Plzeň Pardubice
Ochutnej
Plzeň

Program


Sobota 18.5.2013


Cooking stage Plzeňského kraje

10:00 - 11:00 Antonio Taraborelli - Pizzeria Gargáno
11:00 - 12:00 kuchařská show - Makro - Petr Stádník
12:00 - 13:00 Zdeněk Pohlreich
13:00 - 14:00 Martin Havlík a team Hotelové školy, Plzeň
14:00 - 15:00 finále soutěže "Vaříme s regionální potravinou"
15:00 - 15:45 kuchařská show - Whirlpool s Milanem Macháčkem
15:45 - 16:00 Vyhlášení výsledků "Vaříme s regionální potravinou"
16:00 - 17:00 Zdeněk Pohlreich
17:00 - 18:00 Kenwood s Filipem Sajlerem - znáte z pořadu "kluci v akci"
18:00 - 19:00 Petr Koukolíček - molekulární gastronomie
19:00 - 20:00 Restaurace PI.JEZ.PI - vítěz Apetit Festivalu 2012
20:00 - 21:00 Oldies diskotéka Luďka Jaroše
21:00 konec

Hudební a zábavní podium

10:00 - 12:00 Kiss Proton rádio live
12:00 - 13:15 Ocho Rios
13:15 - 13:45 To nejlepší z pořadu "Na Stojáka" Richard Nedvěd, Daniel Čech, Karel Hynek
14:00 - 15:15 Pavel Houfek band
15:30 - 16:00 To nejlepší z pořadu "Na Stojáka" Richard Nedvěd, Daniel Čech, Karel Hynek
16:15 - 16:45 Kiss Proton rádio live
17:00 - 18:30 Brutus
18:30 - 20:00 COLDFEET
20:00 - 21:00 Kiss Proton rádio live
21:00 konec

Nahoru

Neděle 19.5.2013


Cooking stage Plzeňského kraje



11:00 - 12:00 kuchařská show - Jan Horký - Farmářský obchod
12:00 - 13:00 Roman Vaňek - Peklo na talíři LIVE
13:00 - 14:00 Petr Ocknecht - entomofagie (vaření z hmyzu)
14:00 - 15:00 Oldřich Sahajdák - držitel Michelinské hvězdy
15:00 - 16:00 Veronika KOKO Kokešová - MENUdomu.cz
16:00 - 17:00 Ondřej Slanina - znáte z pořadu "kluci v akci"
17:00 - 18:00 vyhlášení vítězů soutěže Západočeská restaurace roku a Pivovar roku 2013
18:00 konec

Hudební a zábavní podium

10:00 - 11:15 Kiss Proton rádio live
11:15 - 12:30 Katka Šarközi a Roman Pluhař
12:30 - 13:00 Komici s.r.o. - Miloš Knor - to nejlepší z Na stojáka
13:30 - 14:30 Janek Ledecký & band
14:45 - 15:15 Komici s.r.o. - Miloš Knor - to nejlepší z Na stojáka
15:30 - 16:45 Orange
16:45 - 18:00 Kiss Proton rádio live
18:00 konec

 

Po celý víkend bude na pódiu přítomný sommeliér Tomáš Brůha ze společnosti Bohemia Sekt, který bude servírovat vína.

Festivalem Vás bude doprovázet moderátor Petr Vejvoda z radia Kiss Proton.

*změna programu vyhrazena

 

Nahoru

Kuchaři

  • Makrela s mandlovou krustou s pyré z paprik a fenyklu
  • Svatojakubské mušle s espumou z květáku a kořeněnou
    omáčkou
  • Vejce Benedict
  • Taglioline ala Limone – Tagliolini s citronem a bazalkou

 

 

  • Flank steak s glazírovanými cibulkami
  • Spaghetti se slávkami , česnekem a peperoncinem
  • Chřest s maltézskou omáčkou
  • Vepřová kotleta z přeštíka se zelím , pestem a slaninou
  • Filet z candáta s chřestem na másle a holandskou omáčkou
  • Pražská uzená kýta s křenovou omáčkou a opečenými brambůrkami
  • Jahody s kozím sýrem, rukolou a malinovým dresingem
Oldřich Sahajdák

Oldřich Sahajdák

držitel Michelinské hvězdy www.ladegustation.cz Více informací
  • hovězí tatarák, šumavský chléb
  • pečený celer v chlebovém těstě, čerstvý tvaroh
  • krupicová kaše, drůbeží srdíčka, lesní houby, česneková pěna
  • třeboňský kapr, bílé zelí, kedlubna, podmáslí
  • karotka, hořká čokoláda, jedlá sladká "hlína"
Veronika KOKO Kokešová

Veronika KOKO Kokešová

www.menudomu.cz
Více informací
Ocknecht

Petr Ocknecht

entomofágie – vaření z hmyzu www.hmyznataliri.cz Více informací
  • Cvrček na másle s pečivem
  • Saranče podávaná s kuskusem
  • Ovocný tvaroh se sušenými červy
Petr Koukolíček

Petr Koukolíček

molekulární gastronomie www.molekularnicatering.cz Více informací
  • Aperitiv: Kouřící drink
  • Předkrm: Zvuk moře – mořská pláž kterou celou sníte i s pískem a mořskou pěnou, za zvuku moře, které vám hrají do uší ze sluchátek
  • Hlavní jídlo: Sous vide losos s espuma holandskou omáčkou a koprovým kaviárem
  • Sladká tečka: Lesní ovoce na mechu v ranním oparu
  • Klasika na závěr: NITRO kapučíno připravené v tekutém dusíku -196°C
  • Burger z hovězího krku z farmy ANGUS a ovčího sýra z farmy Držovice
  • Citrónová majonéza
  • Smažené hranoly s bramborovým krémem
Taraborelli

Antonio Taraborelli

www.pizzeria-gargano.cz
  • Dušený mořský vlk na olivovém oleji a cherry rajčatkách
  • Rizotto s jahodami a tyrolským špekem
Martin Havlík a team Hotelové školy, Plzeň

Martin Havlík a team Hotelové školy, Plzeň

www.hsplzen.cz Více informací
  • Čerstvě uzený filet klatovského pstruha na salátku z divokých bylin
  • Supreme z farmářského kuřete připravené ve vakuu, ragů z májovek a šalotky
  • Chřest marinovaný v akátovém nektaru

Nahoru

To nejlepší z Na Stojáka

Richard Nedvěd – trapnomagie, Daniel Čech, Karel Hynek – borec Karel

www.nastojaka.cz

Komici s.r.o.

ledecky

Janek Ledecký
&
band

www.ledecky.eu

rios

Ocho Rios

www.ochorios.cz

houfek

Pavel Houfek Band

www.pavelhoufek.cz Pavel Houfek Band - Jen rukou mávni

brutus

Brutus

www.brutus.cz

Nahoru

 

youtube