Bc. Martin Havlík
Další informace
Narozen 1979 v Plzni
Vzdělání
ISŠG, sady 5. května Plzeň
ISŠ Klatovy, Voříškova ul.
Západočeská univerzita – fakulta pedagogická
V současnosti:
student Ekonomické fakulty České zemědělské univerzity v Praze
Praxe
- Hotel Roudná ***, Plzeň
- hotel Kaiserhof ****, Německo
- Quatro spol. s r. o., zakladatel, provoz občerstvení, Plzeň
- Levora – catering servis
- Restaurace Český dvůr, Starý Plzenec, česká kuchyně
- Hotel Hájek***, Šťáhlavy, zástupce šéfkuchaře
- Potrefená Husa, Plzeň, kuchař předák
- Sky Bar Café, Plzeň, šéfkuchař
- Restaurace Bohemia, Plzeň, šéfkuchař
- Měšťanská beseda, Plzeň, catering servis, chef executive
V současnosti:
Hotelová škola, Plzeň, u Borského parku 3, učitel odborných předmětů
Profesní aktivity, odborné stáže, ocenění
- člen představenstva, Asociace kuchařů a cukrářů ČR pobočky Šumava
- držitel bronzové medaile M. D. Rettigové
- Gastro-konzultant, food styling, vývoj receptur, testování nových výrobků, - pro:
- PRIBINA Přibyslav s. r. o. – Svět sýrů, VITANA food service,
- COUNRTY LIFE – velkoobchod biopotravin,
- dopisovatel MF DNES
Odborné stáže:
Hotel Kaiserhof ****, Mullheim,
Pavel Pospíšil, Gasthof Krone ****, Buhl-Oberbruch, mj. oceněný *** Michelin