Gurmánský festival
dobrého jídla a pití

BOSCH Fresh Festival 2016

Kulinářský BOSCH FRESH FESTIVAL již po čtvrté v Pardubicích. Opět nabídne nevšední lahůdky a skvělou zábavu pro všechny.

Gurmánský festival dobrého jídla a pití přichází letos do Pardubic již čtvrtým rokem. Tradiční festival, tentokrát pod názvem BOSCH FRESH FESTIVAL, proběhne na pardubickém závodišti o víkendu 18. a 19. června. I letos nabídne nevšední gastronomické pokrmy. Návštěvníci se mohou těšit na to nejlepší z klasické, molekulární nebo extrémní kuchyně. V Pardubicích nebude chybět jedinečná gastronomie, živé show pod vedením věhlasných šéfkuchařů, soutěž o restauraci regionu a další doprovodný program.

Pardubice, se kromě dalších festivalových měst Plzeň, Praha a nově Brno, stanou místem vysoké kulinařiny z různých koutů světa. Na gurmánském festivalu, který má letos několik novinek, se kromě hlavního pódia s bohatým programem za účasti kuchařských es, mohou návštěvníci těšit i na workshop stage nebo nově na pódium, které bude věnováno pražení kávy.

„Stejně jako v předchozích letech zavítá do Pardubic a ukáže své umění populární Zdeněk Pohlreich, chybět nebudou ani další známí šéfkuchaři – Ivan Vodochodský, Marcel Ihnačák nebo jejich syrský kolega Malaz Al Youssef z restaurace NOOR, kteří předvedou nezapomenutelné show,“ říká Martin Nauš, pořadatel BOSCH FRESH FESTIVALU.

Na hlavním pódiu se právě tito nejlepší šéfkuchaři vystřídají při svých živých kulinářských show. Návštěvníci se mohou pod jejich vedením naživo seznámit s přípravou nejrůznějších lahůdek nebo přímo na pódiu jejich jídla ochutnat. V interaktivní workshop stage si naopak mohou s některou z kuchařských hvězd sami uvařit rozmanité speciality. Pro gurmánské nadšence představí kuchaři nejen klasickou gastronomii, ale mohou zažít také molekulární kuchyni, extrémní catering nebo svět entomofágie – neboli pojídání hmyzu, který je nazýván surovinou třetího tisíciletí. Chystají se také lahůdky z hadího nebo krokodýlího masa. „Na letošním festivalu v Pardubicích proběhnou skvělé kuchařské show s řadou osobností spojených se špičkovou gastronomií. Pro návštěvníky je připravena celá řada gurmánských zážitků v příjemném venkovním prostředí plném zeleně. Show a doprovodné programy festivalu jsou určeny všem věkovým kategoriím,“ upřesňuje Martin Nauš.

Součástí festivalu v Pardubicích bude soutěž o Regionální restauraci roku, které se zúčastní TOP restaurace východočeského kraje se svým soutěžním degustačním menu. Loni cenu získala restaurace u Zběhlíka, která návštěvníky i porotu okouzlila jednoduchou, ale přitom

moderní českou gastronomií. O vítězi letošního ročníku mohou návštěvníci, spolu s odbornou porotou, opět rozhodnout svými hlasy v průběhu celého festivalového víkendu.

Pro milovníky lahodných moků, jako jsou víno a pivo, které k jídlu neodmyslitelně patří, budou připraveny ochutnávky z nejlepších vinařství a představí se známé i menší, či rodinné pivovary.

„Věříme, že další ročník přiláká opět tisíce gurmánů a že se stane inspirací pro všechny milovníky dobrého jídla a pití,“ dodává Martin Nauš.

Hlasuj a vyhraj

Hlasuj o tom, kdo získá titul Východočeská restaurace roku 2016 a vyhraj ceny v hodnotě 30 tis. Kč. Výherce bude losován v neděli 19.6. v 16:00 hod na hlavním pódiu festivalu. Výherce bude vylosován v neděli 19.6. v 16:00 hod na hlavním pódiu festivalu. Pro zařazení do slosování je podmínkou uvést na hlasovací kupón, který najdete na vstupence, celé jméno a email.

Pravidla soutěže:

1) Každý platící návštěvník dostane u vchodu vstupenku s kuponem pro odtrhnutí pro Východočeskou restauraci roku 2016.

2) Kupony se vhazují do centrálního boxu umístěného na hlavní ploše (stan označený symbolem soutěž).

3) Od každého návštěvníka si kupon přebere hosteska, která lístek označí soutěžním číslem požadované restaurace a vhodí za vaší přítomnosti do centrálního boxu.

4) Pokud chcete být zařazeni do slosování o ceny od partnerů soutěže v hodnotě 30.000,-Kč, napište na kupón celé jméno a emailovou adresu, na kterou vás budeme v případě vylosování kontaktovat.

5) O vítězi v kategorii Východočeská restaurace roku 2016 rozhodne i odborná porota, která se bude skládat z osob z řad známých kuchařů, účinkujících v hlavním programu Bosch Fresh Festivalu. Jejich rozhodnutí bude mít stejnou hodnotu, jako celkové pořadí určené hlasy od návštěvníků.

6) Termín hlasování a předání cen:

18.6. od 10:00 do 21:00

19.6. od 10:00 do 14:00, poté budou hlasy sečteny, vyhlášen vítěz hlasování a vylosován návštěvník, který obdrží hodnotné ceny. K předání cen a zveřejnění výsledku soutěže dojde v 16:00 na hlavním pódiu festivalu.

Podrobné informace

Copyright © 2018 Pigs Production s.r.o. a Motor AG s.r.o. | Kontakt | Web od Beneš & Michl
facebook