Bosch Bosch Jihočeský kraj České Budějovice

České Budějovice - Výstaviště 6. a 7.5.2017

Soutěže o titul Jihočeská restaurace roku 2017 se zúčastní pečlivě vybrané TOP restaurace. O tom, kdo tento titul získá, rozhodnete právě vy návštěvníci společně s odbornou porotou. Konec hlasování bude 7.5. v 14:00. Poté budou hlasy sečteny a vyhlášeny výsledky na hlavním pódiu festivalu a to od 16:00.

HLASUJ A VYHRAJ !

Hlasuj o tom, kdo získá titul Jihočeská restaurace roku 2017 a vyhraj ceny v hodnotě 32tis. Kč. Výherce bude vylosován v neděli 7.5. v 16:00 hod na hlavním pódiu festivalu. 

Soutěžní

Šupina a Šupinka

www.supina.cz
Restaurace Šupina – Valy 155 a 56, Třeboň

Menu:

  • Kapří tatarák, pažitka, citron, řepa, štičí kaviár.
  • Amur bílý, kroupy, hlíva ústřičná, křen, petržel, šupiny.
  • Vanilkový pudink, rybízová espuma, pistáciový griliáš.

Restaurace NAŠE FARMA

www.nasefarma.cz
U Černé věže 15, České Budějovice

Menu:

  • Hovězí rillettes s bramborovou placičkou a brusinkovo rakytníkovou omáčkou
  • Pomalu pečený váleček z hovězího náhorního skotu s batátovým a vitelotte pyré s omáčkou Bordeaux
  • Skořicový piškot s farmářským medovým tvarohem, pravou vanilkou, čerstvými jahodami, malinami a borůvkami

Hostinec Depo

www.depokrumlov.cz
Latrán 74, Český Krumlov

Menu:

  • Hovězí roastbeef s lanýžovou majonézou, malým salátem a pečenou bagetou.
  • Pomalu pečený vepřový bok na salátu z červené čočky, kedlubny, čerstvé majoránky a cibule s lehce pikantní omáčkou ze sušených švestek.
  • Mačkané jahody se zeleným pepřem s karamelovou omáčkou a vanilkovým krémem.

Bistro Cobliha

www.cobliha.cz
Panská 2, České Budějovice

Menu:

  • MINIBURGER z hovězího BIO masa v domácí sezamové bulce s cukrovou cibulkou, rajčaty, ledovým salátkem, kyselou okurkou, sýrem Cheddar a BBQ omáčkou.
  • CUKETOVO CITRONOVÝ DORTÍK s citronovým creme fresh a čerstvým ovocem.
  • VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA připravená Sous Vide v domácí zauzené BBQ marinádě.

Hotel Štekl

www.hotelstekl.cz
Bezručova 141, Hluboká nad Vltavou

Menu:

  • Vepřová panenka sous-vide na cibulovém ragú z banánové šalotky, podávaná s domácí mandlovou kroketou.
  • Konfitované kachní prso v tymiánovém sádle s pomeranči, puré z červeného zelí a sušených švestek, perníkový knedlík.
  • Čokoládové brownies s pistáciovou zmrzlinou ozdobené čerstvou jahodou a mátou.

Kozlovna U Plechandy

www.kozlovnauplechandy.cz
Svatotrojická 164, Písek

Menu:

  • Hovězí ořech pečený v seně , křenová espuma, chlebový chips.
  • Vepřové líčko po burgundsku , bramborový fondant , mrkev, žampiony.
  • Domácí medovník , skořicová zmrzlina , karamelová omáčka s citrusy. 

Žlutá ponorka - Poetic Cocktail Bar

www.barzlutaponorka.cz
Česká 66, České Budějovice

Menu:

  • Chřestová polévka s mandlovou pěnou a drobenkou, treska.
  • Kachna Teriyaki, salát z okurky a jarní cibulky, švestkové želé a pohankové placky.
  • Rebarbora v kořeněné polévce s jogurtovou zmrzlinou Jersey a andělskými vlasy.

Restaurace Alchymista

www.alchymista.org
U tří lvů 10, České Budějovice

Menu:

  • Dvě variace tartara z čerstvého lososa. První s kapari na bílém octu a šalotkou. Druhá s jablkem Evelína a rukolou talianského typu.  Podávaný s domácím pečeným vícezrnným chlebem.
  • Hovězí pupek z belgického plemene s bylinkovo-smetanovým dipem. Podávaný s kořenovou zeleninou pečenou na medu a lístky polníčku.
  • Kynuté lívanečky se smetanovým tvarohem, přelité lesním ovocem a pomerančovou redukcí.

Restaurace Le Jardin

www.lejardinrestaurant.cz
Latrán 77, Český Krumlov

Menu:

  • Mušle svatého Jakuba - barevný květák, květákové pyré, rýžový chips, slaninový prach.
  • Topinamburový krém - lehce zauzený losos, brambor, pažitkový olej, zelený chřest.
  • Kachní prso - pyré z pečené červené řepy, hoisin omáčka, houby Shimeji.

