Plzeň - OC Plzeň Plaza 20. a 21.5.2017

Soutěže o titul Západočeská restaurace roku 2017 se zúčastní pečlivě vybrané TOP restaurace. O tom, kdo tento prestižní titul získá, rozhodnete právě vy návštěvníci společně s odbornou porotou. Konec hlasování bude 21.5. v 14:00. Poté budou hlasy sečteny a vyhlášeny výsledky na hlavním pódiu festivalu a to od 16:00.

HLASUJ A VYHRAJ !

Hlasuj o tom, kdo získá titul Západočeská restaurace roku 2017 a vyhraj ceny v hodnotě 32tis. Kč. Výherce bude vylosován v neděli 21.5. v 16:00 hod na hlavním pódiu festivalu. 

Soutěžní

Comix Excelent Urban Pub

www.excelent-comix.cz
Náměstí republiky 14a, Plzeň

Menu:

  • Tartar z lososa, sušený losos, lososový kaviár.
  • Hovězí svíčková ve čtyřech úpravách.
  • Burger se zauzeným hovězím diamondem, lanýžovou majonézou, cibulí a pancettou.

Lokál Pod Divadlem

lokal-poddivadlem.ambi.cz/cz
Bezručova 315/34, Plzeň-Město

Menu:

  • Čerstvě namíchaný tatarák.
  • Pečený bůček na našem pivě, zelný salát.
  • Mačkané jahody se zmrzlinou ze syrovátky.

Ristorante Gargáno

www.pizzeria-gargano.cz
Selská náves 20/1, Plzeň - Černice

Menu:

  • Lazagna Bolognese - Domácí boloňské lazaně připravené tradičním italským způsobem
  • Pizza Prosciutto di Parma e rucola - Pizza s parmskou šunkou a rukolou
  • Tiramisu - Nejznámější italský dezert

Beer Factory

www.beerfactoryplzen.cz
Dominikánská 8. Plzeň

Menu:

  • Dorůžova pečená kachní prsíčka,váleček z panenky, hráškové pyré s mátou,fermentovaná zelenina,škvarky z kachní kůže, silná jus
  • Mufloní hřbet dělaný metodou sous vide, karotkové pyré, zelený chřest, řepa, bramborový knedlík s konfitem z uzeného jazyku obalený v opražené strouhance, višňový jus
  • Tvarohový noček obalený v perníku,jahodová merenda, jahodový chips, čerstvá jahoda a omáčka ze zeleného chřestu

Mexická restaurace Pancho´s

Slovanská 16, Plzeň

www.mexickarestauracepanchos.cz

Menu:

  • FAJITAS WRAP CON POLLO - Pšeničná tortilla plněná zeleninou s kořením fajitas, grilovaným kuřecím masem a cheddarovou omáčkou
  • CARNITAS - Grilovaná pšeničná tortilla s marinovaným vepřovým masem, sypaná sýrem a přelitá zakysanou smetanou s papričkami chillpotle
  • TACO CHILLI CON CARNE - Kukuřičné tacos plněné tradiční mexickou směsí z mletého hovězího masa, zapečené se sýrem, zdobené Salsou de Casa

Restaurace ZA OPONOU

www.restauracezaoponou.cz
Nové divadlo Plzeň Palackého náměstí 30

Menu:

  • Carpaccio z marinované červené řepy, domácí smetanové žervé, sýrová oplatka, rukolové pesto.
  • Vepřový libový bůček, máslové bramborové pyré, omáčka demi-glace, kopřivová majonéza, vepřový popcorn.
  • Grilovaný ananas, vanilkovo-mátová zmrzlina, pomerančovo-rozmarýnový karamel, malinová redukce.

The GRILLHOUSE

www.thegrillhouse.cz
nám. Svobody 49, Sušice

Menu:

  • Tradiční Gazpacho s řapíkatým celerem.
  • Secreto burger s kaštanovou majonézou, cibulovo-kaštanové chutney a křepelčí vajíčko.
  • Hovězí Tatarák, bylinková sušenka, dýňový olej.

Malesický dvůr

www.malesickydvur.cz
Malesická náves 1, Plzeň

Menu:

  • Panna cotta z kozího kefíru s chia semínky, pesto z medvědího česneku a chutney z červené řepy. 
  • Kachní prsíčko zauzené na višňových pilinách s ořechovým hummusem, hruškou a kachním juice s pomerančem.
  • Malinová ricotta s citrónovou pěnou a lístkem máty. 

Restaurace u sousedů

www.restauraceusousedu.cz
Hraniční 12, Plzeň

Menu:

  • Slovanské bliny s marinovaným lososem a kysanou smetanou
  • Kachní prso připravené metodou sous-vide na kroupovém rizotu s chřestem a šafránem
  • Skořicová zmrzlina s horkými višněmi 

Ta Farma

www.tafarma.com
Sedláčkova 7, Plzeň

Menu:

  • Selský závitek z vepřové pečeně s kořenovou zeleninou, šťouchaný brambor s jarní cibulkou.
  • Farmářská rolka z hovězí roštěné se slaninou a švestkou, zapečený brambor s dipem.
  • Tatarský biftek,opečená bageta a toast.

Nesoutěžní

Extrémní Catering

Extrémní masa a pokrmy šéfkuchaře Tomáše Drastíka

www.extremnicatering.cz

Menu:

  • Žraločí polévka s kokosovým mlékem 
  • Velbloudí ragů s cizrnou 
  • Baracuda seviche s avokádem 
  • Krokodýlí tacos s mango salsou

Šach Mat - hmyz na talíři

& šéfkuchař Petr Ocknecht

www.sach-mat.cz
Purkyňova 29, Plzeň

Menu:

  • Zophobas na cibulovém chutney se sušenými rajčaty.
  • Smažený šváb na špeku.
  • Blanšírovaní cvrčci na másle s bagetkou.
  • Štír macerován v rumu RON CUBANEY 8 aňos solera reserva, koriandru, chilli a limetce, podávaný na mladém salátku.
  • Sklípkan růžový macerován v rumu RON CUBANEY 8 aňos solera reserva, koriandru, chilli a limetce, podávaný na mladém salátku

Drinky třetího tisíciletí Barman.cz

molekulární mixologie

www.barman.cz
Erbenova 2, Praha 5

Menu:

  • Svíčková vodka infúzovaná hovězím masem, celerovo-mrkvová šťáva, kořeněné hořčidlo, pečená petrželová houba, citronová pěna, brusinkový kaviár.
  • Rajská pepřová vodka, domácí kořeněné hořčidlo, pikantní rajčatová šťáva, sladkokyselé bazalkové špagety s vodkou, balsamikový kaviár.
  • Koprovka reverzní sféra z domácího okurkového ginu, sycená prémiovým tonikem, čerstvý kopr, kyselé mýdlové bubliny.
  • Zelňačka domácí tagliatelle z whisky infúzované klobásou, jablečný shrub s kyselím zelím, sladkokyselá paprikovová espuma, skleněný bramborový lupínek.
  • Krupicová kaše dusíkem mražené pěnové pusinky z rumu, krupicové mléko, jedlá hlína, lentilkové pyré. 
  • Buchtičky se šodó zmrzlina z domácí vanilkové vodky, víno, bílek, vanilkové mléko, pečená jahodová houba. 

Husí Játra

www.husijatra.cz
Na Bojišti 12-14, Praha 2

Menu:

  • Polévka Foie gras s husím pršutem (polevka bude servírována do bílého hrnku s logem Husí játra který si můžou návštvníci nechat, ZDARMA!
  • Ramen s kachním stehnem 
  • Foie gras s jablky a cibulkou 

Ho Sen Quan Lotus

www.restauracelotus.cz
areál SAPARIA, Libušská 319, Praha 4

Menu:

  • Tygří kreveta v tempuře s pikantní omáčkou.
  • Salat s exotickým ovocem.
  • Grilované slávky posypané jarní cibulkou a arašídy
  • Bun Bo Nam Bo
  • Čerstvé závitky s krevetou se salátem a domácí rybí omáčkou.
  • Fritované závitky se salátem a domácí rybí omáčkou.

Ryba na talíř & Šupina a Šupinka

pod záštitou ministra zemědělství Ing. Mariána Jurečky

www.rybanatalir.cz
www.supina.cz

Menu:

  • Kapří tatarák, pažitková majonéza
  • Kapří hranolky, žampionovo-koprová omáčka
  • Tradiční rybí polévka, kruton

Makro Akademie

www.makro.cz
Obchodní 2, Plzeň

Menu:

  • Hunger skewers chřestovo artičok salát
  • Nicoise salát s tuňákem
  • Ceasar salát

Kaiser Franz

www.facebook.com/KaiserFranzCZ
Na Větrově 201/50, Praha 4

Menu:

  • Hovězí bacon cheese burger s anglickou slaninou, vyzrálou goudou, čerstvou zeleninou, domácí majonézou a originální bulkou
  • Jehněčí burger s ovčím sýrem, řeckými tzatziki, rukolou a originální bulkou

Barkona Snails

Šnečí a houbová farma

www.barkona-snails.eu
Staškova 520/16, Olomouc

Menu:

  • Šneci po burgundsku (s bylinkovým máslem na bagtetce) - 3ks 
  • Šnečí paštika se šnečím kaviárem s toustovým chlebem
  • Originální slaninové džemy (klasik a pivní švestka) na kanapkách se sezamem a brusinkami - 2ks

Vitarka Raw bistro

RAW znamená, že pokrmy nejsou tepelně zpracované /do 45 stupňů/a jsou Veganské a bez Lepku

www.vitarka-rawbistro.cz
Veleslavínova 51, Plzeň

Menu:

  • Raw  Krémová polévka z mladého hrášku s česnekem
  • Raw  Mandlovo-rajčatové Crostini  s kešu česnekovým krémem, rukolou a rajčátky
  • Raw  Taštička z rýžového papíru plněná směsí zeleniny s kimchi
  • Raw  "Tatarák" z červené řepy s konopnými semínky a salátem
  • Raw  Créme brulee z kešu oříšků s datlovým pyré a kokosovým cukrem
  • Raw  Košíček z kokosu s mangovým krémem a kokosovou šlehačkou
  • Raw  Makovo-čokládový košíček se švestkovým čatní a kokosovou šlehačkou

Vylehčené bistro Meggle

dodavatel kvalitních mléčných produktů

www.meggle.cz

Menu:

  • Energy salát s Cottage Cheese
  • Vylehčený wrap s Cottage Cheese
  • Malinový smoothie s Cottage Cheese
  • Italský smetanový dezert Panna Cotta
Copyright © 2024 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook