Program
SOBOTA 20. 5. 2017 NEDĚLE 21. 5. 2017
SOBOTA 20. 5. 2017
Bosch workshop stage
10:00 | otevření areálu | |
10:00 - 11:30 | reprodukovaná hudba | |
11:30 - 12:00 | Karolína Kamberská - Bosch cooking show | |
12:30 - 13:00 | Tomáš Kubíček - Kayser cooking show | |
13:30 - 14:00 | Petr Ocknecht - Hmyz na talíři | |
14:30 - 15:00 | Zdeněk Pohlreich | |
15:30 - 16:00 | Šéfkuchaři z Makro Akademie | |
16:30 - 17:00 | Klára Michalová a hosté - Prima FRESH cooking show přináší Rohlik.cz | |
17:30 - 18:00 | Karolína Kamberská - Bosch cooking show | |
18:30 - 19:00 | František Kšána + redaktoři ZAK TV Pavlína Polatová a Táňa Krchovová | |
19:00 - 20:00 | reprodukovaná hudba | |
20:00 | konec |
Bosch Cooking stage
10:00 | otevření areálu | |
10:00 - 11:00 | reprodukovaná hudba | |
11:00 - 11:45 | Petr Stupka - Rio Mare cooking show | |
11:45 - 12:00 | Slavnostní zahájení - starosta UMO3 Radislav Neubauer a starosta UMO1 Mgr. Miroslav Brabec | |
12:00 - 13:00 | Zdeněk Pohlreich | |
13:00 - 13:30 | Václav Berka - škola čepování s Pilsner Urquell | |
13:30 - 14:15 | Karolína Kamberská - Bosch cooking show | |
14:15 - 15:10 | Tomáš Kubíček - Kayser cooking show | |
15:10 - 16:00 | Klára Michalová a hosté - Prima FRESH cooking show přináší Rohlik.cz | |
16:00 - 17:00 | Zdeněk Pohlreich | |
17:00 - 18:00 | Petr Stádník - Makro Academy cooking show | |
18:00 - 19:00 | Topfer Filip - Husí játra cooking show | |
19:00 - 20:00 | Divadlo Josefa Kajetána Tyla - WEST SIDE STORY | |
20:00 | konec |
Colloredo-Mannsfeld s.r.o. grill stage
10:00 | otevření areálu | |
10:00 - 11:30 | reprodukovaná hudba | |
11:30 - 12:00 | Adam Robenek - Outdoorchef grill show | |
12:30 - 13:00 | Martin Škoda - Makro grill show | |
13:30 - 14:00 | Ing. Eduard Levý - Colloredo Mannsfeld show | |
14:30 - 15:00 | Ryba na talíř grill show | |
15:30 - 16:00 | Andrea Motlíková - Schneider grill show | |
16:30 - 17:00 | Adam Robenek - Outdoorchef grill show | |
17:30 - 18:00 | František Kšána - Naše maso grill show | |
18:30 - 19:00 | Václav Matoušek - Comix Excelent Urban Pub grill show | |
19:00 - 20:00 | reprodukovaná hudba | |
20:00 | konec |
Coffee stage by Siemens
10:00 | otevření areálu | |
10:00 - 11:30 | reprodukovaná hudba | |
11:30 - 12:00 | Jiří Lněníček - Espresso Longberry, jak připravit dobrou kávu doma i v restauraci | |
12:30 - 13:00 | Roberto Trevisan - Káva na talíři | |
13:30 - 14:00 | profesor Jozef Augustín - odborníka na kávu, autor knihy Povídání o kávě | |
14:30 - 15:00 | Host Školy kávy - Miroslav Zítek - Pinquin káva. | |
15:30 - 16:00 | Libor Ploček - dovozce kávy a čokolády z Ugandy | |
16:30 - 17:00 | Vu Van Tuan – spolumajitel kávovníkových plantáží ve Vietnamu | |
17:00 - 20:00 | reprodukovaná hudba | |
20:00 | konec |
NEDĚLE 21. 5. 2017
Bosch workshop stage
10:00 | otevření areálu | |
10:00 - 11:30 | reprodukovaná hudba | |
11:30 - 12:00 | Karolína Kamberská - Bosch cooking show | |
12:30 - 13:00 | Radek David - La Veranda Praha | |
13:30 - 14:00 | Ivan Vodochodský | |
14:30 - 15:00 | Tomáš Kubíček - Kayser cooking show | |
15:30 - 16:00 | Roman Paulus | |
16:30 - 17:00 | Viet Ahn Doah - Ohnivý kuře cooking show přináší Rohlik.cz | |
17:00 | konec |
Bosch Cooking stage
10:00 | otevření areálu | |
11:00 - 11:45 | Tomáš Kubíček - Kayser cooking show | |
11:45 - 12:30 | Viet Anh Doan - Ohnivý kuře cooking show přináší Rohlik.cz | |
12:30 - 13:30 | Roman Paulus | |
13:30 - 14:15 | Stanislav Zukal - Meggle cooking show | |
14:15 - 15:15 | Radek David - Baroko a jeho typická gastronomie - CzechTourism | |
15:15 - 16:00 | Ivan Vodochodský | |
16:00 - 16:30 | vyhlášení vítezů, 1. náměstek primátora Mgr. Martin Baxa a starosta UMO1 Mgr. Miroslav Brabec | |
17:00 | konec |
Colloredo-Mannsfeld s.r.o. grill stage
10:00 | otevření areálu | |
10:00 - 11:30 | reprodukovaná hudba | |
11:30 - 12:00 | Stanislav Zukal - Meggle cooking show | |
12:30 - 13:00 | Ivan Vodochodský - Colloredo Mannsfeld show | |
13:30 - 14:00 | Martin Škoda - Makro grill show | |
14:30 - 15:00 | Adam Robenek - Outdoorchef grill show | |
15:30 - 16:00 | Andrea Motlíková - Schneider grill show | |
16:30 - 17:00 | reprodukovaná hudba | |
17:00 | konec |
Coffee stage by Siemens
10:00 | otevření areálu | |
10:00 - 11:30 | reprodukovaná hudba | |
11:30 - 12:00 | Anker Coffee - Petr Kotva, cesty za kávou Sumatry, Indonásie a Brasilie. Cibetková káva | |
12:30 - 13:00 | Roberto Trevisan - Káva na talíři | |
13:30 - 14:00 | Petr Kadeřábek a Michal Nováček - mistři ČR. Ukázka techniky Latte Art | |
14:30 - 15:00 | Aleš Kolovrat - distributor kávy, odborník a komisař na soutěžích při mistrovství baristů ČR | |
15:00 - 17:00 | reprodukovaná hudba | |
17:00 | konec |
Zdeněk Pohlreich
Teď vaří šéf!
www.zdenekpohlreich.cz
Facebook: Zdeněk Pohlreich
Narozen
1957
Vzdělání
SOU kuchařské, Praha
Hotelová škola, Praha
Institute of Business Studies, Praha
Praxe
od června 2008 – ristorante Divinis
od května 2007 hotely Imperial a Metropol, šéfkuchař
2004–2007 hotel Prague Marriott, šéfkuchař a odpovědný vedoucí pro restaurace Marriott a Renaissance
2002–2004 hotel Renaissance Praha, šéfkuchař
1998–2002 hotel Radisson SAS Praha, šéfkuchař
1996–1998 hotel Villa Voyta Praha, šéfkuchař
1993–1996 hotel Renaissance Praha, sous-chef
1991–1993 restaurace La Guillotine, Adelaide, Austrálie, šéfkuchař
1990–1991 restaurace Het Schellinkje, Meppel, Nizozemí, šéfkuchař
1975–1989 různé hotely a restaurace, Praha
Ocenění
2000 vítěz President’s Award, Hong-Kong, Radisson SAS
2001 vítěz President’s Award, Cancún
Profesionální školení
Cukrářský kurz na Regency College of T.A.F.E., Austrálie
Řeznický a pekařský kurz Gastronom school garden, Drážďany, Německo
Kurs čínské a thajské kuchyně DHP Culture, Šanghaj, Čína
LOTS training na Management School od Radisson SAS, Göteborg, Švédsko
2002 Foundation of Leadership, Antem Marriott hotel, Mallorca
2003 kurz Creating Marriott Leadership Culture, Renaissance hotel Praha
Mezinárodně certifikovaný školitel HACCP
Roman Paulus
držitel michelinské hvězdy - restaurace Alcron Praha
www.romanpaulus.eu
Facebook: Roman Paulus
Ivan Vodochodský
Vyučený kuchař, absolvent hotelové školy. Je uznávaný odborník v oblasti gastronomie.
Populární kuchař, herec, moderátor, má improvizační schopnosti.
Pro klienty pořádá kurzy vaření, gastronomické zájezdy a kuchařské exhibice.
Ideálně propojuje svět showbusinessu a svět gastronomie.
Viet Ahn Doan
Ohnivý kuře cooking show
Rodák z Hanoje, v ČR žije od roku 1989. Viet je milovník dobrého jídla, sportovec a autor kuchařky Vietnamská domácí kuchyně. Vášeň k vaření u něj vznikla už v dětství, kdy se pořád motal v kuchyni, kde jeho rodina neustále něco vařila. Nyní tuto rodinnou tradici předává dále a šíří povědomí o Vietnamské kuchyni. Kromě kuchyně se občasně věnuje jednomu ze svých mnoha koníčku, a tím je herectví. V současné době ztvárnil postavu Liua v oblíbeném seriálu Ohnivý kuře.
Karolína Kamberská
Bosch cooking show
Facebook: Karolína Kamberská
Úspěšná novinářka, food kritička, písničkářka, autorka receptů a vášnivá kuchařka, která má vlastní kuchařský pořad na TV Prima
Karolína, zaměstnaná matka tří dětí, v pořadu Karolína, domácí kuchařka vaří inspirativní jídla pro svou rodinu a přátele, ve svých receptech vychází z tradic našich babiček a zároveň vstřebává nové vlivy a inspirace. Karolína je i autorkou stejnojmenné úspěšné kuchařky.
Petr Ocknecht
entomofágie aneb vaření z hmyzu
www.hmyznataliri.cz
Petr Ocknecht je jediný kuchař v České republice, který předvádí a učí ve spolupráci s MZLU Brno o Entomofágii. Je spoluautor kuchařky Kuchyně hmyzem zpestřená.
Studoval Höhere Bundeslehranstalt für Tourismus – Interkulturelle Hotelfachschule in Retz, Rakousko. Maturitu si dodělal na Soukromé škole služeb, Velké Meziříčí. A jazykové vzdělání získal na Lingua centrum – Jazyková škola Olomouc.
V letech 1993 – 1995 získával zkušenosti na školních praxích a brigádách v Rakousku a v Německu.
V letech 1996 – 2001 pracoval jako Vedoucí provozu rodiné firmy Globál, Chropyně.
V letech 2001 – 2002 pracoval jako „Cook rounds“ na výletní lodi M/V Galaxy, Celebrity cruises, Apollo ship challandres, Inc.
V letech 2002 – 2003 pracoval na pozici kuchař v resturaci Penzion pod přehradou, Horní Bečva
V letech 2004 – 2007 pracoval jako kuchař na hotelu Voroněž, Brno
V roce 2005 absolvoval stáž v hotelu LeCoq-Gadby, Rennes, Francie.
V letech 2007 – 2009 pracoval jako šéfcukrář v hotelu NoemArch, Brno
V letech 2009 – 2011 pracoval jako šéfcukrář v hotelu Comsa Brno Palace, Brno
Od roku 2012 pracuje jako cukřář v restauraci Il Mercato, Brno
Tomáš Drastík
extrémní catering
www.extremnicatering.cz
Tomáš Drastík patří ke generaci mladých dravých kuchařů, kteří se nebojí používat jak moderní tradiční metody tak extrémní suroviny. Ve své práci kombinuje nejenom exotická masa, ale i byliny a koření, které jsou pro dané recepty typické. Své zkušenosti sbíral v takových podnicích jako je George prime steak, nebo ve firmě Filipa Töpfera Husí játra.
Adam Robenek
OUTDOORCHEF
www.outdoorchef.cz
Člověk, který prošel gastronomickým peklem i rájem. Dva roky strávil v Anglii, rok v pražské restauraci MAZE by Gordon Ramsay, kde zažil jaké to je být součástí týmu, který získá prestižní ocenění Michelinu. Jeho gastronomický profil se vyznačuje pomalou tepelnou úpravou surovin a jednoduchou kombinací surovin se zaměřením na jejich kvalitní zpracování. To všechno přenáší do svých pokrmů v prostředí moderního STREET FOODu a Mobilního CATERINGu.
www.facebook.com/moodychefCZ/?fref=ts
Václav Matoušek
šéfkuchař restaurace Comix Excelent Urban Pub
www.excelent-comix.cz
Facebook: Václav Matoušek
Václav Matoušek
šéfkuchař restaurace Comix Excelent Urban Pub
www.excelent-comix.cz
Facebook: Václav Matoušek
Šéfkuchař restaurace Comix Excelent Urban Pub.