Milovníci kávy si přijdou na své na Bosch FRESH festivalu

Největší gurmánský festival letos zavítá do čtyř měst, Českých Budějovic, Plzně, Liberce a Pardubic a opět potěší všechny milovníky kávy. Na Coffee stage by Siemens se opět doví vše, co o kávě ještě nevěděli a ochutnají to nejlepší, co současný trh s kávou nabízí.

 

Již v loňském roce měli návštěvníci festivalu možnost proniknout do tajů přípravy kávy pod vedením ambasadora Roberta Trevisana a vzhledem k oblíbenosti tohoto pódia, budou mít tuto příležitost i v rámci letošního ročníku. 

Roberto, hlavní hvězda programu coffee stage, je v oboru kávy odborník na slovo vzatý. Zakladatel Mistrovství baristů ČR a lektor Školy kávy, bude v rámci festivalu, se svými hosty, přednášet o tématech spojených s kávou:

„Kávové pódium a jeho program s mými hosty se ponese v duchu motta: 'Chceš-li postavit loď, nauč lidi milovat moře', jak nese citát A. de Saint-Exuperyho", uvádí Roberto Trevisan. „Na účastníky festivalu se velmi těším a budu rád, když při společném setkání probereme a rozmotáme dilema, zda kávu pít či nepít,“ dodává.   

Na Coffee stage by Siemens se, ale kromě jiného, představí také pražírny festivalových měst (České Budějovice, Plzeň, Liberec a Pardubice), které předvedou svoje umění v rámci zajímavých přednášek a show. Kávoví nadšenci navíc uvidí ukázky pražení kávy, budou moct kávu přímo na pódiu degustovat nebo si vyzkouší její přípravu v rámci workshopů. Jak již název stage napovídá, letos se do projektu, jako hlavní partner, nově zapojila značka Siemens, která je předním výrobcem a distributorem kvalitních kávovarů pro domácnost.

 

.

Copyright © 2024 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook