Přinášíme vám fotoreport z prvního ročníku Prima FRESH Festivalu Praha a zároveň děkujeme všem návštěvníkům i účastníkům za úžasnou atmosféru, která festival provázela. Zažili jsme spolu s vámi velmi horký, ale i tak povedený víkend a už teď se těšíme na Prima FRESH Festival Praha 2016. Za celý team, který festival organizuje děkují Petr Jirásek a Martin Nauš - organizátoři festivalu. Budeme rádi za vaše emaily s náměty na zlepšení nebo postřehy z festivalu. Vše posílejte na adresu petr@freshfestival.cz
Praha, 7. června 2015 – Restaurací FRESH Festivalu Praha 2015 se stala restaurace Spices restaurant & bar. Rozhodli o tom svými hlasy návštěvníci a odborná porota FRESH Festivalu, který se konal od 6. do 7. června v Letenských sadech v Praze. Zároveň vybrali i Pivo FRESH Festivalu Praha 2015. Ze všech čepovaných pěnivých moků jim nejvíce chutnaly produkty minipivovaru U Stočesů.
Kuchařské show známých osobností, gurmánská menu špičkových restaurací, nabídka desítek druhů piv malých pivovarů, česká i moravská vína. To všechno nabízí Prima FRESH Festival, který již dnes otevřel brány milovníkům dobrého jídla a pití a zavře je až v neděli 7. června ve večerních hodinách, kdy bude slavnostně vyhlášena Restaurace Fresh Festivalu Praha 2015 a Pivo Fresh Festivalu Praha 2015. Dnes si do Letenských sadů našlo cestu i přes úmorné vedro osm tisíc návštěvníků.
Už jen pár dní zbývá do zahájení významné kulinářské akce letošního roku v Praze – Prima FRESH Festivalu. Na návštěvníky čeká víkend plný špičkového jídla, pití a kuchařských show, na dvou scénách se budou střídat vyhlášení šéfkuchaři se známými osobnostmi. Prima FRESH Festival se koná 6. – 7. června 2015 v Letenských sadech. Soutěžní degustační menu nabídne patnáct vybraných restaurací, na milovníky piva čeká dvacet pivovarů.
Chtěli byste ochutnat krajtu, krokodýla, žábu nebo zebru? Pak máte jedinečnou příležitost na pražském Prima FRESH Festivalu, který se bude konat o víkendu 6. a 7. června 2015 v Letenských sadech v Praze. Jedním z hlavních hostů festivalu bude mistr extrémní a molekulární kuchyně u nás – šéfkuchař Petr Koukolíček.