepší české a zahraniční gastronomie i mnoho z dalších neotřelých specialit a nápojů.

Pilsner Urquell – Hlavní pivovar Beko Fresh festivalu

Plzeňské pivo letos slaví své 176. narozeniny od uvaření první várky plzeňského ležáku a za tuto dobu si vydobylo slávu po celém světě. K pokrmům se dnes pije ve více než 50 zemích světa, kde šíří pravou českou pivní kulturu.

Beko Fresh festival, je od svého začátku orientován na nejkvalitnější produkty a potraviny, a proto jsme rádi, že nejvyšší světová kvalita bude i letos na našem festivalu zastoupena českou značkou Pilsner Urquell! Plzeňský ležák tak bude důležitým nápojem celého festivalu,“ říká pořadatel festivalu Martin Nauš.

Nicméně nabídka piva bude ještě bohatší. Všem fanouškům zlatavého moku nabídne každý festival ochutnávku z několika kvalitních lokálních minipivovarů, takže na své si přijdou opravdu všichni. A co dalšího se z oblasti piva a pivovarů dozvíte a ochutnáte? Podívejte se na naše stránky www.freshfestival.cz.

Pilsner Urquell pravidelně formou prestižní soutěže oceňuje ty nejlepší výčepní z Česka a Slovenska. Každoročním vyvrcholením je tak souboj těch nejlepších ve finále soutěže Master Bartender. Soutěží se jak v technice čepování, stylu servírování piva hostům, znalostech z oblasti výroby a historie piva, ale také ve schopnosti komunikace s hostem a charizmatickém vystupování. Cílem soutěže je ocenit řemeslo a um výčepních a také zkvalitňovat úroveň servisu v českých hospodách a restauracích.

V průběhu Beko Fresh festivalu 2018 se budete moci setkat s mnoha uznávanými výčepními a finalisty soutěže Master Bartender, kteří vystoupí na živých show,  jako například  vítězka několika mezinárodních soutěží o nejlepšího výčepního  Veronika Mikésková. Veřejnosti se představí i sládci plzeňského pivovaru Václav Berka, Pavel Zítek, Vojtěch Homolka.   Pod vedením zkušených výčepních si všichni návštěvníci se vstupenkami z předprodeje mohou sami zdarma vyzkoušet, jak správně načepovat Pilsner Urquell!

„Pivo by mělo mít krásnou krémovou, vysokou sněhobílou pěnu, zlatavou barvu a na stěnách půllitru by neměly být žádné znatelné bublinky. Pokud tam bublinky jsou, značí to, že ten půllitr je špinavý a při ostatních nedostatcích, že pivo bylo špatně ošetřené nebo načepované,“ prozradila, jak poznat správně načepované pivo, Mikésková.

Ta promluvila i tom, jak bylo těžké soutěžit s nejlepšími výčepními v republice. „Při prvním regionálním kole to bylo velmi těžké, protože jsem ještě úplně nevěděla, co mě čeká, a byla jsem ve velkém stresu. Přes prvotní neúspěch mě to ale nakoplo k tomu, abych se přihlásila i do dalšího ročníku, ve kterém jsem potom i zvítězila a dostala se do národního finále soutěže Pilsner Urquell Master Bartender. To bylo pro mne obrovským obohacením. Když stojíte s dalšími 19 nejlepšími výčepními v jedné řadě, z čehož jsou jen tři ženy, uvědomujete si, že svou práci děláte skutečně dobře, což je tou nejlepší motivací,“ podotkla.

VSTUPNÉ:

Na místě: 100 Kč jednodenní vstup (České Budějovice, Liberec)

Na místě: 150 Kč jednodenní vstup (Pardubice, Plzeň)

Předprodej s bonusem: 100 Kč vč. vstup +  škola čepování piva Pilsner Urquell

ZTP a děti do 130 cm vstup zdarma

Pro všechny zájemce připravili navíc organizátoři možnost si zakoupit vstupenky v předprodeji v sítích GoOut, Ticketportal nebo online na www.freshfestival.cz/vstupenky.

Cena vstupenky v předprodeji (100 Kč za osobu) zahrnuje navíc lákavý bonus v podobě „školy čepování piva“ Pilsner Urquell s pravým Masterem Bartenderem!

TERMÍNY JEDNOTLIVÝCH FESTIVALŮ:

Plzeň, 19. – 20. 5. 2018 (OC Plaza Plzeň)

Liberec, 26. – 27. 5. 2018 (Sportovní areál VESEC)

České Budějovice, 9. -  10. 6. 2018 (Výstaviště České Budějovice)

Pardubice, 16. -  17. 6. 2018 (Dostihové závodiště)

  

  

Copyright © 2024 Pigs production s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook