Plzeň Pardubice
Ochutnej
Plzeň

Park u Plzeň Plaza 18.-19.5.2013

Fotoreport z Apetit Festivalu 2013

Fotoreport z Apetit Festivalu 2013

21.05.2013

Všem návštěvníkům Apetit Festivalu 2013 děkujeme za přízeň. Zvyšující se návštěvnost a úspěch festivalu je pro nás zavazující a uděláme vše pro to, abyste byli v příštím roce ještě spokojenější. Přípravy na Apetit Festival 2014 právě startují.

Fotoreport z festivalu naleznete ZDE .

Gurmáni ocenili pivovar Pašák a Saloon Roudná

Gurmáni ocenili pivovar Pašák a Saloon Roudná

19.05.2013

Druhý den Apetitu Festivalu za OC Plzeň Plaza dnes vyvrcholil vyhlášením nejlepší západočeské restaurace a pivovaru roku 2013. Vítěze vybírali sami návštěvníci festivalu. Titulem „Západočeská restaurace roku 2013“ se od této chvíle může pyšnit restaurace Saloon Roudná. Jako „Pivovar roku 2013“ zvolili milovníci zlatavého moku pivovar Pašák, který tak obhájil loňské prvenství.

 

Apetit Festival začíná už tuto sobotu

Apetit Festival začíná už tuto sobotu

16.05.2013

Kuchařské show známých osobností, gurmánská menu špičkových restaurací, nabídka desítek druhů piv malých pivovarů, česká i moravská vína, koncerty a to nejlepší ze zábavných talk show. To všechno nabídne Apetit Festival 2013, který už tuto sobotu 18. května otevírá brány milovníkům dobrého jídla a pití a zavře je až v neděli 19. května ve večerních hodinách, kdy bude slavnostně vyhlášena Západočeská restaurace roku 2013 a Pivovar roku 2013.

 

Pohlreich: Nejezte lžící z misky

Pohlreich: Nejezte lžící z misky

13.05.2013

Kuchař známý svými kritickými názory na kuchařské umění - Zdeněk Pohlreich už je stálým hostem plzeňského Apetit Festivalu. Letos na třetím ročníku této akce tomu nebude jinak a navíc jeho kuchařskou show bude možné vidět v jediný den dokonce dvakrát. V sobotu 18. května předvede kuchařské umění na hlavním pódiu od 12.00 a také od 16.00 hodin. Zdeněk Pohlreich také zasedne v čele poroty soutěže „Vaříme s regionální potravinou“, která vyvrcholí praktickým kolem právě na Apetit Festivalu za OC Plzeň Plaza. Zdeněk Pohlreich odpověděl před začátkem festivalu na několik otázek i na to jak, nepřibrat.

Apetit Festival předvede kuchařské show v hvězdném obsazení

Apetit Festival předvede kuchařské show v hvězdném obsazení

10.05.2013

Třetí ročník plzeňského Apetit Festivalu na pódiu představí kromě tradičního hosta Zdeňka Pohlreicha také Romana Vaňka (Peklo na talíři), Ondřeje Slaninu (Kluci v akci), Oldřicha Sahajdáka (držitel michelinské hvězdy) a Petra Ocknechta (vaření z hmyzu). Všichni za sebou mají bohaté kuchařské zkušenosti u nás i v zahraničí. Na čem si ale pochutnají oni sami a co by doporučili k ochutnání cizinci?

 

Zobrazit další aktuality
youtube