THE PUB

www.thepub.cz/ceske-budejovice
Na Sadech 30, České Budějovice

Menu:

  • Tatarák z Olomouckých tvarůžků - míchaný s červenou cibulí, drceným kmínem a hořčicí, podávaný s topinkou a česnekem
  • PUB Texas Smokey BBQ Burger - burger z mletého hovězího masa v domácí cibulové housce, s lístky ledového salátu, rajčetem, kyselou okurkou, plátkem slaniny, sýrem Gouda, hořčičnou majonézou a domácí Texas smokey BBQ omáčkou
  • PUB Chicken Burger - burger z mletých kuřecích prsou se sušenými rajčaty v domácí cibulové housce, s plátkem slaniny, cheddarem, ledovým salátem, plátkem rajčete, hořčičnou majonézou a BBQ omáčkou

Nesoutěžní

Extrémní Catering

Extrémní masa a pokrmy šéfkuchaře Tomáše Drastíka

www.extremnicatering.cz

Menu:

  • Žraločí polévka s kokosovým mlékem 
  • Velbloudí ragů s cizrnou 
  • Baracuda seviche s avokádem 
  • Krokodýlí tacos s mango salsou

Drinky třetího tisíciletí Barman.cz

molekulární mixologie

www.barman.cz
Erbenova 2, Praha 5

Menu:

  • Svíčková - vodka infúzovaná hovězím masem, celerovo-mrkvová šťáva, kořeněné hořčidlo, pečená petrželová houba, citronová pěna, brusinkový kaviár.
  • Rajská - pepřová vodka, domácí kořeněné hořčidlo, pikantní rajčatová šťáva, sladkokyselé bazalkové špagety s vodkou, balsamikový kaviár.
  • Koprovka - reverzní sféra z domácího okurkového ginu, sycená prémiovým tonikem, čerstvý kopr, kyselé mýdlové bubliny.
  • Zelňačka - domácí tagliatelle z whisky infúzované klobásou, jablečný shrub s kyselím zelím, sladkokyselá paprikovová espuma, skleněný bramborový lupínek.
  • Krupicová kaše - dusíkem mražené pěnové pusinky z rumu, krupicové mléko, jedlá hlína, lentilkové pyré. 
  • Buchtičky se šodó - zmrzlina z domácí vanilkové vodky, víno, bílek, vanilkové mléko, pečená jahodová houba. 

Šach Mat - hmyz na talíři

& šéfkuchař Petr Ocknecht

www.sach-mat.cz
Purkyňova 29, Plzeň

Menu:

  • Zophobas na cibulovém chutney se sušenými rajčaty.
  • Smažený šváb na špeku.
  • Blanšírovaní cvrčci na másle s bagetkou.
  • Štír macerován v rumu RON CUBANEY 8 aňos solera reserva, koriandru, chilli a limetce, podávaný na mladém salátku.
  • Sklípkan růžový macerován v rumu RON CUBANEY 8 aňos solera reserva, koriandru, chilli a limetce, podávaný na mladém salátku

Husí Játra

www.husijatra.cz
Na Bojišti 12-14, Praha 2

Menu:

  • Polévka Foie gras s husím pršutem (polevka bude servírována do bílého hrnku s logem Husí játra který si můžou návštvníci nechat, ZDARMA!
  • Ramen s kachním stehnem 
  • Foie gras s jablky a cibulkou 

Makro Akademie

www.makro.cz
Hrdějovice 396, České Budějovice

Menu:

    • Hunger skewers chřestovo artičok salát
    • Nicoise salát s tuňákem
    • Ceasar salát

    Barkona Snails

    Šnečí a houbová farma

    www.barkona-snails.eu
    Staškova 520/16, Olomouc

    Menu:

    • Šneci po burgundsku (s bylinkovým máslem na bagtetce) - 3ks 
    • Šnečí paštika se šnečím kaviárem s toustovým chlebem
    • Originální slaninové džemy (klasik a pivní švestka) na kanapkách se sezamem a brusinkami - 2ks

    Kaiser Franz

    www.facebook.com/KaiserFranzCZ
    Na Větrově 201/50, Praha 4

    Menu:

    • Hovězí bacon cheese burger s anglickou slaninou, vyzrálou goudou, čerstvou zeleninou, domácí majonézou a originální bulkou
    • Jehněčí burger s ovčím sýrem, řeckými tzatziki, rukolou a originální bulkou

    Ryba na talíř & Fakulta rybářství

    pod záštitou ministra zemědělství Ing. Mariána Jurečky

    www.rybanatalir.cz
    www.frov.jcu.cz

    Menu:

    • Tatar z kapra
    • Polévka Halázsle
    • Kapr načerno s karlovarským knedlíkem

    Street food Viet Nam

    www.facebook.com/Street-Food-Viet-Nam-1107976429267003/
    Konevova 68, Praha 3 Zizkov

    Menu:

    • Jarní závitek - rýžový papír, rýžové nudle, zelenina, hovězí maso nebo kuřecí, krevety.
    • Bún chả - vepřové maso na grilu s nudlemi , zelenina, omáčky.
    • Bún ngan nướng - kachní maso na grilu s nudlemi, zelenina, omáčky.
    • Smažený závitek - zelenina, vepřové maso, rýžový papír ,rýžové nudle , krabí tyčinky.
    • Việt salad - kuřecí maso, zelenina, arašídy, omáčky.
    • Việt tortilla - kuřecí maso, zelenina, omáčky.
    • Bánh mỳ - bageta s grilovaným masem a zeleninou.
    • Grilování hovězí maso s bílými houbami.
    Copyright © 2024 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
    facebook