BOSCH FRESH FESTIVAL již tento víkend v Pardubicích. Praktické informace pro návštěvníky!

Gurmánský festival v Pardubicích startuje, již po páté, tento víkend 17. a 18. června. Pro návštěvníky je připraveno dobré jídlo a pití, klasická i netradiční gastronomie, zahraniční speciality, živé show věhlasných šéfkuchařů a další bohatý sobotní a nedělní program.

Na čtyřech pódiích budou kuchaři pro gurmánské nadšence připravovat nejen klasickou gastronomii, molekulární kuchyni, extrémní catering nebo speciality všemožných zahraničních kuchyní, ale také lahůdky z grilu nebo výbornou kávu v rámci Coffee stage by Siemens. Účastníci mohou show nejen sledovat, ale také se aktivně zapojit.

V sobotu a neděli se na pódiu vystřídají kuchařská esa.

Sobotní program začne v 11 hodin, kdy na hlavním pódiu vystoupí kukař Filip Topfer se svou show z foie gras. K poledni bude program gradovat a přesně ve 12 hodin přivítají návštěvníci hvězdu festivalu, Zdeňka Pohlreicha. Kromě něj se ale můžou těšit také na Karolínu Kamberskou, mixologa Tomáše Kubíčka, školu čepování piva s Vojtěchem Homolkou nebo hmyzí speciality s Petrem Ocknechtem.

Nedělní akce se ponese v neméně atraktivním duchu, ale především v duchu většího klidu a pohody. V neděli se na podiích vystřídá michelinský kuchař Oldřich Sahajdák, uznávaný šéfkuchař Radek David, který bude vařit s pardubickým perníkem nebo Viet Anh Doan, alias Liu ze seriálu Ohnivý kuře.

Součástí festivalu v Pardubicích bude soutěž o Východočeskou restauraci roku, které se zúčastní TOP restaurace Východočeského regionu a okolí se svým soutěžním degustačním menu. O vítězi letošního ročníku mohou návštěvníci, spolu s odbornou porotou, rozhodnout svými hlasy v průběhu celého festivalového víkendu.

Praktické informace

Místo konání: Areál dostihového závodiště - Agrofert park. Pražská 607, Pardubice

K dispozici budou dva vstupy do festivalového areálu. Hlavní vstup bude hlavní bránou dostihového závodiště a druhý vstup bude zadní bránou závodiště z ulice Pražská. Budou zde umístěny pokladny, ve kterých budou k zakoupení vstupenky. Akreditovaní hosté festivalu a výherci soutěží se můžou hlásit u hlavního vstupu u pokladny označené nápisem Akreditace.

  

Parkování: Parkování je možné na dostihovém závodišti v bezprostřední blízkosti festivalu. Po naplnění této kapacity pro Vás máme další dva tipy na parkování:

  • parkoviště u Parama  - cca 200m od festivalu
  • parkoviště v zadní části dostihového závodiště
  • Parkovné: 100,-Kč auto / den

 

Otevírací doba:

Sobota 17. června 10 – 20 hod

Neděle 18. června 10 – 17 hod.

 

Vstupné:

Na místě:

 

Lístky v předprodeji s dárkem!

Do pátku 16. 6. mají zájemci poslední možnost zakoupit si vstupenky v předprodeji v síti Ticketportal nebo online na www.freshfestival.cz/vstupenkyVýhodná cena vstupenky 100 Kč obsahuje jednodenní vstup na kterýkoliv den vybraného festivalu a dárek v hodnotě 40 Kč v podobě oroseného ležáku Pilsner Urquell, který si můžou návštěvníci sami, za asistence a výkladu Mastera Bartendera, načepovat do skla. 

Copyright © 2024 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook