06.05.2012 | Včelovina – medovina, která si získává celý svět

 

Proč si nepřipít něčím originálním? Vychutnejte si třeba na oslavu, nebo na závěr dne skleničku lahodné medoviny! Včelovina je medovina té nejvyšší kvality, která vám příjemně zavoní a polechtá vaše chuťové pohárky. Na zdraví!

 

 

 

Medovina – nápoj starých Slovanů, který prožívá renesanci

Medovina je nápoj, který doprovází lidstvo odedávna. Věděli jste například, že ambrozie, které si dopřávali antičtí bohové na Olympu, měla být právě medovina? Medovina dala také název líbánkám, tedy medovému týdnu. Postupem času se med pěstoval stále méně, ale v současné době prožívá renesanci – med je zdravý a chutná.

 

 

Výroba – suroviny té nejvyšší kvality

Aby byl některý produkt skutečně dobrý, je třeba použít ty nejkvalitnější suroviny. A to je přesně případ Včeloviny. Výrobci tohoto vynikajícího moku dbají, aby produkt vyráběli jen z těch nejlahodnějších medů. Včelovina se vyrábí hned ze tří druhů medů, díky kterým je dosaženo skutečně důmyslné chuti a také lákavého aroma. Medy jsou pečlivě vybírány od těch nejlepších včelařů, pro které je jejich práce také koníčkem. Samozřejmě se při výrobě nepoužívají žádné konzervační látky, umělá aroma ani barviva.  Vše co, Včelovina obsahuje, pochází z přírody. Důraz je kladen i na používanou vodu. Ta pochází z Malých Karpat, jde o čistou pitnou vodu, která byla čtyřikrát filtrovaná. Ve vodě nenajdete tedy stopy chloru, ale naopak vhodný poměr minerálů.

 

Prověřené výrobní postupy

Výroba Včeloviny se řídí prověřenými postupy a jde o výsledek mnoha experimentů a trpělivosti, díky které jsme našli mezi 35 vzorky ty kvasinky, které zaručují ten nejlepší možný výsledek. Včelovina kvasí jen při teplotách kolem 17°, takže na její výrobu je třeba čekat déle. Ale čekání se rozhodně vyplatí – výsledkem je velmi jemná chuť, která se rozplývá na jazyce.

 

Včelovina chutná celému světu

Buenos Aires, Ljublana, Varna, Indianapolis, San Francisco, Denver a Montpellier - zde všude se dočkala Včelovina úspěchů a ocenění na mezinárodních soutěžích. Věříme tedy, že zachutná i vám. A jak si ji nejlépe vychutnat? Bude vám chutnat i za studena, pokud ji budete uchovávat v ledničce, anebo za tepla, ohřátá třeba v mikrovlnné troubě. Dejte pouze pozor, abyste nepřekročili teplotu 60°. Horkou si nejlépe užijete ve skleničce na whiskey, studenou ve skleničce se stopkou. Ať vám chutná!

 

Včelco s.r.o.

Továrenská 7

919 04 Smolenice

Slovenská republika

www.vcelovina.cz

 

Zpět