Gurmánský festival
dobrého jídla a pití

Dostihové závodiště 18. a 19.6.2016

Nově bude na festivale Coffee stage, na které budou probíhat degustace kávy neboli cupping, ukázky pražení kávy, přípravy různých druhů kávy, lateart, workshopy a další..

Espresso Longberry

Specializovaná pražírna kávy a e-shop

www.longberry.cz
Komenského náměstí 8, Kralupy nad Vltavou

Mlsounova kavárna

www.mlsoun.eu
Tomkova 911/6, Hradec Králové, Smilova 337, Pardubice

Mezzo caffè

www.mezzo.cz
Holešovický nábřeží 1366, Praha 7

Rodinná pražírna kávy z industriálního prostředí pražských Holešovic, jejíž tradice sahá do roku 1991, je vedena již druhou generací Šorejsů.

Zabýváme se dovozem kávy a následným pražením dle vlastních bohatých zkušeností a lety prověřených postupů. Zaměřujeme se především na jednodruhové arabiky ze všech koutů světa a smíme Vám nabídnout skutečně pestrou škálu - přes 40 druhů jednodruhových káv a vlastních směsí, kávy v bio kvalitě, od drobných pěstitelů, ale také kávy z prestižní mezinárodní soutěže „Cup of excellence"http://www.allianceforcoffeeexcellence.org/en/ 

Smíte se spolehnout na perfektní péči, od vyložení z kamionu, precizní kontrolu každého zrna, následné pražení, pečlivé balení a expedici. Všechny zmíněné práce stále provádíme ručně a s láskou, neboť nám ze všeho nejvíce záleží na naprosté spokojenosti našich zákazníků. Hlavním cílem rodinné pražírny je dodávat kvalitní čerstvou kávu za přijatelnou cenu a především bez zbytečných marketingových příplatků. 

HY Coffee Point

www.facebook.com/HY-Coffee-Point-1683941105171143
Seifertova 6, Litoměřice

Copyright © 2024 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook