BOSCH FRESH FESTIVAL již tento víkend v Liberci. Praktické informace pro návštěvníky!

Gurmánský festival v Liberci startuje poprvé, již tento víkend, 27. a 28. května. Pro návštěvníky je připraveno dobré jídlo a pití, klasická i netradiční gastronomie, zahraniční speciality, živé show věhlasných šéfkuchařů a další bohatý sobotní a nedělní program.

Na třech pódiích budou kuchaři pro gurmánské nadšence připravovat nejen klasickou gastronomii, molekulární kuchyni, extrémní catering nebo speciality všemožných zahraničních kuchyní, ale také například výbornou kávu v rámci Coffee stage by Siemens. Účastníci mohou show nejen sledovat, ale také se aktivně zapojit.

V sobotu a neděli se na pódiu vystřídají kuchařská esa.

Sobotní program začne již po 10 hodině, kdy na hlavním pódiu vystoupí šéfkukař Robert Sklenář z liberecké restaurace Benada. K poledni bude program gradovat a přesně ve 12 hodin přivítají návštěvníci hvězdu festivalu, Zdeňka Pohlreicha. Kromě něj se ale můžou těšit také na Karolínu Kamberskou, mixologa Tomáše Kubíčka, školu čepování piva s Václavem Berkou nebo vietnamské vaření s hercem seriálu Ohnivý kuře, Vietem Anh Doanem. Ten si na pódium přizval vzácného hosta a Jiřího Löffelmanna, člena rady kraje, řízení rezortu životního prostředí, zemědělství a rozvoje venkova.

Nedělní akce se ponese v neméně atraktivním duchu, ale především v duchu většího klidu a pohody. V neděli se na podiích vystřídá Marcel Ihnačák, uznávaný šéfkuchař Radek David, Filip Töpfer s delikatesami z husích jater nebo skvělý kuchař a kolega Romana Pauluse, Pavel Býček z michelinské restaurace Alcron.

Součástí festivalu v Liberci bude soutěž o Severočeskou restauraci roku, které se zúčastní TOP 10 restaurací severočeského regionu a okolí se svým soutěžním degustačním menu. O vítězi letošního ročníku mohou návštěvníci, spolu s odbornou porotou, rozhodnout svými hlasy v průběhu celého festivalového víkendu.

Praktické informace

Místo konání: park u bazénu - Budyšínská ulice, Liberec

K dispozici budou dva vstupy do areálu festivalu. Hlavní vstup bude Tržního nám. Druhý vstup bude umístěn přímo naproti prodejně Albert v ulici Budyšínská u zastávky autobusu Tržní náměstí. U obou vstupů budou umístěny pokladny s prodejem vstupenek i samostatná pokladna pro hosty festivalu označena nápisem Akreditace.


Parkování:
Pro návštěvníky máme hend několik tipů…

  • Parkoviště u prodejny Albert (vzdálené 50m od areálu festivalu)
  • Parkovací plocha v ulici Pastýřská (100m od areálu)
  • Parkoviště na Tržním náměstí (150m od areálu)

Parkovací plochy mají omezenou kapacitu, proto doporučujeme zvolit dopravu na festival pomocí MHD. Cílová stanice nese název Tržní náměstí.

Otevírací doba:

Sobota 27. května 10 – 20 hod
Neděle 28. května 10 – 17 hod.

Vstupné:

  • Na místě 100,- Kč jednodenní vstup v sobotu i v neděli
  • ZTP a děti do 130cm vstup zdarma

Lístky v předprodeji s dárkem!

Do pátku 26. 5. mají zájemci poslední možnost zakoupit si vstupenky v předprodeji v síti Ticketportal nebo online na www.freshfestival.cz/vstupenky. Výhodná cena vstupenky 100 Kč obsahuje jednodenní vstup na kterýkoliv den vybraného festivalu a dárek v hodnotě 40 Kč v podobě oroseného ležáku Pilsner Urquell, který si můžou návštěvníci sami, za asistence a výkladu Mastera Bartendera, načepovat do skla.

Více info na webu www.freshfestival.cz, Facebook Fanpage nebo na Instagram.com/fresh_festival.

Copyright © 2024 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook