Plzeň Pardubice

Program

Sobota 21.6.2014


Cooking stage Pardubice

11:00 - 12:00 Pavel Nemecz - restaurace Panorama
12:00 - 13:00 Zdeněk Polreich - Rozpal to šéfe
13:00 - 14:00 Václav Škeřík - Restaurace Karlov
14:00 - 14:30 Petr Havlíček - ZPMVČR
14:30 - 15:00 Barmanská Show Mattoni - Viktor Gleich
15:00 - 16:00 Markéta Hrubešová - Whirlpool
16:00 - 17:00 Zdeněk Polreich - Rozpal to šéfe
17:00 - 18:00 Jiří Štift - cooking show Czech Specials
18:00 - 19:00 Pavel Dočekal - restaurace Popular
19:00 - 20:00 Petr Koukolíček - molekulární gastronomie
20:00 - 21:00 Oldies diskotéka
21:00 konec

Černá Hora stage

10:00 - 11:00 Černá hora rádio live
11:00 - 12:00 Vyhlášení vítezů Regionální potravina
12:00 - 13:00 Černá hora rádio live
13:15 - 13:45 Na Stojáka, Ester Kočičková, Pepa Polášek, Arnošt Frauenberg
14:00 - 15:15 Vltava
15:30 - 16:00 Na Stojáka, Ester Kočičková, Pepa Polášek, Arnošt Frauenberg
16:15 - 17:30 Ocho Rios
17:45 - 19:00 Gwalarn
19:15 - 21:00 Černá hora radio live
21:00 konec

Nahoru

Neděle 22.6.2014


Cooking stage Pardubice

11:00 - 12:00 Miroslav Barcík - Restaurace Aquarium
12:00 - 13:00 Oldřich Sahajdák - držitel michelinské hvězdy
13:00 - 14:00 Jan Jírek a Tomáš Jírek - St. Patrick - vítež Apetit Festivalu 2013
14:00 - 15:00 Petr Ocknecht - entomofágie
15:00 - 16:00 Riccardo Lucque
16:00 - 17:00 Marcel Ihnačák
17:00 - 18:00 vyhlášení vítězů - ceny předá primátorka Pardubic Štěpánka Fraňková
18:00 konec

Černá Hora stage

10:00 - 12:30 Černá hora rádio live
12:30 - 13:00 Na Stojáka, Richard Nedvěd, Daniel Čech, Petr Vydra
13:15 - 14:30 Yoyo Band
14:45 - 15:15 Na Stojáka, Richard Nedvěd, Daniel Čech, Petr Vydra
15:30 - 16:45 Václav Koubek
16:45 - 18:00 Černá hora rádio live
18:00 konec

 

Festivalem Vás bude doprovázet moderátor Petr Vejvoda z radia Kiss Proton.

*změna programu vyhrazena

  • New style Sashimi s mořského vlka -Nobu
  • Spaghetti al Carbonara s letním lanýžem
  • Jablečný koláč s omáčkou z Calvadosu

  • Tatarák z hovězího s ančovičkami kapary a křepelčím vejcem
  • Salát s kořeněným králičím hřbetem
  • Kuřecí supreme s chřestem a „ papa al Pomodoro“, Toskánskou chlebovou polévkou
Oldřich Sahajdák

Oldřich Sahajdák

držitel Michelinské hvězdy www.ladegustation.cz Více informací
  • Bramborové škubánky s pražskou šunkou
  • Pstruh s podmáslím
  • Karotka s rakytníkem
  • Zeleninová polievka "Minestrone" s prosciuttom a parmezánom
  • Restovaný filet s morského vlka s hruškami, malinami, grepfruitom a creme fraiche
  • Jahňačie kotlety s bylinkami a restovanými zemiakmi s pórom a sparglou
  • Šunka od kosti s bílým chřestem a maltézskou omáčkou
  • Kulajda s liškami a vajíčkem 64°C / 90 minut
  • Povidlové taštičky s perníkem a vlašskými ořechy
  • Acqua di pomodoro, cappesanta cruda e Panzanella
  • Calamari alla carbonara
  • Risotto al cacio e pepe al crudo di gamberi rossi
  • Rychlý letní kuřecí salát "Zdraví jako vášeň"
Koukolicek

Petr Koukolíček

molekulární gastronomie www.molekularnicatering.cz Více informací
  • minimenu: Nitrokapučíno + jablečný štrůdl
  • míchaný drink v kostce - 3 verze
  • parmská šunka s medovým melounem jako kaviár
Ocknecht

Petr Ocknecht

entomofágie – vaření z hmyzu www.hmyznataliri.cz Více informací
  • Cvrček na másle s pečivem
  • Smažený šváb na chutney
  • Štír na rukolovém salátku
  • Předkrm: Grilované malé kalamáry s uzenou paprikou a hráškem
  • Hlavní chod: Inside skirt steak s grilovanou polentou a omáčkou z kávy
  • Dezert: Jahody Sabayone
  • FUTO MAKI (kreveta, krabí tyčka, omeleta, avokádo, majonéza, shitake, dýně, okurka, ředkev)
  • PHILADELPHIA URAMAKI (uzený losos, avokádo, sýr Philadeplhia, ledový salát, sezam)
  • KAVIÁR ZE SOJOVÉ OMÁČKY KIKKOMAN
  • Kachní paštika s omáčkou z černých jeřabin a brusinek, žitný chléb dle receptury z 18. století
  • Pečená filírovaná kachní prsa s listovým šátkem plněným medovým ragú z červené řepy a jablek, doplněná bramborovými plackami
Barcik

Jan Jírek

St. Patrick www.stpatrick.cz Více informací
  • Telecí pavouček s čerstvým tymiánem , lyonskými brambory a domácí majonézou
  • Filet z candáta na grilu se sezóním salátem s fenyklem a pomerančovou redukcí
  • Jehněčí rump-steak s rozmarýnem a ančovičkama s vinegrate omáčkou
Barcik

Tomáš Jírek

St. Patrick www.stpatrick.cz Více informací
  • Telecí pavouček s čerstvým tymiánem , lyonskými brambory a domácí majonézou
  • Filet z candáta na grilu se sezóním salátem s fenyklem a pomerančovou redukcí
  • Jehněčí rump-steak s rozmarýnem a ančovičkama s vinegrate omáčkou

Na Stojáka

www.nastojaka.cz

Ester Kočičková

Kosmodisk

Petr Vydra

Sprostá slova

Daniel Čech

Fotbalisti

Richard Nedvěd

Střelba na kartu

Pepa Polášek

Odpuštění

Arnošt Frauenberg

Dopis z olympiády

Václav Koubek

Bůček

Václav Koubek

Pojď blíž

www.vaclavkoubek.cz
Nahoru



Kapely a zpěváci

Vltava

www.vltava.at

Vltava je považována za jednu z nejoriginálnějších kapel na české hudební scéně. Tohle přízvisko si vysloužila nejen neobvyklou poetikou mnohoznačných textů, ale také zcela původním hudebním stylem, který dokonale souzní s charismatickým hlasem Roberta Nebřenského.

Produkci Vltavy nejstručněji vystihuje slogan „Česká poezie - světová hudba.“ Koncerty skupiny jsou proslulé uvolněnou atmosférou, prostorem pro improvizaci a skvělými instrumentálními výkony (Peter Binder - kytara, František Svačina - klávesové nástroje, Tomáš Uhlík - basová kytara, Ondřej Pomajsl - bicí). V programu s názvem „30 případů Kapitána pejska“ aneb „Kapitán pejsek na stopě písní a obrazů“ zazní písně ze všech období kapely, skladby z poslední desky „Komedianti se vracejí domů“, některé nejžádanější hity a také nejčerstvější novinky.

Yoyo Band

www.yoyoband.cz

Ocho Rios

www.ochorios.cz

Gwalarn

www.gwalarn.cz

Nahoru
youtube